ANNEM VE ESIMIN ARASINDA KALDIM

Onuda yaptim aksam konustuk kapattim telefonu esimi aradi esimde musait olmadigimi soyledi sabah aradi agladi ben seni cok ozluyorum seninle kobusmak istiyorum dedi..bendede sorun var biraz kiyamiyorum anneme kirmak istemiyorum ustelik benim haricimde 3 tane abim var onlari aramiyo beni ariyo
Bence abartı bir durum söz konusu.. Aynısını kayınvalidenin yaptığını düşün ve vereceğin tepkiyi bir ölç... Eşini anlayacaksın. Annninde düşünmesi lazım yani günde 10 keere konuşmakta ayrı bir abartı.

Onuda yaptim aksam konustuk kapattim telefonu esimi aradi esimde musait olmadigimi soyledi sabah aradi agladi ben seni cok ozluyorum seninle kobusmak istiyorum dedi..bendede sorun var biraz kiyamiyorum anneme kirmak istemiyorum ustelik benim haricimde 3 tane abim var onlari aramiyo beni ariyo
Kızsa da kırılsa da özel alanınıza saygı duyması gerektiğini anlatmalısınız. Eşiniz çoook bile dayanmış. Siz olsaydınız onun yerinde kayınvalideyle birbirinize girmiştiniz şimdiye kadar.

Siz annenizi kırmak istemiyorsunuz evet ama kırmadan uygun bir dille anlatmanız gerekiyor durumu. Aksi halde eşinizle belli bir süre sonra aranız açılabilir. Haksızda sayılmaz aslında aynı şekilde kayınvalideniz bu şekilde sürekli arasaydı siz de bu durumu hoş karşılamazdınız sanırım.

Kesinlikle dogru soyluyorsun cnm esim cok cok hakli kayinvalidem arasa ben inanilmaz rahatsiz olurum

Ya gunduz fazla konusuyorumku dk si bitsin diye dk bitiyo bu sefer babamdan ariyor veya ek paket aliyo

Gecen keske evlendirmeseydin beni keske dedim hala kabullenemedin evlendigimi dedim bozuldu cani sıkıldi

Eşinizle birlikte olmadan önce ara anneni anne biz yatıyoruz teli açamam iyi geceler de kapat yinede aramaz herhalde

Evli barklı kadınsın yahu, üstelik çocuğun da varmış. Bence annene durumu söylemen lazım. Evet ayıp bir şey insan utanır ama annenin aklına nasıl gelmez gece vakti aranır mı ? Şaka yollu söyle bence, hani açıkça söylemesen de bu aralar erken yatıyoruz biz işte eşim çok yorgun geliyor gibi bahaneler söyle.

Anne ile kız arasındaki bağ çok güçlüdür ancak sanıyorum durum bağlılık değil bağımlılığa dönüşmüş. Durum anneni kıracak olsa da ona senin ayrı bir hayatının ve sorumluluklarının da olduğunu hissetirmende fayda var.

Aksam yemekten sonra aramamasini musait oldugunuz zamanlarda sizin onu arayacaginizi soylemelisiniz. Esinize %100 hak veriyorum. Bizim hic iliskiye denkgelmedigi halde kardesi gece 11 den sonra arardi. Cildirirdim. Esim soyledi de birakti aramayi. Adam her turlu hakli

Eşin şu gece aramaları konusunda haklı hatta tüm abartılı aramaları konusunda ..
Düşünsene aynısını eşinin annesi yapsa ne hissederdin .
Misafirlikte bile annenle sohbet ediyorsun .
Annneciğini kırmadan senin de başka bir hayatın olduğunu anlatmalısın .

annene onu kırmadan şöyle söyle annecim beni gece arama çok telaşlanıyorum seninle gün içerisinde belirli saatlerde konuşalım hem bana ulaşamadığında merak etmemiş olursun mesela sabah 11de öğlen 3-4 arası akşam 6-7 gibi bu saatlerde sen beni aramazsan ben meraklanır seni ararım ama akşam yoğun oluyorum eşim çocuk zor oluyo bazen çocuk uyuyo teli kapatıyorum kısıyorum merak ediyosun bende çok üzülüyorum diyebilrsin???

Kizlarr yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim inanin cok rahatlattiniz beni cok tesekkur ederim dediklerinizin hepsini yapicam cokk haklisiniz

Anneniz baya düşüncesizmiş ben olsam açık açık söylerim anne geceleri aramasan daha iyi olur malum sebepten diye:KK70:

bunu annen degil kv yapsa ne düşünürsün
tam beraber olacagınız zaman arasa bide
eşin haklı
annen abartmış
onunla konuş
akşamları mesala saat 8den sonra aramasın

bunu annen degil kv yapsa ne düşünürsün
tam beraber olacagınız zaman arasa bide
eşin haklı
annen abartmış
onunla konuş
akşamları mesala saat 8den sonra aramasın

valla dogrusunu soylemek gerekirse kv yapsa ben degil tepki vermek zilgit calarim yani o derece esimde anneme aynisini yapsa yeri var yani en kisa zamanda konusucam annemle

Slm kizlar evliyim ve bi kizim var.. SORUN annem... annem bana cok cok düskundur oyle boyle degil.. tabiki bende oyle annem benim herseyimdir.. ama annem bazen abartiyo gibi biz gun icinde en az 3 4 defa konusuyoruz aksam yemekten sonrada konusuruz en azindan nasilsin iyimisin diyoruz kapatiyoruz.. Ama annem gece bile ariyor ne yapiyorsun diye aramasindan kesinlikle rahatsiz degilim ama bazen oyle zamanlar oluyoki tam yataga giriyoruz esimin malum istegini karsiliycam o an ariyo acmiyorum bu sefer telaslaniyo esimi ariyo hayirdir bi proplemmi var diye gecen telefonu kapattik aramis ulasamamis kv demi aramis ben bunlara ulasamiyorum diye kv dede komsumu aramis bi baksana diye tam birlikte olcaz komsu geldi zirr zirr kapiyi caliyo annen seni merak ediyo diye... dun aksam yine boyle oldu sabahta aramis rahatsiz ediyorsam aramiym bi daha diyo... o benim annem herseyim benim icin hic hic onemli degil aramasi ben daha cok memnun oluyorum annem bana deger veriyor diye.. Ama gelde bunu esime anlat bazen esim bile benimle birlikte olmak istemiyo tam basliyiruz annen ariyo icimdeki istek hersey bitiyo diyo.. bi yere gidiyoruz annem ariyo sohbet etmek istiyor ve annem yalniz bi kadin degil..

Anliycaginiz ikisinin arasinda kaldim ne yapsam bilmiyorum ikisini kirmak istemiyorum bi cozum yolu ariyorum..bi akil verin.
Biraz uzun oldu ama cok bunaldimn cokk
Akşam araması problem değilde,bulamayınca bulana kadar rahatsız etmesi problem.
Haklısınız valla.
Bende olsam sinirlenirim.
Tamam merak ediyor olabilir,ama dışardan bakınca senin hayatını kontrol etmeye çalışıyor gibi duruyor.
Bence uygun bir dille anlatmalısın,en azından telefona bakmıyosam müsait değilimdir,müsait olunca ben seni ararım demelisin.

Geceleri yerli yersiz gelen telefonlara sinir olurum. Anneniz harbi düşüncesizmiş yani kusura bakmayın ama. Sonuçta gün içi defalarca konuşuyorsunuz akşamda konuşmayıversin. Ben yeri geliyor annemle 3 gün konuşmuyorum. Akşamları telefonu açmayın kayınvalidenizi de önceden uyarın (akşamları tlf sessize alıyoruz çocuk uyuyor, eşim uyumuş oluyor rahatsız olmasın diye ) seni arar da meraklandığını söylerse sen telaş yapma deyin. Anneniz kayınvalideyi arasa da kayınvalide ortalığı sakinleştirebilir. Yada açık açık konuşun annenizle yoksa eşiniz sonuna kadar haklı yani o_O

Akşam araması problem değilde,bulamayınca bulana kadar rahatsız etmesi problem.
Haklısınız valla.
Bende olsam sinirlenirim.
Tamam merak ediyor olabilir,ama dışardan bakınca senin hayatını kontrol etmeye çalışıyor gibi duruyor.
Bence uygun bir dille anlatmalısın,en azından telefona bakmıyosam müsait değilimdir,müsait olunca ben seni ararım demelisin.
aynn cnm bulana kadar pes etmiyo komsularimin iki tanesinin numarasinida aldi sanki beni esime guvenmiyo gibi davraniyo esimde bundan dolayi cok rahatsiz mesela dun aksam kizimin bezini degistiriyordum aradi actim bende isimin oldugunu soyledigim halde konusmaya devam etti bende isteksiz konustum tabi o arada kizim haliya cisini yapti onada sinirlendim sabah aradi aksam sana cok kirildim benimle konusmak istemedin diyo

Geceleri yerli yersiz gelen telefonlara sinir olurum. Anneniz harbi düşüncesizmiş yani kusura bakmayın ama. Sonuçta gün içi defalarca konuşuyorsunuz akşamda konuşmayıversin. Ben yeri geliyor annemle 3 gün konuşmuyorum. Akşamları telefonu açmayın kayınvalidenizi de önceden uyarın (akşamları tlf sessize alıyoruz çocuk uyuyor, eşim uyumuş oluyor rahatsız olmasın diye ) seni arar da meraklandığını söylerse sen telaş yapma deyin. Anneniz kayınvalideyi arasa da kayınvalide ortalığı sakinleştirebilir. Yada açık açık konuşun annenizle yoksa eşiniz sonuna kadar haklı yani o_O

Bu durumu kv demede yansitmak istemiyorum bu sefer orda burda konusur eminim bundan ben kendim halletmeye calisiyorum ama olmuyo konusuncada uzuluyo

aynn cnm bulana kadar pes etmiyo komsularimin iki tanesinin numarasinida aldi sanki beni esime guvenmiyo gibi davraniyo esimde bundan dolayi cok rahatsiz mesela dun aksam kizimin bezini degistiriyordum aradi actim bende isimin oldugunu soyledigim halde konusmaya devam etti bende isteksiz konustum tabi o arada kizim haliya cisini yapti onada sinirlendim sabah aradi aksam sana cok kirildim benimle konusmak istemedin diyo
Açık açık konuşacaksın.Benim kayınvalidemde de bu huy vardı.Üzülmesin diye alttan almakla veya ima etmekle anlamadı.Ben en son söyledim artık kibarca,düzeldi.

Akşamları telefonlarınızı kapatın. Bunu her gün yapın, alışacaktır.
Ya da kırılsa da kızsa da akşamları aramaması gerektiğini söyleyin.
Ya da yemekten sonra konuştuğunuzda anne telefonu kapatıyorum deyin.
Konu sahibi arkadaşım annenizle konuşamıyorsanız sephoranın çözümünü deneyin,bence pes eder.

Bu durumu kv demede yansitmak istemiyorum bu sefer orda burda konusur eminim bundan ben kendim halletmeye calisiyorum ama olmuyo konusuncada uzuluyo

Bu şekilde de hem sen hem eşin üzülürsünüz ama. Biraz kararlı olun ve bu şekilde davranmaması gerektiğini belirtin biraz üzülür ama sonra alışır oda. Yani belli saatler vardır o saatten sonra kimse kimseyi aramaz aramamalı da. Anneniz koskoca kadın sonuçta bunları bilmesi gerekir.

X