annem ve esim hak

Arkadasar selam
1 yildir evliyim . Benim sikintim surekli annemle ayni konu uzerinde tartisiyoruz. Ailem esimi ve ailesini sureki bana karsi elestiriyor. Esimin ailesinden bir kotuluk gormedim esimde bana karsi cok iyi cok sukur. Fakat ailem hep kusur gorup elestirmek hosuna gidiyo ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bu konu beni gerceten cok uzuyor.
bi an ben yazdım mı dedim sekerim aynı model aile bendede var

Ama surekli sorgulama icindeler ben anatmasamda sorarark ogrenmek istiyolar.kiskanmis olcagini konduramiyor ve yakistiramiyordum ama maesefki ayni seyi dusunmeye basladim. Esimin durumu maddi anamda iyi ve esimle cok mutuyum 6 sene fortun ustune evlendim ve esim benim hicbirseyimi eksik etmez . Tabiki herkocanin kendine gore derdi var ama caisip cabalayan evine bakan bi insandir.aillemin bunlari gormeyip sacma sapan konulara takilmasi co k garibime idiyor

Canım bazı insanlarda oluyor benim yengemde kızını kıskanıyordu
Damadını kıskanıyordu kendi annesinden :)
belki de seviyor aslında damadını o yüzden yapıyor kimbilir
ama al karşına konuş kırılacağını düşünüyorsun ama böylede sen üzülüyorsun
anlatma bir şey sorduğunda artık anlatmama kararı aldım de eşine bir daha söyleme annenin düşüncelerini kin tutmaz ama kafasında yer eder. ne güzel bir evliliğin var maşallah nazar değmesin

Arkadasar selam
1 yildir evliyim . Benim sikintim surekli annemle ayni konu uzerinde tartisiyoruz. Ailem esimi ve ailesini sureki bana karsi elestiriyor. Esimin ailesinden bir kotuluk gormedim esimde bana karsi cok iyi cok sukur. Fakat ailem hep kusur gorup elestirmek hosuna gidiyo ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bu konu beni gerceten cok uzuyor.

annene bu durumdan rahatsız olduğunu eleştirmemesini söyledin mi ? söylediysende işe yaramadıysa duymazlıktan gel konuyu değiştir sürekli.

Onlar sana kötüledikçe sende ne kadar mutlu olduğunu dile getir. Pes etsinler.

Arkadasar selam
ailene sanirim biraz mesafe koyman gerekiyor.
onlar elestiriye basladi mi ortamdan ayril dinleme.

Arkadasar selam
Annen kiskaniyo olabilir. Uzmemek adina ve orta yolu. Bulmak adina ay anne kvler geldi iste pek bi seyde yapamadim vs gibi cok deger vermiyomua gibi davranabilirsin. Bence

X