• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve esım...

Anneniz haksiz. Baskasina kotulemis bide "Anneleri yasasaydi" gibi bir laf etmis. Kimse annesiz kalmak istemez. Anneniz kocanizdan ozur dilemeli sizinde kocanizin yaninda olmalisiniz

HAnımlar gecem actıgım konuda evlılıgımde yasadıgım sorumlarımdan yanı gorumcelerımden bahsetmıstım.SImdıkı sorunumda annemle esım arasında ve ben ortada kalıp hep uzuluyorum.Kısaca derdımı sole anlatmam gerkırse...Yasanan herseye ragmen annemle esımn arası gayet ıyıydı esım gercekten annemı olen annesınn yerıne koymustu ve saygıda da kusur etmez dı keza annemde aynı sekılde.aslında annem ablalarından dolayı ıcten ıce kızardı esıme ama bellı etmemeye calısırdı taa kı kızımım dogumuna kadar.kızım dogdugunda annem bır sure yanımda kaldı ve o surecte esımın her yaptıgına soylenmeye basladı ogluma cok kızıyomus falan ama bunu dırekt olarak esıme yansıtıyor.neyse bırgun esımın arkadasının annesı bebek gormeye gelmıstı orda konu gırumcelerıme geldı annem ıste baya bı soylendı esımınde cok zoruna gıttı baskasının yanında ne kadar kotu olsalarda ablaları hakkında annemın agıe ıtamları esımı cıgrıdan cıkaran olaysa annemın durup durup annelerı olaydı boyle olmazdı demesı esımde dayanamadı lanet olsun olmusler ben mı oldurdum deyıp cekıp gttı ve ondan sonra annem esımle konusmuyo hep bı tavırlarda.bugun esım ben bı daha annemlere gtmem dedı napayım ben tamam dıyıp esıme saygımı gosteryım gıtmes ı ıcın dıreteyım mı.

Arkadasim burda kesinlikle annen hatali bu benim görüşürüm esiniz zaten anne yoklugunu cekerken onun acisina tuz basmak niyeki.. anneleri olsaydi böyle olmazdi demesi annesi olmayan birini cok yaralar bence.. ayrica milletin yaninda ablalarini elestrmesi de kirici sonucta ne olursa olsun onlar esinizin ablasi... Gorumcelerin ne yaptığını bilmiyorum ama esine üzüldüm ALLAH kismeyi annesiz babasiz birakmasin. Siteminde hakli bence annen oglum.ksbkma demeli ole ikisini biarraya getrp annen esine adim atmali die düşünüyorum. .

Annenizin bu denli esiniz ve esinizin ailesi hakkinda konusmasina acaba siz firsat veriyor olabilir misiniz?
Esiniz ve esinizin ailesiyle olan problemleri eger annenize anlatiyorsaniz, anneniz olaya tek tarafli bakip, size destek olup onlari surekli yeriyor olabilir.
Annenizin yaptigi hic hos olmamis, annenizin yerine esinizden siz ozur dileyin ve benim hatrim icin ailemle lutfen gorusmeye devam et, bu beni cok mutlu eder deyin.
Umarim her sey tatliya baglanir.

esinle aran iyiydise ablalarinin yaptigini soyledigini annene hic bildirmiycekdin en basta hatayi sen yapmissin.senin bi sekilde aran duzeliyo da anneler unutamiyo.simdiyse boraz zamana birak bak hersey yoluna gircek

Annenize soyleyin hatasini kabul etmeyi bilsin ve ettigi hadsiz laflar icin esinizden ozur dilesin once. Sonra aralari duzelir, duzelir, orasini Allah bilir.
Ama anneniz hatasi icin adim atmadikca hic esinizin ustune gitmeyin. Kizmakta ve gorusmemek istemekte sonuna kadar hakli. Ben olsam tepkim daha beter olurdu sanirim.

Anneleri olsda böyle olurlar mıydı derken açlar mı açıklar mı işi mesleği yok mu eşinizin bir de görümcelerden komuşmuş hem de eşiniz oradayken başkalarına kötülemiş hani aranızda konuşsanız neyse ama yabancı biri misafirliğe gelmiş eşiniz orada ve ailesi kötüleniyor kim ister ki böyle birşeyi eşiniz size yapsa siz de tepki verirsiniz görümcem kötü o kötü bu kötü boşverin eşinizle aranız iyi mi yuvanızda sorun yok mu tamam takmayın bir de aileniz de olan herşeyi görümceler size onu yapmış bunu yapmış anlatmayın inşallah düzelir ama annenizle konuşmanız yaptığının yanlış olduğunu söylemeniz lazım.

"Yoksa konusmasi icin direteyim mi" demissiniz. Ne munasebet. Anneniz ozur dilemeli.. esiniz kabul eder ya da etmez kendi bilecegi sey.

Ayrica annem iyi niyetli soyledi demissiniz. Bu lafin iyi niyeti mi olur. Esinizi sinir etmek, laf sokmak icin soylemis belli..

annen haddini aşmış gibi geldi bana.
kimsenin kimseyi başkalarının yanında rencide etmeye hakkı yok diye düşünüyorum..
zamana bırakmayı dene ve anlayış göster

Bu durumda eşin haklı.
Annemlere geleceksin diye diretmek işleri yokuşa sürer.
Sen bir şey olmamış gibi davran.
Annen düzelirse eşin de tekrar saygısını gösterir.

esinle aran iyiydise ablalarinin yaptigini soyledigini annene hic bildirmiycekdin en basta hatayi sen yapmissin.senin bi sekilde aran duzeliyo da anneler unutamiyo.simdiyse boraz zamana birak bak hersey yoluna gircek
Annme olaylarıben anlatmadın kenıdsı yasadı bızzat ondan unutamıyo belkıde.

yani kusura bakma anneleri olaydı böyle olmazdı çok ağır bir laf annesi ölen biri için
bence eşine hiç ısrar etme
kimse kimseyi sevmek zorunda değil,ama saygı duymak zorunda
sen ısrar edersen arada ki saygıda biter

HAnımlar gecem actıgım konuda evlılıgımde yasadıgım sorumlarımdan yanı gorumcelerımden bahsetmıstım.SImdıkı sorunumda annemle esım arasında ve ben ortada kalıp hep uzuluyorum.Kısaca derdımı sole anlatmam gerkırse...Yasanan herseye ragmen annemle esımn arası gayet ıyıydı esım gercekten annemı olen annesınn yerıne koymustu ve saygıda da kusur etmez dı keza annemde aynı sekılde.aslında annem ablalarından dolayı ıcten ıce kızardı esıme ama bellı etmemeye calısırdı taa kı kızımım dogumuna kadar.kızım dogdugunda annem bır sure yanımda kaldı ve o surecte esımın her yaptıgına soylenmeye basladı ogluma cok kızıyomus falan ama bunu dırekt olarak esıme yansıtıyor.neyse bırgun esımın arkadasının annesı bebek gormeye gelmıstı orda konu gırumcelerıme geldı annem ıste baya bı soylendı esımınde cok zoruna gıttı baskasının yanında ne kadar kotu olsalarda ablaları hakkında annemın agıe ıtamları esımı cıgrıdan cıkaran olaysa annemın durup durup annelerı olaydı boyle olmazdı demesı esımde dayanamadı lanet olsun olmusler ben mı oldurdum deyıp cekıp gttı ve ondan sonra annem esımle konusmuyo hep bı tavırlarda.bugun esım ben bı daha annemlere gtmem dedı napayım ben tamam dıyıp esıme saygımı gosteryım gıtmes ı ıcın dıreteyım mı.

ne tripli bi anneniz var..
bir an önce konuşun, hatasını anlasın..

Annen senin gorumcelerden dayak yemis bi kadin, demek ki ici sogumamis kadinin. Esin bi kere olsun kizkardesleri adina ozur diledi mi?
Annene gelince insanlari zayif noktasindan vurmaya her zaman karsi ciktim. Esinin annesizligini yuzune vurmasi cok ayip.
Sizin evliliginizde cok sorunlar olur bu meseleler cozulmezse.

Once bi esin ozur dilesin annenden, gorumcelerin dilesin. Anneni kimsenin oyuncagi etme.​
Kımse olaya bu acıdan bakmadı tesekkur ederım.annemın canı gercekten cok yandıgından o olaylar acılına oda bı anda oyle dedı.yasaadıkları gercekten cok agır oldugundandır belkıde ...

Valla önceki konumda bahsettim yerine kısaca önceki olayı anlatsanız bir iki cümleyse herkes ona göre yorum yapar.
Ha bu arada görümcelerin anneni dövdüyse, sen hala o adamla evliysen olay kapanmış bi şekilde.
Anneninizin durup durup eşinizin annesizliğini dile getirmesi, eşinle kavga etmesi görümcelerine bişey yapmaz olan sana olur.
Anneni çok düşünüyorsan baştan kavga olduğunda annen dayak yediğinde o aileye gelin gitmeyecektin
Ha kavga olmuş bitmiş ortaya bi bebek gelmiş hala bu konuların açılması senin eşinle aranın açılmasına neden olur.
Yani ya baştan tavır koyacaktınız ailecek, ya da şu saatten sonra annen eşin aracılığıyla görümcelere laf çarpıtmayacak.
Olan olmuş çünkü.

Esin cok hakli ..
Baskasinin yaninda Ablalari hakkinda konusmasi cok ayip ..
Ölmüs insanin arkasindan konusmasida cok ayip. .

Annen hem Haksiz hemde Esinle konusmuyor tavir yapiyor , Esine hak vermen lazim gitmek istemiyorsa zorlama ..
Sayet bende bidaha gitmek istemezdim.

Eşin haklı değil mi sence bu konuda?
Ölmüş annesi için konuşması ne kadar doğru annenin?
Sen onun yerinde olsaydın?

Back
X