- 22 Kasım 2014
- 875
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Tesekkur ediyorun hepinize benim ne yapip edip anneme ozur diletmem gerekiyor bi durumda nasik yapicam bilmiyorum ama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım,benim de babam evlenirken ne hem annesi- hem babası hayatta yokmuş,küçücük yaşta vefat etmişler,üvey annesi varmış gerçi annemi pek sevmezdi,anneminde babası yokmuş yaşamayan bilmez bu acıyı.Benim de babam yok, benim kaynanam bana böyle bir laf etse kiyameti başlarına kopartirim, ölüm bu ölüm. . Yasamayan bilmiyor ne kadar acı olduğunu. ..
Kayınvalideniz yokmuş ama var olduğunu düşünün ve aynı olayı kayınvalideniz yada kayınpederiniz yapsa yinede kötü niyetli olmadığını düşünür müydünüz?Ben esme hak verıyorum annemınde bunu kotu nıyetle yapmadıgını bılıyorum.cunku herkez annesı tanır.annemle esımın arasındakı ıletısm cok guzeldı bı duruma gelmel benı cok uzdu.
Kayınvalideniz yokmuş ama var olduğunu düşünün ve aynı olayı kayınvalideniz yada kayınpederiniz yapsa yinede kötü niyetli olmadığını düşünür müydünüz?
Kayınvalideniz yokmuş ama var olduğunu düşünün ve aynı olayı kayınvalideniz yada kayınpederiniz yapsa yinede kötü niyetli olmadığını düşünür müydünüz?
özür dileycek o zaman annene empati kurmasını söyle,aynı lafları eşim kardeşlerim hakkında söylese ne olur de yada kayınvalidem hayatta olsa ve başkalarının yanında seni ve kardeşlerimi kötülese ne düşünürdün anne diye sor.Sız benı yalnıs anladınız ben annemın yaptıgını onaylamıyorum ve ona da tepkımı net bı sekılde bellı ettım oda yalnıs anlasıldgını soluyor.benım tek derdım aralarının duzelmesı.
Annem fazla ınatcı haklıym dıyor baska bıseu demıyor benı dınlesydı bu noktaya gelınmezdı ama laf anlatamıyorum malesef ama kendımce soyle bı cozum bulmaya calıstım ve annemle konustum esımın bıdaha gelmıycegını o gelmezse bende gelmem bak dedım bır suru trp attı off ya valla cok zor bı durum.Esin de annen de birbirlerini seviyorlar.Annen sana gore nasil ki iyi ise esinde oyöyle. Bir taraf iyi olmazsa saglam iliskiler kurulamaz.Bu konuda esin hakli.Benim esimin babasi da vefat etmis.Mekanlari cennet olsun insaallah.Ben bile onu uzmemek icin iyiligine bile olsa hic lafini etmem.Gozlerindeki o huznu, ozlemi gorebiliyorum cunku..
Asil sorun ne biliyormusun? Annen esini hakikaten oglu yerine koymus, ondan cok rahat davraniyor hareketlerinde, konusmalarinda.Bence annen ile sakin bir sekilde hickimseyi suclamadan durumu anlat.Esinin cok kirildigini, kendini onun yerine koydugunu, anne olarak gercekten sevdigini ancak onun elinden gelen seyler olmadigini bu durumda bilerek yapilan birsey olmasada icerledigini vs.anlat.Ve en onemlisi onun bir yerde oz oglu olmadigi icin konusmalarda daha dikkatli olmasi gerektigini.
Cunku bu durumlarda o an saygidan insanlar susabilir ama birikimi kotu olabilir ve dolayisiile evliliginiz etkilenir.esin de annen de senin icin daha dikkatli olmak zorundalar.ipler fazlasi ile gerilmis, kopmadan birseyler yapmalisin.
Ben esme hak verıyorum annemınde bunu kotu nıyetle yapmadıgını bılıyorum.cunku herkez annesı tanır.annemle esımın arasındakı ıletısm cok guzeldı bı duruma gelmel benı cok uzdu.
esin hakli.. annen neyin tribinde, hem suclu hem guclu..HAnımlar gecem actıgım konuda evlılıgımde yasadıgım sorumlarımdan yanı gorumcelerımden bahsetmıstım.SImdıkı sorunumda annemle esım arasında ve ben ortada kalıp hep uzuluyorum.Kısaca derdımı sole anlatmam gerkırse...Yasanan herseye ragmen annemle esımn arası gayet ıyıydı esım gercekten annemı olen annesınn yerıne koymustu ve saygıda da kusur etmez dı keza annemde aynı sekılde.aslında annem ablalarından dolayı ıcten ıce kızardı esıme ama bellı etmemeye calısırdı taa kı kızımım dogumuna kadar.kızım dogdugunda annem bır sure yanımda kaldı ve o surecte esımın her yaptıgına soylenmeye basladı ogluma cok kızıyomus falan ama bunu dırekt olarak esıme yansıtıyor.neyse bırgun esımın arkadasının annesı bebek gormeye gelmıstı orda konu gırumcelerıme geldı annem ıste baya bı soylendı esımınde cok zoruna gıttı baskasının yanında ne kadar kotu olsalarda ablaları hakkında annemın agıe ıtamları esımı cıgrıdan cıkaran olaysa annemın durup durup annelerı olaydı boyle olmazdı demesı esımde dayanamadı lanet olsun olmusler ben mı oldurdum deyıp cekıp gttı ve ondan sonra annem esımle konusmuyo hep bı tavırlarda.bugun esım ben bı daha annemlere gtmem dedı napayım ben tamam dıyıp esıme saygımı gosteryım gıtmes ı ıcın dıreteyım mı.
erkek tarafi yapsa kiyametleri kopaririz, kiz tarafindan birileri yapinca normallestiriyoruz..herşey den önce geçen ki konun gibi yazmamışın daha anlaşılır ve daha düzgün olmuş...maşallah
annene gelince olmayan kaynanan olmuş hem sana hem eşine hem eşin tarafına edicegini etmiş...
bunca şeye eşin yine iyi dayanmış.eşini gitmekte zorlama bırak ne yapmak istiyor sa onu yapsın
haklı çünkü
senin kv olsaydı bunları yapsaydı senin tepkin daha kötü olurdu.eşini anlayışla karşıla ve annenle konuş gerekirse sert konuş sonuçta huzurunuzu bozuyor
iyi niyetli diyelim peki de, usul esastan once gelir, herkes yapilana bakar once..Ben esme hak verıyorum annemınde bunu kotu nıyetle yapmadıgını bılıyorum.cunku herkez annesı tanır.annemle esımın arasındakı ıletısm cok guzeldı bı duruma gelmel benı cok uzdu.