- 22 Kasım 2014
- 875
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
HAnımlar gecem actıgım konuda evlılıgımde yasadıgım sorumlarımdan yanı gorumcelerımden bahsetmıstım.SImdıkı sorunumda annemle esım arasında ve ben ortada kalıp hep uzuluyorum.Kısaca derdımı sole anlatmam gerkırse...Yasanan herseye ragmen annemle esımn arası gayet ıyıydı esım gercekten annemı olen annesınn yerıne koymustu ve saygıda da kusur etmez dı keza annemde aynı sekılde.aslında annem ablalarından dolayı ıcten ıce kızardı esıme ama bellı etmemeye calısırdı taa kı kızımım dogumuna kadar.kızım dogdugunda annem bır sure yanımda kaldı ve o surecte esımın her yaptıgına soylenmeye basladı ogluma cok kızıyomus falan ama bunu dırekt olarak esıme yansıtıyor.neyse bırgun esımın arkadasının annesı bebek gormeye gelmıstı orda konu gırumcelerıme geldı annem ıste baya bı soylendı esımınde cok zoruna gıttı baskasının yanında ne kadar kotu olsalarda ablaları hakkında annemın agıe ıtamları esımı cıgrıdan cıkaran olaysa annemın durup durup annelerı olaydı boyle olmazdı demesı esımde dayanamadı lanet olsun olmusler ben mı oldurdum deyıp cekıp gttı ve ondan sonra annem esımle konusmuyo hep bı tavırlarda.bugun esım ben bı daha annemlere gtmem dedı napayım ben tamam dıyıp esıme saygımı gosteryım gıtmes ı ıcın dıreteyım mı.