• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve esım...

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
388
73
35
HAnımlar gecem actıgım konuda evlılıgımde yasadıgım sorumlarımdan yanı gorumcelerımden bahsetmıstım.SImdıkı sorunumda annemle esım arasında ve ben ortada kalıp hep uzuluyorum.Kısaca derdımı sole anlatmam gerkırse...Yasanan herseye ragmen annemle esımn arası gayet ıyıydı esım gercekten annemı olen annesınn yerıne koymustu ve saygıda da kusur etmez dı keza annemde aynı sekılde.aslında annem ablalarından dolayı ıcten ıce kızardı esıme ama bellı etmemeye calısırdı taa kı kızımım dogumuna kadar.kızım dogdugunda annem bır sure yanımda kaldı ve o surecte esımın her yaptıgına soylenmeye basladı ogluma cok kızıyomus falan ama bunu dırekt olarak esıme yansıtıyor.neyse bırgun esımın arkadasının annesı bebek gormeye gelmıstı orda konu gırumcelerıme geldı annem ıste baya bı soylendı esımınde cok zoruna gıttı baskasının yanında ne kadar kotu olsalarda ablaları hakkında annemın agıe ıtamları esımı cıgrıdan cıkaran olaysa annemın durup durup annelerı olaydı boyle olmazdı demesı esımde dayanamadı lanet olsun olmusler ben mı oldurdum deyıp cekıp gttı ve ondan sonra annem esımle konusmuyo hep bı tavırlarda.bugun esım ben bı daha annemlere gtmem dedı napayım ben tamam dıyıp esıme saygımı gosteryım gıtmes ı ıcın dıreteyım mı.

Eşiniz sanki haklı gibi geldi bana her ne kadar görümceleriniz ne kadar kötü olursa olsun yabancıların yanında böyle bi konuya değinmeye gerek yoktu diye düşünüyorum..
Ama aile bu gitmeme gibi bişey söz konusu olamaz ama biraz zamana bırakın eşiniz kafasını toplasın bi şekilde araları geri düzeltmek için bi organizasyon yapabilirsiniz ;)

annenize ölmüş birinin arkasından konuşmasının iyi olmadığını anlatamadığınız sürece ne derseniz deyin boş. diretirseniz yeni tartışmalara hazırlıklı olun bence, laf edebiliyorsa esas suçlu olan görümcelere etsin lafını. hala bu arada iddia ettiğiniz gibi görümcelerin nasıl bir koşulda annenizi dövdüğünü bilmiyorum geçen konudan. Anneniz sonuna kadar haklı olabilir ama ölmüş kadın üstünden çözülecek bir şey değil bu.

Yanizir bi durum tabi..annende hakli ama asiri tepki vermis daha yumuşak olabilirdi dusunememis olabilir. .esinde hakli ablalari yuzunden arada kalmis bide ustune annesi uzerine söylenen o laf hakikaten cok üzücü. . Ama siz yapici olmalisiniz.anneni ezdirmeden esini ikna etmekisin gitmeme olmaz vs diye..annene de ya sen ya da sözünü dinlediği biri konussun bukadar fevri olmasin oda onun evladi artik cunku yazık oksuz yetimmis..inşallah duzelir kissa zamanda

Kusura bakma da annen tam bir kaynana..
Yazik ya. Ayıptır, günahtır. Bu ne böyle?

Sen niye aile içi sorununu annene anlatiyorsun? Hey Allahim ya, adamin anasi ölmüş senin annenin dediği seye bak.
Ayni durum sende olsaydi ne yapardin?
Ay kaynanam bebegimle benim arama giriyor, ay kaynanam böyle dedi, ay kaynanam baskasinin yaninda kardeslerimi kotuledi?
Hoş olur muydu? Bi düşün istersen.

Ayrica lütfen azıcık vicdanli olun. Benim ablamin eşinin ne anasi var ne babasi ben dugunlerinde enisteme agladim. Yaninda anasi babasi yok diye. Lütfen azicik vicdan. Böyle seylerden nefret ediyorum...

Kusura bakma da annen tam bir kaynana..
Yazik ya. Ayıptır, günahtır. Bu ne böyle?

Sen niye aile içi sorununu annene anlatiyorsun? Hey Allahim ya, adamin anasi ölmüş senin annenin dediği seye bak.
Ayni durum sende olsaydi ne yapardin?
Ay kaynanam bebegimle benim arama giriyor, ay kaynanam böyle dedi, ay kaynanam baskasinin yaninda kardeslerimi kotuledi?
Hoş olur muydu? Bi düşün istersen.

Ayrica lütfen azıcık vicdanli olun. Benim ablamin eşinin ne anasi var ne babasi ben dugunlerinde enisteme agladim. Yaninda anasi babasi yok diye. Lütfen azicik vicdan. Böyle seylerden nefret ediyorum...
Iyıse ben anneme ne anlatmısım kı ayıca bende annemın yaptıgını asla onaylamıyorum zten.

Iyıse ben anneme ne anlatmısım kı ayıca bende annemın yaptıgını asla onaylamıyorum zten.

Benim de babam yok, benim kaynanam bana böyle bir laf etse kiyameti başlarına kopartirim, ölüm bu ölüm. . Yasamayan bilmiyor ne kadar acı olduğunu. ..

herşey den önce geçen ki konun gibi yazmamışın daha anlaşılır ve daha düzgün olmuş...maşallah

annene gelince olmayan kaynanan olmuş hem sana hem eşine hem eşin tarafına edicegini etmiş...

bunca şeye eşin yine iyi dayanmış.eşini gitmekte zorlama bırak ne yapmak istiyor sa onu yapsın

haklı çünkü

senin kv olsaydı bunları yapsaydı senin tepkin daha kötü olurdu.eşini anlayışla karşıla ve annenle konuş gerekirse sert konuş sonuçta huzurunuzu bozuyor

Anneniz adına eşinizden özür dileyin, annenizin yaptığının doğru olmadığını, yine de büyük olduğundan dolayı anlayış göstermesini rica edin. Sorunlar düzelsin, yine eskisi gibi görüşmek zorunda değiller ama en azından küs kalmasınlar.

bu konuda kesinlikle eşinizin yanında durun.. tarafsız davranmanız aslında annenizin tarafını tutmanız demektir.. eşiniz yerden göğe kadar haklı ! eşinizin tarafında durursanız anneniz yakın zamanda hatasını anlayacaktır, hem de eşiniz bu tavrınızdan dolayı mutlu olup yumuşayacaktır..

HAnımlar gecem actıgım konuda evlılıgımde yasadıgım sorumlarımdan yanı gorumcelerımden bahsetmıstım.SImdıkı sorunumda annemle esım arasında ve ben ortada kalıp hep uzuluyorum.Kısaca derdımı sole anlatmam gerkırse...Yasanan herseye ragmen annemle esımn arası gayet ıyıydı esım gercekten annemı olen annesınn yerıne koymustu ve saygıda da kusur etmez dı keza annemde aynı sekılde.aslında annem ablalarından dolayı ıcten ıce kızardı esıme ama bellı etmemeye calısırdı taa kı kızımım dogumuna kadar.kızım dogdugunda annem bır sure yanımda kaldı ve o surecte esımın her yaptıgına soylenmeye basladı ogluma cok kızıyomus falan ama bunu dırekt olarak esıme yansıtıyor.neyse bırgun esımın arkadasının annesı bebek gormeye gelmıstı orda konu gırumcelerıme geldı annem ıste baya bı soylendı esımınde cok zoruna gıttı baskasının yanında ne kadar kotu olsalarda ablaları hakkında annemın agıe ıtamları esımı cıgrıdan cıkaran olaysa annemın durup durup annelerı olaydı boyle olmazdı demesı esımde dayanamadı lanet olsun olmusler ben mı oldurdum deyıp cekıp gttı ve ondan sonra annem esımle konusmuyo hep bı tavırlarda.bugun esım ben bı daha annemlere gtmem dedı napayım ben tamam dıyıp esıme saygımı gosteryım gıtmes ı ıcın dıreteyım mı.
Eşiniz haklı ben olsam benimde zoruma gider,sizin eşiniz başkalarının yanında sizin kardeşlerinizi kötülese ne hissederdiniz,annenizin eşinizden özür dilemesi gerek.

esiniz kirilmis ve hakli .. annesiz kalmayi kimse istemez, onlarda istememistir ..

esinizin ustune gitmeyin, kararina saygi gosterin ve en onemlisi zamana birakin
eskisi gibi olurlarmi bilemem ama karsi karsiya gelmezlerse en azindan daha beteri olmamis olur ..

Back
X