- Konu Sahibi xsxeker pembe
Neden diye yıllarca sordum durdum kendime neden annemle aramda buzdan bir duwar var oysa ben onun her dediğini yapıp onun gözüne girmeye çalışmadımmı çocukluğum ve genç kızlığım boyunca hatta evlenmeme rağmen hala neden nedendi bu duvar?Hiç cesaret edip soramadım bir gün kardeşim geldi mutluydum ne güzeldi anlatamammm bir kaç gün içinde teyzem geldi aldı beni günlerce onda kaldım sonra ewe döndüm kardeşim biraz büyümüştü budefa babannem memleketten döndü benide götürdü hiç bişi anlamamıştım tatişl sandım nese okullar açıldı döndük istanbula hemen bir kreşe verdiler beni, hep ezildim çok küçüktüm eskiden şimdiki gibi değildi 6yaştan önce alamzlardı ben 4 yaşındaydım buda geldi geçti, büyüdüm kardeşimde benle büyüdü ananemler bize yakın biyere taşındı bu defa hep onlarda bırakır oldu annem beni ''yalnızca beni'' yine bişey anlamadım küçüktüm çocuktum ben annem hep üstümde bir otorite kurdu yaşayamadım çocukluğumu genç kızlığımı bir sürü engeller biz hiç yaşamadık anne kızlığı hep itildim ama öyle ama böyle ben hep annemi bekledim geceleri belki gelirde beni alır die ben onu öle bir özlemle bekledimki belki banada sımsıcak sarılır belki benide sıcacık öper neden işleri yapmadın yada neden kardeşne temizlik yaptırdının dışında yada sen ona böyle ii dawran ewlenince görcem senileri ve daha böyle bir sürü şeyi bir kenara bırakırda annem der birgün bana die belki nebiliyim onu çok sewdim ama ondan nefrette ettim herşeyi sorun oldu sorunlu bir kız sorunlu kadın oldum ama benim tek isteğim bir defa anne kız olabilmek onla başka birşeydeğil kaynanamla daha bi anne kızızı sanki büyüdüm koca bi kadın oldum ama hala ne eksik bende biiliyormusunuz anne sewgsi sıcacık bir öpüş sıcacık bir dokunuş çok değil bir bakışı bile yeterdi bana yeterki sımsıcak bir bakış ben onuda yettiriridim yeterki baksın çok ağladım anne kız olamadık ya hep diyorumki ben yawrumla yaşayacağım bütün güzellikleri ben ona bana verilmeyen verilemeyen tüm sewgileri kucak kucak vereceğim aramızda hiç duwar olmayacak ben onun belkide o benim annem olacak tutunacak bir dalım olmadığı anda o olacak kızlar eğer bu anlattıklarımı göz önünde tutarsanız çocuğunuza benim yaşadıklarımın zerresini yaşatmayın şuan ister uyusun ister oynasın ona onu nekadar çok sewdiğinizi söyleyin karnınzda dahi olsa ben şuanda daha rahmime dahi düşmemiş meleğime onu nekadar sewdiğimi geçiriyorum içimden sewgiyle kalın asla yawrularınızdan esirgemeyin sevginizi sebep neolursa olsun çünkü piskolojilerini çok etkiliyor böle durumlar hep kafasında bir soru işareti oluyor acaba acaba acaba ve bu acabalar hiç bitmiyor ve sakın bebeğinize o minicik meleğinize kendi siniriniz için vurmayın kıymayın haatta hiç dövmeyin bir tek fiske bile ben belkide annemle yaşayamadıklarımı yaşamak için bu denli bebek istiyorum hiç zaman kaybetmek istemeddiğim ve ömrümün her saiyedini onunla doldurabilmek için