- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
bende okuyunca cok kötü oldumm,peki hala sormadinmi annene neden diyee,
ayip etmis valla insan hic cocugunu ayirt edermi ya,,,peki tam anlamadim hamilesmisin simdi
canim ins hamilesindir ve ins bu yasadigin sorunu uzuntulerini unutursunn senin adina inan cok uzuldumm,dualrim seninle,kendine cok iyi bakk,sevgiler canm benmm,
bende okuyunca cok kötü oldumm,peki hala sormadinmi annene neden diyee,
ayip etmis valla insan hic cocugunu ayirt edermi ya,,,peki tam anlamadim hamilesmisin simdi
canim ins hamilesindir ve ins bu yasadigin sorunu uzuntulerini unutursunn senin adina inan cok uzuldumm,dualrim seninle,kendine cok iyi bakk,sevgiler canm benmm,
eşim hep sanki öyle bir problem yaşamamışım gibi dawranıp bana tüm sewgisini vermekte ama ANNE SEWGİSİ asla kimseler veremez hel bu yaştan sonra hiç bir şekilde ondan bunu alamamki vermezde zaten vermeye kalksa nolurs olsun haa çocuğum ewlenip barklansamda çocuğum işte rabbim onuda affetsin bana yaşattıkları için ama bildiğim tek şey annemi asla affetmeyeceğim sewip sewmediüğimi bile bilmediğim birini nasıl affeder boynuna annem die sarılırım benim tek bir annem var oda henüz bana gelmeyen bebeğimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaCANIM DURUMUNA O KADAR ÇOK ÜZÜLDÜMKİ SEN ANNEDEN YOKSUN BEN BABADAN YOKSUN BÜYÜDÜM,2 YAŞINDAYDIM BABAM VE ANNEMİN EVLİLİĞİ BİTTİ TABİİ bizimde babamız.bende hep derim allah ım bana uzun ömürlü sağlıklı bir evlat ver ve eşimle benim aram hep iyi olsun yavrum babasız büyümesin her iki şeyde çok kötü canım şuan boğazım düğümlendi ya allah hepimize sabır versin,istersek 100 yaşımıza gelelim bu özlemi hep arayacaz
rabbim benden önce sana versin melegini sıramı sana veriyorum canım bu ay dilerim hamiş kalırsın
şekerim yaaa. ne kadar duygusal bi yazı... ne güzel kurmuşsun cümleleri... ne güzel yansıtmışsın içinden geçenleri... canım benim...
sen bebeğine yapma .....anne çok önemli... annesi olup annesiz yaşamak ne zordur.... canım bunlar hep tecrübe...sen bebeğini annesiz bırakma anne sevgisi bişeye benzemez... anne sevgisi olmadan hep bi tarafı eksik kalır insanın.....canım benim...
seker pembe yazini karisik duygularla okudum, sana hak verdim ama bir yandan da anne dedim..ama anne neden boyle yapar dedim..sonra cocugunu sokaga birakmak zorunda kalan ya da olduresiye doven anneleri hatirladim...hayatta ilginc seyler oluyor. belki boyle davranmasini gerektirecek psikolojik ya da farkli bir sebebi vardir diycem ama ne olabilir..ama biliyorsundur ne yapsak anne -baba hakkini odeyemeyiz. hani bazen keske soyle davranmasalar falan diyoruz ama onlar bizim gibi bakamiyorlar bazi seylere. bazen yanlis, bazen dogru.. ama bu bebek dusunme asamanda birde anneni kafana takip moralini bozma iyice. nede olsa annem de...yoksa kafan allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?