Annem ve babam..

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
25 yıllık evlilikleri bitmek üzere ve çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım herşeyi denedim aslında...

Belki de en dogrusudur.Her seyi denemissiniz.Sürekli kavga ediyorlarsa bundan daha iyidir.Bırakın koskoca insanlar kendi kararını kendileri versin

Karışmamalısın. 25 yıllık evli 50li yaşlarında iki insan evliliklerini sürdüremeyeceklerine karar vermişlerse size pek bişey düşmez.

Eşlerin birbirleriyle anlaşamadığı huzursuz bir ortamda, kardeşleriniz emin olun daha çok etkilenir. 25 koca yilin, çeyrek asrin ardindan 2 koca insan böyle bir karari durup dururken vermez. Birakin da kalan ömürlerini nasil mutlu olacaklarsa öyle geçirsinler. İçlerinde kaç yildir bu mutsuzluğu çektiklerini bilemezsiniz çünkü..

Size düşen tek şey, onlarin buyuğu olarak kardeşlerinize en iyi şekilde manevi destrk olmak. Anlayabilecekleri en yalin dille, kandirmadan durumu anlatip; onlarin bu olaydan en zararsiz şekilde kurtulmalarini sağlamak.

Anneannemler falan boşanınca ayıp olur siz ele karistiginiz zaman falan dediler ben zannetmiyorum öyle birşey olacağını ama sürekli öyle söyledikleri için de anlamıyorum neden böyle düşündüklerini

Şuan aynı durumdayız ama abimle ben nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar diyoruz,
koskoca insanlar çocuk değiller ya kendileri daha iyi bilir 25 seneden sonra bitirmek istiyorlarsa bi bildikleri vardır.

Bana kalsa da öyle istedikleri gibi olsun.. sürekli huzursuzluk var evde sadece bütün duzenin bozulacak olması korkutuyor biraz

Sizce anneannemler haklı mi yoksa eski kafalı oldukları için mi öyle söylüyorlar.Annem ve babamın ayrılmasını ben evleneceğim zaman sorun olması sacma geliyor bana ne gibi bir sorun çıkabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…