-
- Konu Sahibi Polyannaaaa
aaaaaaa ama bir evlat bunu yapar..düğüne bile gitmezseniz yeridir bence...annen baban iyi sabretmiş...Bedduaları eden abim zaten. Ben abimle de konuşmuyorum zaten
Aynen öyleaaaaaaa ama bir evlat bunu yapar..düğüne bile gitmezseniz yeridir bence...annen baban iyi sabretmiş...
bundan sonra üzülmemek için görüşmeyin...
abinde kendine eş alacak diye ortalığı yıkmış geçmiş..
kıskançlıkta çok normal ben10 yıllık evliyim kayınvalidem hiç kızım demez gelin der hep onun yanında eşimin yanında oturamam bile gidin evinizde yan yana oturun der paylaşamaz oğlunu belki gelininizde ağbinizi kıskanıyor kıskançlık zarar vermedikçe güzel bir duygu
allah kurtarsın ne diyeyim çok zor bir durumBeddua değil bu , yaptıklarına bir çeşit karşılık. Abimin yaptıkları bunla sınırlı değil ne yazık ki.
Canım yıkıcı olmuyoruz ki.. Diğer konulardan da biliyorum. Evlatlarımız bizlere kul köle olsun istemıyoruz,sadece saygı istediğimiz.arkadaşlar niye yıkıcı oluyorsunuz
Nerde görümcelik yapmışım söyler misiniz.Siz sonuna kadar haksızsınız gorumcelik yapmaya baslamıssınız bile kız gayet de haklı
Elinden geleni yaptılar , biraz şımarık büyüdü. Uysal görünür ama dışardan öyle. Hayırlısı her şeyin .. Düşmanımın başına gelmesin.
Aminn..allah kurtarsın ne diyeyim çok zor bir durum
Elinden geleni yaptılar , biraz şımarık büyüdü. Uysal görünür ama dışardan öyle. Hayırlısı her şeyin .. Düşmanımın başına gelmesin.
Ben her konumda büyük suç abimde demişimdir ki öyle. Dahaa önceki konularımı okuyunuz anlarsınız az çok.Erkek kardeşin şımarık büyümüş yukarıda itiraf ettin sende, neyi ekersen onu biçersin kızı hiç suçlamayın bence , erkek evladı şımartıyorsunuz sonrada el kızına patlıyorsunuz
Hiç öyle bir şey olmadı , istendi , söz yapıldı , gittiler bilezik vs beğendiler nişan alışverişini yaptılar eksik yaptılar yine yapıldı. Ev tutun dediler tuttu babam. Mobilya dediler ( illa olacak zaman olarak hep istediklerine itiraz edilmedi ) aldılar. Parasal olarak hesap yapıyor diye abim nişandan bir iki gün önce neler yaptı. İlla hesap olacak , ama hiç bir şey eksik edilmedi. önceki konularımda yazdım okuyabilirsin.Birde gelin hanımı dinlemek lazım, eğer siz nişandan önce biz herşeyi yaparız onuda alırız bunuda alırız diye atıp tutan sonrada elinin taşın altına koymayan ailelerdenseniz kusur bakmayın haklıdır.
Ben her konumda büyük suç abimde demişimdir ki öyle. Dahaa önceki konularımı okuyunuz anlarsınız az çok.
Daha iyi anlatılamazdı.BU evlilikte uzun sürmez diye tahmin ediyorum abiniz kendisine güvenmiyor karşı tarafında lüks yaşama özentisi var hiç bir şeyden kısmıyor bende niye bu kadar tölarans tanıyorsunuz diye düşünüyordum daha evvelden geçirilen hastalıktan dolayıymış