Annem ve babam bunları hak etmiyor..

Aynen öyle

bence kayınvalidenizin kıskançlığı güzel deil garip bir kıskançlık...

Elinden geleni yaptılar , biraz şımarık büyüdü. Uysal görünür ama dışardan öyle. Hayırlısı her şeyin .. Düşmanımın başına gelmesin.

Biraz falan şımarık değil; fazlasıyla şımarık.

Kapayacak kapısını bana köpek diyen adamı evime almam; burası köpek kulübesi git sen nerde kiminle kalırsan kal diyecek.

Ama yapamazlar çünkü el alem ne der diye düşünürler.

Şu küçük prenslerini bir bıraksalar da büyüyüp adam olsalar

Evlilik cagina gelen yetiskin bir erkek kendi mobilyasini kendi alir kendi oturacagi evi de kendi secer kirasini depozitosunu kendi verir serefiyle oturur evlenir
Iste o zaman aile karismaz karismak zorunda kalmaz
Ben anlamiyorum bu erkek ailelerini
Hem oglunuzun cebi delik ustu cibil
Sadece evlenmeyi biliyor
Istekleri yapilmayinca de boyle vir vir konusuyor beddualar ediyor
Bu kadar kaldirmayin evlatlarinizin totosunu
O zaman karsiniza cikan gelin adaylari da bu kadar curetkar olamaz

Erkek kardeşin şımarık büyümüş yukarıda itiraf ettin sende, neyi ekersen onu biçersin kızı hiç suçlamayın bence , erkek evladı şımartıyorsunuz sonrada el kızına patlıyorsunuz
Elinden geleni yaptılar , biraz şımarık büyüdü. Uysal görünür ama dışardan öyle. Hayırlısı her şeyin .. Düşmanımın başına gelmesin.

Birde gelin hanımı dinlemek lazım, eğer siz nişandan önce biz herşeyi yaparız onuda alırız bunuda alırız diye atıp tutan sonrada elinin taşın altına koymayan ailelerdenseniz kusur bakmayın haklıdır.

Erkek kardeşin şımarık büyümüş yukarıda itiraf ettin sende, neyi ekersen onu biçersin kızı hiç suçlamayın bence , erkek evladı şımartıyorsunuz sonrada el kızına patlıyorsunuz
Ben her konumda büyük suç abimde demişimdir ki öyle. Dahaa önceki konularımı okuyunuz anlarsınız az çok.

Hiç öyle bir şey olmadı , istendi , söz yapıldı , gittiler bilezik vs beğendiler nişan alışverişini yaptılar eksik yaptılar yine yapıldı. Ev tutun dediler tuttu babam. Mobilya dediler ( illa olacak zaman olarak hep istediklerine itiraz edilmedi ) aldılar. Parasal olarak hesap yapıyor diye abim nişandan bir iki gün önce neler yaptı. İlla hesap olacak , ama hiç bir şey eksik edilmedi. önceki konularımda yazdım okuyabilirsin.

Zaten annen babanda bunun farkında ondandır başta nasılsa şimdide devam ediyor ,belki onlarda bir an önce evlensin evden kurtuluruz modunda ama itiraf edemiyorlar , var benim öyle şımarık asi tanıdığım ama el kızı onu muma çevirdi şimdi gayet sempatik ama bazende eski küstahlığı geri geliyor
Ben her konumda büyük suç abimde demişimdir ki öyle. Dahaa önceki konularımı okuyunuz anlarsınız az çok.

BU evlilikte uzun sürmez diye tahmin ediyorum abiniz kendisine güvenmiyor karşı tarafında lüks yaşama özentisi var hiç bir şeyden kısmıyor bende niye bu kadar tölarans tanıyorsunuz diye düşünüyordum daha evvelden geçirilen hastalıktan dolayıymış

Daha iyi anlatılamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…