- 13 Haziran 2011
- 12.648
- 7.687
-
- Konu Sahibi Polyannaaaa
Söyleyiş tarzı da önemlidir canım , babamı o kadar üzdüler ki kendileri söyleyemiyorlar artık . Babasına aratıyorlar. Pahalı tutsak siz ödeyeceksiniz der. Her şekilde babam suçlanacak yani.
Valla ben olsam arkadasınıza karışması konusunda yapıştırırdım lafı. Kapıya bir liste assın gelmeyecek olanları ona göre almayın eve. İnceldiği yerden kopar benim tarafımda,ne haddine eve gelene karışacak? Ortada birşey olsa tamam haklı derim.Annem ve babam konuşmuyorlar neler yapmadı ki. Yine de evlendirelim diyorlar. Arkadaşıma bari karışmasın. Bir şey desem görümce olacak yine adım.
bence abinle nişanlısı birbirini bulmuşlar evlensinler defolup gitsinler ne demek köpek demek gerçekten çok iğrenç ama o saltanat sürmez anne babanın ahı alınıyor hak elbet yerini bulur ben babanızın yerinde olsam ne hali varsa görsünler der bir iğne yapmazdım yine iyi sabrediyor sizinkiler ağır olur mu bilmem de hani laf vardır besle büyüt danayı tanımasın anayı sizin abinin durum da aynı öyle olmuşBilemiyorum , bizde aynı annenin babanın evladıyız. Ki nişanlısından çok abimde asıl problem . Annem öyle kırıldı ki bana köpek diyor diye. Anneye köpek denir mi ? Abim lösemiydi küçükken annem gece soluğunu dinlerdim diye ağladı. Bunlar için mi yaptım diye.
Abim kira vermemek için ikna etmiş , ( kendine güvenmiyor açıkçası ) Bizi istememesi neyin nesi. İstemedi aynı ev kira ev bulun dedi babama buldu. Bulmuyor diye arıza çıkarttı. Yapsa suç yapmasa suç. İstemiyorum diyor neden sürekli görüşüyorlar, insan istemediği kişiyle görüşmek ister mi ?okudum, bu insanlarin akillariyla zoru mu var dedim.
Abin istemiyorsa evlenmesin. zorla mi evlendiriyorsunuz.
kiz istemiyorsa o evde oturmasin. arkadas diye istemedigi evde oturtmaniz uygun degil.
ayrica sizin evinizde oturmasi da uygun degil.
abin, esya istiyorsa o kadar, kendisi de katkida bulunsun.
ayrica, evlilik stresi terbiyesizliklere sebep olmaz. Terbiyeli olan, evlenirken de terbiyelidir.
Çok sabırlılar çook. Bıktılar artık , evlensin bir an önce derdindeler.bence abinle nişanlısı birbirini bulmuşlar evlensinler defolup gitsinler ne demek köpek demek gerçekten çok iğrenç ama o saltanat sürmez anne babanın ahı alınıyor hak elbet yerini bulur ben babanızın yerinde olsam ne hali varsa görsünler der bir iğne yapmazdım yine iyi sabrediyor sizinkiler ağır olur mu bilmem de hani laf vardır besle büyüt danayı tanımasın anayı sizin abinin durum da aynı öyle olmuş
ne zaman düğün daha çok var mıÇok sabırlılar çook. Bıktılar artık , evlensin bir an önce derdindeler.
Yani herkes kendi evine gelene karışır sonuçta.Valla ben olsam arkadasınıza karışması konusunda yapıştırırdım lafı. Kapıya bir liste assın gelmeyecek olanları ona göre almayın eve. İnceldiği yerden kopar benim tarafımda,ne haddine eve gelene karışacak? Ortada birşey olsa tamam haklı derim.
Hastalandı diye çok mu pohpohlandı bu yaşa kadar? Anneye köpek demek ne yaa,ayy Allah'ım hayırlısını versinBilemiyorum , bizde aynı annenin babanın evladıyız. Ki nişanlısından çok abimde asıl problem . Annem öyle kırıldı ki bana köpek diyor diye. Anneye köpek denir mi ? Abim lösemiydi küçükken annem gece soluğunu dinlerdim diye ağladı. Bunlar için mi yaptım diye.
8 ağustosta. 2 ay kadar var. Canım babamın sözü var , evlendiği gece senin baban öldü derim diyor. Bana dert etti her şeyi ona da olsun diyor. Düşünebiliyor musun anne babayı ne hale getirdiklerini.ne zaman düğün daha çok var mı
Elinden geleni yaptılar , biraz şımarık büyüdü. Uysal görünür ama dışardan öyle. Hayırlısı her şeyin .. Düşmanımın başına gelmesin.Hastalandı diye çok mu pohpohlandı bu yaşa kadar? Anneye köpek demek ne yaa,ayy Allah'ım hayırlısını versin
son yazıyı okumamışım birde lösemiymiş biliyosunuz stres kanseri tetikler yapmayın abulucu sakinleştirici olun bazen sinirle insan neler söylüyor belki ağbinizde öyle olmuştur herşeyi iyilikle halledin şimdi siz evlenecek olsanız ailesiyle oturmak istermisiniz kim ister kitoplum gerçeği erkek çocuk prens gibi yetiştirilir şımarır şımarır nişan söz ardından prensin isteklerine yetişilemez ve herşey geline mal edilir oysa bu çocuğu böyle şımartan anneniz babanız değilmi siz olsanız siz görmeden yaşamanıza karar verilmiş evi sizde istemezdiniz biraz anlayış biraz idare düğünden sonra düzelir nişanlılık dönemi stresli geçer biraz
Bizi de onun gibi yetiştirdiler , tabi erkek farklı oluyor hastalık gibi bir özel durumu da olduğundan. Ev tutulmuyor diye arıza çıkaran abimdi zaten, tutuldu yine sorun. O kadar buluşuyorlar öncesinde getirip gösterebilirdi. Aylar geçtikten sonra neden getiriyor.toplum gerçeği erkek çocuk prens gibi yetiştirilir şımarır şımarır nişan söz ardından prensin isteklerine yetişilemez ve herşey geline mal edilir oysa bu çocuğu böyle şımartan anneniz babanız değilmi siz olsanız siz görmeden yaşamanıza karar verilmiş evi sizde istemezdiniz biraz anlayış biraz idare düğünden sonra düzelir nişanlılık dönemi stresli geçer biraz
Canım o konuda abim kira vermemek için ikna etti , ben de düzenimin bozulmasını istemem zaten. Ev tutun dediler tuttu , geleyim göreyim yok tutun yapın edin. Böyle şeyler. Böyle sinir olmaz anneye köpek denmez .son yazıyı okumamışım birde lösemiymiş biliyosunuz stres kanseri tetikler yapmayın abulucu sakinleştirici olun bazen sinirle insan neler söylüyor belki ağbinizde öyle olmuştur herşeyi iyilikle halledin şimdi siz evlenecek olsanız ailesiyle oturmak istermisiniz kim ister ki
o ne demek ya hey yarabbim ..beddua edip durmasalar keşke haksız beddua zaten sahibini bulur8 ağustosta. 2 ay kadar var. Canım babamın sözü var , evlendiği gece senin baban öldü derim diyor. Bana dert etti her şeyi ona da olsun diyor. Düşünebiliyor musun anne babayı ne hale getirdiklerini.
Beddua değil bu , yaptıklarına bir çeşit karşılık. Abimin yaptıkları bunla sınırlı değil ne yazık ki.o ne demek ya hey yarabbim ..beddua edip durmasalar keşke haksız beddua zaten sahibini bulur
Bedduaları eden abim zaten. Ben abimle de konuşmuyorum zatenanlattıklarınıza göre %100 haklısınız...ama abine nolmuş böyle gözleri kör olmuş onu anlamadım ailesine edilen bedduları nasıl yemiş yutmuş pes doğrusu...
bencede görüşme..hatta ailecek görüşmeyin..
Abimle yakın değiliz ki kıskansın. Arkadaşımı desem o evli barklı aynı odada bile oturmazlar . Çoğu zaman eşiyle gelir.kıskançlıkta çok normal ben10 yıllık evliyim kayınvalidem hiç kızım demez gelin der hep onun yanında eşimin yanında oturamam bile gidin evinizde yan yana oturun der paylaşamaz oğlunu belki gelininizde ağbinizi kıskanıyor kıskançlık zarar vermedikçe güzel bir duygu