Merhaba,
Anneme Organik Olmayan Psikoz teşhisi konuldu.Yani bir çeşit şizofreni. Yaklaşık 8-9 sene önce de aynısı olmuştu. İlaçlarla falan iyiydi fakat yine nüksetti. Ve biz tanıyı ilk defa gördük. Annemi İstanbul Anadolu yakasında özel bir hastanein psikiyatristine gönderdim 10 gün önce babamla. Çünkü ben başka şehirdeyim. Fakat verdiği ilaçtan sonra daha kötü oldu. Bugün yine o doktora gitti.İlacını değiştirdi dr. Bakalım bu basıl etki edecek...
Benim sizlerden ricam,lütfen İstanbul Anadolu Yakasında çok pahalı olmayan iyi bir psikiyatrist yalnız ŞİZOFRENİ de uzman bir psikiyatrist istiyoruz. Anksiyete panik atak vb konularda değil... Aslında Psikiyatristler hepsiyle ilgili bilgiye sahipler ancak ben özellikle yakını çevresinde şizofreni olan ve tedavisi iyi yapılan bir hasta tanıyorsanız dr rica ediyorum. Devlet veya özel faark etmez. Yeter ki Anadolu yakası olsun ve çok pahalı olmasın. Mesela NP Beyin Hastanesi var 1 muayene 500 tl. Şuan annem 170 tl ye gidiyor.500 bizim için çok fazla.Çünkü 10 günden sonra tekrar ücret ödüyorsunuz.
Anadolu yakasında istememizin sebebi de,annem rahatsızlandığında veya ihtiyacımız olduğunda hemen ulaşabilmek.Erenköy ruh ve sinir hastanesi nde annemi takip eden bir dr vardı. O gayet iyiydi ama ona da randevu alkmak mümkün değil.iila 182 den veya internetten alın diyor tam 1 aydır uğraşıyorum hep dolu.
Lütfen yardım rica ediyorum.