Maalesef hic yok öyle tanidik ailenin cogu almanyada ve eski tanidiklar hep öldü. Annemin arkadasi arastiririz adami buraya geldiginde demis, ama öyle polis falan degiller tabii. Aranizda izmirden öyle tanidigi olan varsa yardim edebilecek cok sevinirimAdamın kimlik görüntüleri varmis, facebook hesabi da var. Hiç dedektife bile gerek yok Türkiyede tanıdığınız hic mi akrabaniz yok, yazligi yaptiracagiz ama adam dolandirici mi bilemedik deyip bilgilerini verin polis veya nüfusta çalışan biri bile bakıp görebilir adamin gelmişini geçmişini :) buradan size yardımcı olabilecek arkadaslar bile olabilir karar tabii sizin ama dedektiflere o kadar paralar vermeye gerek bile yok diye düşünüyorum
Annen izmir çingenesine denk gelmiş tatlım batırmadan bırakmaz anneni
Maalesef hic yok öyle tanidik ailenin cogu almanyada ve eski tanidiklar hep öldü. Annemin arkadasi arastiririz adami buraya geldiginde demis, ama öyle polis falan degiller tabii. Aranizda izmirden öyle tanidigi olan varsa yardim edebilecek cok sevinirim
Bilmiyorum maalesef, ama sorarim simdi hemenHangi semt izmirin sarnıç veya gaziemirmi
gerçekten yapmadan bile yalandan çocuklar korktu garantiye almak istedi verdim üstlerine desinler o bile yeterBen hislerimde yanılmam ve bu adama hiç ama hiç güvenmedim
Dolandırıcıdır diyemem ama yiyici olduğu kesin.
Daha da tuhaf olanı anneniz küçük değil. Nasıl yedi bu ayakları. Sanırım yeterince olgun değil.
Ben olsam annemi tek yollamam izmire. Annemin üzerindeki malı mülkü de annemi ikna ederek kendi üzerime alırım. Bakalım beyefendi o zaman da evlenmek isteyecek mi?
Daha yeni bugün bir konu oldu. 165 bin lirasını yemiş kadının. Ve bunu iş haline getirmiş Allah uzak etsinBuna çok benzeyen bir olay vardı müge anlı'da. Kadın yurt dışında yaşıyor sivasta bir sürü arazisi var aileden kalma. Internetten bi adamla tanışıyor adam izmirde müteahit- emlakçı ve kadına aşk meşk şeklinde yaklaşıyor üstelik evli. Sonra kadının yerlerini satıyorlar.iddiaya göre kadının 900 bini aşkın parası gidiyor adama.Kadın programa çıkmıştı. Anneniz için endişelenmekte haklısınız iyice araştırın.
Buna çok benzeyen bir olay vardı müge anlı'da. Kadın yurt dışında yaşıyor sivasta bir sürü arazisi var aileden kalma. Internetten bi adamla tanışıyor adam izmirde müteahit- emlakçı ve kadına aşk meşk şeklinde yaklaşıyor üstelik evli. Sonra kadının yerlerini satıyorlar.iddiaya göre kadının 900 bini aşkın parası gidiyor adama.Kadın programa çıkmıştı. Anneniz için endişelenmekte haklısınız iyice araştırın.
Kimligini yollamismis anneme, evli degilmis, birde annem istedigin zaman ara 7/24 dedi gercekten herzaman ulasabiliyorum ona dediEvet yaa adamın evli olmadığı ne malum
Kimligini yollamismis anneme, evli degilmis, birde annem istedigin zaman ara 7/24 dedi gercekten herzaman ulasabiliyorum ona dedi
Keske iyi olsada ikisi mutlu olsa, ama okadar kötü insan varki disarda, anneme kötü birsey olur diye cok korkuyorum. Elimden geleni yapacagim sagolun tüm tavsiyeleriniz ve fikirleriniz icin. Allah korusun!İnsanları genellemek ne kadar yanlış...
Bulgaristan göçmenleri iyi olur çalışkan olur...Hayırdır yani hepsi aynı fabrikadan mı çıktı? Kötüsü yok mu ? Nerden göçüp geldiği karakterinin birebir göstergesi olabilir mi allah aşkına...
Öncelikle ne kadar iyi niyetli bir insansiniz.Annenizin yüzü gülmemis olabilir ama sizin gibi bi evlada sahip ,ne mutlu ona.56 yasinda bir kadin ,15 gün icinde sosyal medyadan birine nasil güvenir,nasil hoşlanir inanin benim beynim almiyor ve almayacak da böyle seyleri...İyi bir insan olduguna ne zaman ,nerde kanaat getirmis? Ben 22 yillik esimi ancak tanidim ,gercekten cok üzücü ve sonu belli bir durum.Allah yardimciniz olsun insallah.Keske iyi olsada ikisi mutlu olsa, ama okadar kötü insan varki disarda, anneme kötü birsey olur diye cok korkuyorum. Elimden geleni yapacagim sagolun tüm tavsiyeleriniz ve fikirleriniz icin. Allah korusun!
Arkadaşım evli ama kimliğinde bekar yazıyor.Kimligini yollamismis anneme, evli degilmis, birde annem istedigin zaman ara 7/24 dedi gercekten herzaman ulasabiliyorum ona dedi