Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Öncelikle adamla siz ve kardeşiniz kameralı bir görüşün anneniz olmadan. Çekincelerinizden bahsedin ve hareketlerini tartın biraz.

Bulgaristan göçmenleri genellikle iyi kişilerdir. Pasaportlu çift vatandaş filan, 80lerde gelen gruptan olmalı. Bu kişiler genelde pek çok konuda yetenekli oluyor çünkü buraya sadece 1 valizle geldikleri için sürekli iş değiştirmekten ve oradaki aktif eğitim sisteminin de sayesinde çok işten anlarlar. Bu kısım bana normal geldi. Danslar, inşaat işleri, bar işletme filan normal.

Bu kişiler ileri görüşlülerdir, kaygılarınızdan bahsettiğinizde anlayışlı olacaktır ki zaten öyle olmazsa annenize engel olun. Konuşun ve adamı iyi gözlemleyin lütfen.

Tapu vs birşey götürmesin yanında, hukuken satılamaması için engel koyuluyor ama TRde olmanız gerekiyor sanırım. Keşke siz ya da kardeşiniz yanında gidebilseniz...

Maalesef hic yok öyle tanidik ailenin cogu almanyada ve eski tanidiklar hep öldü. Annemin arkadasi arastiririz adami buraya geldiginde demis, ama öyle polis falan degiller tabii. Aranizda izmirden öyle tanidigi olan varsa yardim edebilecek cok sevinirim

Her gün böyle şeyler izler olduk televizyonlarda ne yazık ki. Bazı erkekler için meslek haline gelmiş bu durum. Açıkçası zannetmiyorum niyetinin iyi olduğunu bu insanin.

gerçekten yapmadan bile yalandan çocuklar korktu garantiye almak istedi verdim üstlerine desinler o bile yeter
bakalım adam ne yapacak

Buna çok benzeyen bir olay vardı müge anlı'da. Kadın yurt dışında yaşıyor sivasta bir sürü arazisi var aileden kalma. Internetten bi adamla tanışıyor adam izmirde müteahit- emlakçı ve kadına aşk meşk şeklinde yaklaşıyor üstelik evli. Sonra kadının yerlerini satıyorlar.iddiaya göre kadının 900 bini aşkın parası gidiyor adama.Kadın programa çıkmıştı. Anneniz için endişelenmekte haklısınız iyice araştırın.

Daha yeni bugün bir konu oldu. 165 bin lirasını yemiş kadının. Ve bunu iş haline getirmiş Allah uzak etsin

Evet yaa adamın evli olmadığı ne malum

İzmir in görmüş geçirmiş çakal olmuşlarından biri. İzmir de 6 ay da iki kiracımız kocalarının yani 2. kocalarının maddi açıdan onları kullandığını farkedip memleketlerine geri kaçtılar. Bu örneklerde burda dursun.

Ben eskiden bu programa çok sinir olurdum böyle insanların olduğunu bilmezdim herkesi kendim gibi bilirdim.şeytan da neymiş şeytanı da yoldan çıkaracak insanlar varmış meğer. Herkese iyi insan dememek lazım hele de canlı canlı görmediğin, tanımadığın insanlara.

Keske iyi olsada ikisi mutlu olsa, ama okadar kötü insan varki disarda, anneme kötü birsey olur diye cok korkuyorum. Elimden geleni yapacagim sagolun tüm tavsiyeleriniz ve fikirleriniz icin. Allah korusun!

Keske iyi olsada ikisi mutlu olsa, ama okadar kötü insan varki disarda, anneme kötü birsey olur diye cok korkuyorum. Elimden geleni yapacagim sagolun tüm tavsiyeleriniz ve fikirleriniz icin. Allah korusun!
Öncelikle ne kadar iyi niyetli bir insansiniz.Annenizin yüzü gülmemis olabilir ama sizin gibi bi evlada sahip ,ne mutlu ona.56 yasinda bir kadin ,15 gün icinde sosyal medyadan birine nasil güvenir,nasil hoşlanir inanin benim beynim almiyor ve almayacak da böyle seyleri...İyi bir insan olduguna ne zaman ,nerde kanaat getirmis? Ben 22 yillik esimi ancak tanidim ,gercekten cok üzücü ve sonu belli bir durum.Allah yardimciniz olsun insallah.

Yoga yapan adam inşaatçı mı çıktı yani?
Anlattıklarınız beni 1 gram tatmin etmedi. Adam annenize para için ergen aşkı yaşatıyor.
imkanım olsa tanışmaya ben de giderdim. Bu adam bence sahtekar. Annenizi koruyun çünkü hiç mantıklı değil yaptığı şeyler. Hatta inanılır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…