Olaylar buyudu son durum anne o dolandirici ile evlendiDevir kötü güvenme bence dedektif tut ben insanlara hiç güvenmiyorum pardonda annen niye yazlığını satıp izmire yerleşecek adam baksın annene erkek değilmi ben hiç iyi niyet görmedim aman dikkat
öyleymiş sonunu okumamıştım Allah yardımcısı olsun ne diyelimOlaylar buyudu son durum anne o dolandirici ile evlendi
Yazık olmuş annenize.Merhaba herkese,
annem gece 2 de havaalanina inecekti, kardesim gitti almaya. Ben ondan önce baya konusmustum kardesimle sakin kalmasi icin, ne olursa olsun sinirlenme öfkelenme diye. Iyikide yapmisim. Annem evlenmis.
Evlilik cüzdaninida göstermis kardesime. 12 bin Euroda borc para istemis, dolandiriciyla cay bahcesi acmak istiyorlarmis.
Kardesimde sakin kalmis, annem harclik vermis 100 Euro, benden birsey istemeyin demis sonra annemi birakmis eve diger kardeslerimin yanina, kendide gitmis aglamis sinirlenmis üzülmüs banada sabah 5 e dogru mesajlar yollamis Whatsappden.
Kendini cok suclu hissediyor cünki ben ona yollama annemi demistim türkiyeye, ama türkiyedeki akrabalari dinleyip yollamisti. Ben tüm bu olaylar oldugunda biliyorsunuz herkes üstüme geldigi icin bloklamistim kizkardesimide, londrada yasiyor kendisi, almanyaya gelmisti, dün bana da gelmek istedi Bayram ve dogum günüm diye ben kabul etmedim, Allah razi olsun, ama ben görüsmek istemiyorum, Allah yolunu acik etsin diye haber yolladim.
Artik insanlara karsi okadar kirginimki, nasil yazsam, okadar biktim herseyden! Benim yatili misafirim var, kimseye anlatamadim tabii bu olaylari, o yüzden ancak aksama kardesimle konusabilirim. Annem dolandiriciyi seviyor, cok da güzel zaman gecirmisler tatil yapmislar. Sürekli para muhabbeti var ortada.
Ama kardesim eve para getiren insandi, o olmayinca annemin isi cok zor. Artik tedaviye devam edecek emekliliginin kesilmesini istemiyorsa, kardesim avukatina annemin sorumlulugunu artik istemedigini söyleyecek. Ben birseyler oldukca yazarim size.
Evlendiğinde şaşırmadım şimdi boşanacak diye uğraşsın dursun kendi düşen ağlamaz badem sen çok uğraştın daha önce ben demiştim evlenmislerdir diye gözü kara annenin salın gitsin biraz yaşasın sonra ağlaya ağlaya sizi nasıl arıyor bu kadarida fazla elin adamına bu kadar çabuk ne ara aşık oldu ne ara tanıdı ne ara evlendiMerhaba herkese,
annem gece 2 de havaalanina inecekti, kardesim gitti almaya. Ben ondan önce baya konusmustum kardesimle sakin kalmasi icin, ne olursa olsun sinirlenme öfkelenme diye. Iyikide yapmisim. Annem evlenmis.
Evlilik cüzdaninida göstermis kardesime. 12 bin Euroda borc para istemis, dolandiriciyla cay bahcesi acmak istiyorlarmis.
Kardesimde sakin kalmis, annem harclik vermis 100 Euro, benden birsey istemeyin demis sonra annemi birakmis eve diger kardeslerimin yanina, kendide gitmis aglamis sinirlenmis üzülmüs banada sabah 5 e dogru mesajlar yollamis Whatsappden.
Kendini cok suclu hissediyor cünki ben ona yollama annemi demistim türkiyeye, ama türkiyedeki akrabalari dinleyip yollamisti. Ben tüm bu olaylar oldugunda biliyorsunuz herkes üstüme geldigi icin bloklamistim kizkardesimide, londrada yasiyor kendisi, almanyaya gelmisti, dün bana da gelmek istedi Bayram ve dogum günüm diye ben kabul etmedim, Allah razi olsun, ama ben görüsmek istemiyorum, Allah yolunu acik etsin diye haber yolladim.
Artik insanlara karsi okadar kirginimki, nasil yazsam, okadar biktim herseyden! Benim yatili misafirim var, kimseye anlatamadim tabii bu olaylari, o yüzden ancak aksama kardesimle konusabilirim. Annem dolandiriciyi seviyor, cok da güzel zaman gecirmisler tatil yapmislar. Sürekli para muhabbeti var ortada.
Ama kardesim eve para getiren insandi, o olmayinca annemin isi cok zor. Artik tedaviye devam edecek emekliliginin kesilmesini istemiyorsa, kardesim avukatina annemin sorumlulugunu artik istemedigini söyleyecek. Ben birseyler oldukca yazarim size.
Birsey sorucam yanlis anlamayin simdi sizin annenizin geliri ne? Bu kadin ruhsal hasta ve erken emekli olmadimi konuda surekli bir 10.000 euro 6.000 eur borc paralar geciyor
Tasinmaz mulku varmi kimin uzerinde kuserek olacak isler degil bunlar adam onunde sonunda birakacak maddi olarak guvenceye alin anneyi ve birakin kendi haline ne hali varsa gorsun
Evet farkindayim, yinede görüsmek istemiyorum. Icimden gelmiyor, cünki bu ailede bu bizim ilk yasadigimiz dram degil, sürekli sacmasapan verilen kararlarin benide kötü etkilemesinden biktim usandim. Ben onlara bir kötülük etmedim, etmedimki benimle görüsmek konusmak istiyorlar, benim kimseye faydamdan baska birsey dokunmadi, dokunmazda. Ama maalesef en zor zamanimda kimseyi yanimda bulamadim, bulamadigim gibi birde bana hakaret ettiler. Herkes artik yerinde sagolsun.Bence kardeşe ayıp etmişsiniz görüşmeyecek. Kardeş pişman belli olmuş belli ki. Bu noktadan sonra asıl kenetlenip birlikte hareket etmeniz gerek.
Anladim tabiki ora bura farki varKardesimle konustum kizlar, kardesim evden ayrilmak icin esya tasimaya baslamis, annemde ag
Yok tabii yanlis anlamam, simdi burdaki para burda degerli degil, türkiyede oldugu kadar. Annemin oturdugu evin kirasi mesela 1000 küsür Euro, emekliligi de ancak gecinebilecek kadari, kira, faturalar vs. Ama kardeslerimle beraber yasadigi icin onlarinda geliri var tabii, kendi birikmisi, altinlari vs de. En cok da herzaman herseye kosturan kardesim kazaniyordu. Bir nevi baba rolünü üstelenmisde. Yani annem nezaman para istese, kardesimden alirdi. Isterdi, oda verirdi, annemin bir para sIkIntisi yoktu, senede en az dört kez tatile giderdi, ailesini ziyarete vs. Birde annem zamaninda kim istediyse herkese cok para vermisligi var, yani rahatca herkesten de para bulabiliyor. Ona hala borclu olanlar var, zamaninda iyilik yaptigi insanlar var.
Yaaa anneniz evlenmis demek
Bence kardeşinizle konuşun annenizin sorumlulugundan feragat etmesin
Şu an sanirim vasisi hükmünde kardesiniz, dogru mu?
Bakin eger öyleyse, anneniz kardesinizin izni olmadan malini mulkunu satamaz ya da evlenemez. Lütfen bunu araştırın avukat, psikolog vs.
Sağlıklı karar alabilme yetisine sahip degil çünkü.
Eger bu sekilde anne üzerinde vasilik varsa evliliği iptal bile ettirebilirsiniz.
Bence biraz daha sabredin ve bunlari araştırın
Gerekirse uzerindeki tüm mal varlığını üzerinize alin, para da göndermeyin sakın.
Avukatla konuşun öğrenin ne yapılabileceğine dair. Bu adam eski sabıkalı ve dolandiricilik geçmişi var. Annemizin de dolandirilmasindan korkuyoruz çünkü ruh sagligi iyi değil seklinde anlatin.
Tüm bu olanlari siz de bu konuda yazan herkes de öngörmüş ve sizi göndermeyin diye uyarmislardi ama maalesef siz tek başınıza birakildiginiz icin bir sey yapamadiniz. Ama son pişmanlık fayda da vermiyor, gercekten çok üzüldüm durumunuza.
Londradaki kardesinize de katı olmayin, zaten uzaktaymis pek gormezsiniz ama silmeyin tam tersi kenetlenin ki annenizi kurtarın şu adamdan.
Aynen öyle, cok sagolun, bende öyle düsünüyorum.Bu konu bana cok dokundu. Sorumsuz ebeveynle mucadele etmek nasil bsy cok iyi bilirim...bu zamana kadar cok dogru hareket etmissiniz ama artik olaylar sizi asiyor. Annenizin o adamdan kurtulmasinin tek yolu parasiz kalmasi. Harclik dahil bes kurus yollamayin. Madem evlenmisler, artik onu gecindirmek kocasinin sorumlulugu.
Ben annemin yasini yanlis yazmistim, annem 60, dolandiricida 50 yasinda. Evet, cok sevgiye muhtac, Allahin cezasi bu dolandirici cikti karsina kapildi gitti, cok cirkeflesti maalesef, dolandiricinin icindeki pislik bulasici oluyor demek.56 yasina gelmis bi kadin itile kakila bu hâle gelmis inanmak istiyor belli ki sevgiye mutluluga hasret.Mantikli mi peki hiç değil gidişat kötü.
Simdiden baslamis aglamaya, simdi birazdan daha aciklayici yazacagim durumlar nedir simdi diye, ama tam bildiniz. Adamla 28.5. de tanisti, 25.6. da türkiyeye uctu, 01.08. de türkiyeden evli olarak döndü. Bukadar bile yazmam yeterli olayin vahametini anlamak icin.Evlendiğinde şaşırmadım şimdi boşanacak diye uğraşsın dursun kendi düşen ağlamaz badem sen çok uğraştın daha önce ben demiştim evlenmislerdir diye gözü kara annenin salın gitsin biraz yaşasın sonra ağlaya ağlaya sizi nasıl arıyor bu kadarida fazla elin adamına bu kadar çabuk ne ara aşık oldu ne ara tanıdı ne ara evlendi