Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Devir kötü güvenme bence dedektif tut ben insanlara hiç güvenmiyorum pardonda annen niye yazlığını satıp izmire yerleşecek adam baksın annene erkek değilmi ben hiç iyi niyet görmedim aman dikkat
Olaylar buyudu son durum anne o dolandirici ile evlendi

Yaaa anneniz evlenmis demek
Bence kardeşinizle konuşun annenizin sorumlulugundan feragat etmesin
Şu an sanirim vasisi hükmünde kardesiniz, dogru mu?
Bakin eger öyleyse, anneniz kardesinizin izni olmadan malini mulkunu satamaz ya da evlenemez. Lütfen bunu araştırın avukat, psikolog vs.
Sağlıklı karar alabilme yetisine sahip degil çünkü.
Eger bu sekilde anne üzerinde vasilik varsa evliliği iptal bile ettirebilirsiniz.
Bence biraz daha sabredin ve bunlari araştırın
Gerekirse uzerindeki tüm mal varlığını üzerinize alin, para da göndermeyin sakın.
Avukatla konuşun öğrenin ne yapılabileceğine dair. Bu adam eski sabıkalı ve dolandiricilik geçmişi var. Annemizin de dolandirilmasindan korkuyoruz çünkü ruh sagligi iyi değil seklinde anlatin.
Tüm bu olanlari siz de bu konuda yazan herkes de öngörmüş ve sizi göndermeyin diye uyarmislardi ama maalesef siz tek başınıza birakildiginiz icin bir sey yapamadiniz. Ama son pişmanlık fayda da vermiyor, gercekten çok üzüldüm durumunuza.
Londradaki kardesinize de katı olmayin, zaten uzaktaymis pek gormezsiniz ama silmeyin tam tersi kenetlenin ki annenizi kurtarın şu adamdan.

Yazık olmuş annenize.
Evlendiğine göre Türkiye'ye geri dönecek demektir.
Bırakın parasız kalsın.
Annenizi ancak öyle kurtarabilirsiniz.

Bu konu bana cok dokundu. Sorumsuz ebeveynle mucadele etmek nasil bsy cok iyi bilirim...bu zamana kadar cok dogru hareket etmissiniz ama artik olaylar sizi asiyor. Annenizin o adamdan kurtulmasinin tek yolu parasiz kalmasi. Harclik dahil bes kurus yollamayin. Madem evlenmisler, artik onu gecindirmek kocasinin sorumlulugu.

Gerçekten çok üzüldüm. Gözgöre göre gitti evlendi kadın. Herifin bir tek alnına ben dolandırıcıyım yazmadığı kaldı. Avukatla konuşun elinizden geleni yapın. Arkadaşlara da katılıyorum para vermeyin anneye. Herife kadına bakmak erkeğin görevidir deyin çıkın işin içinden.

Annenizden tüm malları kardeşinle aranızda paylaşma k istediğinizi söyleyin

Şüphelendiğinizi böyle giderse bir daha konuşmayacağınız yönünde korkutun

Eğer adam dolandırıcıysa, malları size verildiğini öğrenince terkeder.

Evlendiğinde şaşırmadım şimdi boşanacak diye uğraşsın dursun kendi düşen ağlamaz badem sen çok uğraştın daha önce ben demiştim evlenmislerdir diye gözü kara annenin salın gitsin biraz yaşasın sonra ağlaya ağlaya sizi nasıl arıyor bu kadarida fazla elin adamına bu kadar çabuk ne ara aşık oldu ne ara tanıdı ne ara evlendi

Kardesimle konustum kizlar, kardesim evden ayrilmak icin esya tasimaya baslamis, annemde ag

Yok tabii yanlis anlamam, simdi burdaki para burda degerli degil, türkiyede oldugu kadar. Annemin oturdugu evin kirasi mesela 1000 küsür Euro, emekliligi de ancak gecinebilecek kadari, kira, faturalar vs. Ama kardeslerimle beraber yasadigi icin onlarinda geliri var tabii, kendi birikmisi, altinlari vs de. En cok da herzaman herseye kosturan kardesim kazaniyordu. Bir nevi baba rolünü üstelenmisde. Yani annem nezaman para istese, kardesimden alirdi. Isterdi, oda verirdi, annemin bir para sIkIntisi yoktu, senede en az dört kez tatile giderdi, ailesini ziyarete vs. Birde annem zamaninda kim istediyse herkese cok para vermisligi var, yani rahatca herkesten de para bulabiliyor. Ona hala borclu olanlar var, zamaninda iyilik yaptigi insanlar var.

Bence kardeşe ayıp etmişsiniz görüşmeyecek. Kardeş pişman belli olmuş belli ki. Bu noktadan sonra asıl kenetlenip birlikte hareket etmeniz gerek.
Evet farkindayim, yinede görüsmek istemiyorum. Icimden gelmiyor, cünki bu ailede bu bizim ilk yasadigimiz dram degil, sürekli sacmasapan verilen kararlarin benide kötü etkilemesinden biktim usandim. Ben onlara bir kötülük etmedim, etmedimki benimle görüsmek konusmak istiyorlar, benim kimseye faydamdan baska birsey dokunmadi, dokunmazda. Ama maalesef en zor zamanimda kimseyi yanimda bulamadim, bulamadigim gibi birde bana hakaret ettiler. Herkes artik yerinde sagolsun.

Anladim tabiki ora bura farki var
Benim sorma nedenim bir erken emeklilik birde bir yerden gelen bir kira vs gibi birsey varsa cok aman aman birseyde yok gerisi sizin desteginiz diyedir
Destegimi cekseniz diye hos adama birsey farketmez o birseyleri sattirma pesinede duser
Zor su asamadan sonra maddi koruma disinda yapilacak birsey yok onun icinde imza yetkili olan psikolojik yiprandim diye birakmasin evlendigi adamlik birsey yok yiyebilecegi kadar yiyip bir sekilde tuyecek
En azindan maddi cok kaptiramasin

Sagolun, sizin tavsiyeleriniz hep cok güzel. Kardesimde zaten avukatiyla hareket edecek. Annemin üzerinde mal mülk yok, yani zaten birsey yapamaz. Tek yapabilecegi kendi elinde avucunda olanlari dolandiriciya yedirmek ve elaleme borclanmak bu saatten sonra. Evliligi iptal konusunda avukat arastiracak, baya sürüyormus ve öyle böyle de paralar degil baya tutuyormus avukatlar, mahkemeler, cünki türkiyede evlendikleri icin. Ama yinede tabii avukat böyle bir ihtimal var derse yapilir. Zaten annem simdi ilk önce bir akil hastanesine yatacak, ondan sonra gerisine bakilacak mecbur. Londradaki kardesimede gelince, cok iyi bir insan, tüm kardeslerim, tüm akrabalarim gibi, ama bana zararlari oluyor.

Sadece bir örnek vereyim, benim türkiyede teyzem var, cok iyi insan, bir kizida var, daha önce burda yazmistim, kücük kiz bile anneme bu dolandirici sen nasil göremiyorsun teyze demisti. Neyse, bu teyzem mesela kardesime neler demisti neler, annemi türkiyeye yollamak istemiyoruz diye. Bana hakaretler etmis, kardesime demiski "sen yolla, ben burda göz kulak olacagim, havaalanindan alacagim, sonra köye gideriz, merak etme, o salak ablani dinleme" buna benzer seyler. Salak da söyledigi seylerde en iyisi. Yani annemin gercekten orda evlenebilecegi ihtimalini sifir görüyormus, ben cok kötü düsünüyormusum, ben negatifmis, ben suyum, ben buyum. E ne oldu peki?
Simdi diyormuski kardesime, ablanin sözünden cikma, benim yüzümü annen size karsida kara cikartti, ben ona 50 senedir kardeslik yaptim, teyzemi bile annem türkiyede tehdit etmis nikaha karsi ciktigi icin, hatta onun yanindan dolandiricinin yanina kacmis.

Yani ben böyle insanlara ne yapayim? Tamam atsan atilmiyor, satsan satilmiyor, hepsinin iyiligini istiyorum, eminim onlarda herseyi iyi ve dogru yapmak istemislerdir, ama anlamadan dinlemeden, mantik dIsI hareket ediyorlar, benim tüm ailem darmaduman simdi. Keske, keske ben hakli cikmasaydim. Kim ister böyle bir rezilligi. Kendi kayinvalideme ve kayinbabama anlatmamistim, artik dün mecburen hafiften anlattim. Ama söyledigim sadece sukadar: Annem facebook üzeri biriyle tanismis, cok iyi anlasmislar türkiyede bulusmuslar, ani bir kararla evlenmek istemisler, adam cok iyiymis efendiymis dosyasina baktirmis akrabalarim temizmis, sadece daha önce annem gibi iki evlilik yapmis bosanmis (henüz evlendi bile diyemedim!). Yani buna bile nasil tepki verdiler anlatamam, en cok da erkek kardeslerime üzüldüler, ben hic üzüntülü yada sinirli bile anlatmadim, sadece saskin oldugumu, acele ettigini düsündügümü söyledim.

Cok zor durumda birakiyor annem hepimizi ve hepimizi bu evliligi cok rahatsiz ediyor. Dayim üc kez kalpten hastaneye gitmis sinirlendiginden, anneannem sürekli agliyormus, ayakta duramiyormus 80 yasinda kadin. Henüz iki ay tanidigin insanla ailene karsi cikip evleniyorsun, ne hayiri olacak bunun? Dünyanin en temiz insani bile olsa- ki degil maalesef, para yiyici Allahsiz kitapsiz adi dolandiricinin teki.

Aynen öyle, cok sagolun, bende öyle düsünüyorum.

56 yasina gelmis bi kadin itile kakila bu hâle gelmis inanmak istiyor belli ki sevgiye mutluluga hasret.Mantikli mi peki hiç değil gidişat kötü.
Ben annemin yasini yanlis yazmistim, annem 60, dolandiricida 50 yasinda. Evet, cok sevgiye muhtac, Allahin cezasi bu dolandirici cikti karsina kapildi gitti, cok cirkeflesti maalesef, dolandiricinin icindeki pislik bulasici oluyor demek.

Simdiden baslamis aglamaya, simdi birazdan daha aciklayici yazacagim durumlar nedir simdi diye, ama tam bildiniz. Adamla 28.5. de tanisti, 25.6. da türkiyeye uctu, 01.08. de türkiyeden evli olarak döndü. Bukadar bile yazmam yeterli olayin vahametini anlamak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…