Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Siz kaç yaşındasınız? Bırakın kendi haline diyeceğim ama insan annesi sessiz sakin kalıp uçuruma yuvarlanmasına seyirci kalamıyor.Sakın yanlış anlamayın bir atasözü var ya işte anneniz bu yaşta maalesef tehlikeli maceralar peşinde.En iyisi bir süre kendi haline bırakmak.Ben hep sakınırım dini içerikli bir sayfaya yorum bırakmışsınız hoşuma gittiniz tanışalım mı tarzı yorumlardan.

Anneniz hasta anlayacağını nereden biliyorsunuz?? O kadar iyi olsa orda olur mu? Vallahi ben olsam acımam veririm dosyayı müge ye . Emekli olması için 5.8 e kadar bulunması lazım. 40.000 euro ceza alacak. Kadın kayıp vs derim. Annenizi o adamın elinden kurtarın. Bakmayın öyle dizi mızı. Herşey dizi sonları gibi bitmiyor. Anneniz adama aşık olmuş yazık. Adam onu bıraksa o bırakmaz. Ya adam annenizi öldürse veya başka bişey yapsa yaptırsa nereden bileceksiniz. Kadın iyi değil. Keşke herşeyin sonu dizilerdeki gibi olsa ama bu akıl sağlığı iyi olmayan bir insan için geçerli değil.

38 yasindayim, evet anne sonucta, ben annemi severim, genelde cok iyi insandir, gel gitleri vardir ama cok.

Mesela nedense beni sürekli kendi kardeslerine kötülerdi gencligimden beri, onlarida bana. 21 yasima geldigimde annem bana ilk kez sarildi hayatinda, sonrada özür diledi, neden hep soguk davrandigini bilemedigini, problemli hayatindan dolayi oldugunu söyledi.

Bana mesela kardeslerim parami yiyorlar, yazligimi kullaniyorlar derdi, onlarada Badem hep annemin parasini yiyorsunuz diyormus. Benim kimseyle derdim yok, aslada öyle seyler söylemem. Söylemedigim seyleri söyledim gibi yansitir kendini hakli cikarabilmek icin.

Örnegin bu olayda benim ona küfür ettigimi söylemis, asla katiyyen öyle birsey yok!

Hastaligindan dolayi üstüne varmiyordum hic.
Bundan mesela iki sene önce hastaneye yattiginda, klinikde kara kedi girdi odaya, onunla konustum, kendi kendime konustum rol yapiyorum sandilar, sonra testler yapip hallusinasyon oldugunu anlamislar korkmuslar, yehova beni kurtardi diyordu ozamanlarda yehovanin sahitlerinin hic bir sohbetini kacirmiyordu.

Yehova sahiti bir ciftin yanina en kücük kardesimi (ozaman 14 yasinda) toplantilarina gitsin diye yollamis, onlarda gecerken bana ugradilar, neye ugradigimi sasirmistim. Ciftide aldim karsima, biz müslümaniz, annem inanabilir ama kardesimin yasi cok kücük, akli karisir, lütfen saygi duyun demistim. Yinede kardesimi ikna edememistim, onlarla gitmisti, hatta yatili kalmisti, ama dönerken tekrar bana ugradi, güzelce anlattim dinimizi, annemin neden böyle oldugunu anladi cocuk. Annem gideceksin toplantilara diye baski yaptigi halde, o yehovacilardanda Allah razi olsun, kendileri rahatsiz etmemisler daha fazla, istersen gelirsin demisler kardesime.

Yani böyle insani yönlendirmeside cok kötü. Aradan iki sene gecmedi bu seferde hiristiyanlik, Halleluja asagi halleluja yukari, yani ciddi ciddi bu durum böyle, ama akrabalardan cekindigi icin onlara fazla yansitmadi, bizde annemiz kücük düsmesin hasta zaten diye psikologun tavsiyeleriyle ilerliyoruz. Psikolog her din dinsizlikten iyidir demisti.

Yani annem bir bakarsin cok kizar, sonra yine sarilip sarmalar, ama aile olarak cok zararini görüyoruz, o istemez tabii böyle olmasini, ama niyet iyi olsada sonuc korkunc olabilir.

Kimsenin kötülügünü istemez, hatta hep suclunun yaninda durur, evveldende öyleydi. Ama bu herzaman iyi birsey degil maalesef, herkes suc isleyip sonra pisman olmuyorki, hayat tarzi baska insanlarinin hayatini mahvetmek, üzerlerinden gecinen kan emici egoist insanlar kullaniyor annem gibi iyi niyetli insanlari.

Son düzenleme:
Evet haklisiniz, kardesimle konusuyum ben bunu. Söyle birsey var, almanyada kimse ac kalmaz. Yani en kötü sosyal yardimi alir, kit kanat gecinir, borcunuda taksit taksit keserler. Dolandiriciyi ben cok arastirdim, ilk basta zaten öldürür yada iskence eder diye korkmustum, cete diye korkmustum. Ama korkagin teki, dayak atabilir daha öncede dövmüs beraber oldugu kadinlari, ama öyle bir durumda buda annemin gözlerini acmasini saglar. Her şerde bir hayir vardir, sagligi tehlikede olsa zaten kardeslerimi kimse durduramaz, ben bile.

Annenizi o zaman kendi haline bırakın ben sizi daha küçük sanmıştım psikolog olmasam da burdan anladım annenizin tedaviye ihtiyacı olduğunu.Muhtemelen sizde kendi düzeninizi kurmuşsunuzdur.O yaştaki birine zaten hiçbir şey anlatamazsınız.Üzgünüm ama acı gerçekler.Annenizin bu yaptığı bile bile ateşe gitmek.Belki de buna geçmişi neden oldu ama yine de tedavi alması lazım sonuçta bu ayıp değil günah değil zamanında bende aldım.

Aynen öyle, annemin psikolojisi bozuk olmasi, sürekli dinlerden medet ummasida o yüzden zaten. Evet, ben ailemden üc saat uzakta yasiyorum, üstüme düseni fazlasiyla yapiyorum, sonucta türkiyede kalamaz. Kardesime diyormuski ben burda cocuk bakarim yine gecinirim. Birde dolandirici cok güven vermis, ben sana bakarim ederim diye. Ihalesi varmis beyefendinin, ihaleyi alirsa tamammis. Hep ayni yalanlar.

Okadar kolay sanki türkiyede hayatta kalmak, gencler bile is bulamiyor

Kendi haline bırakın.Çünkü yazık değil mi sizin emeklerinize.Boşa çene patlatmaya hiç gerek yok.56 yaşında anneniz görmüş geçirmiş aslında onun bunları düşünmesi gerekirdi.Siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız bence.O yaştaki kadını daha fazla zorlamayada gerek yok çünkü ters teper sonuçta çocuk değil.

O psikologa çok güvenmeyin bence, ne demek her din dinsizlikten iyidir? Ben dinsizim, kötü bı insan miyim şimdi? Din propagandasi yapan psikolog mu olur

Ben bazi aksamlar netten muge Anli ya bakiyorum bu hafta yine bir dolandirici vardi aklima geldiniz

Anneniz hala o adamla gorusuyor mu?
Kardesime onla tatildeyiz hoteldeyiz diye mseajlar atmis fotograflar yollamis ama adam gözükmüyormus. Baska görüstügü bir bayanda kardesime, annen size inat yapiyor, adamin yaninda degil o, ben görüstüm onunla görüntülü adam falan yok, bir arkadasinda kaliyor demis. Facebookdada hic bir görüntü yok, muhtemelen dolandirici annemin yanina sirf para yiyebilmek icin gitmek istiyor, bizde yollamiyoruz, oda isini gücünü bahane ediyordur. Yazlik evede kardeslerimden, akrabalardan, özellikle enistemden cekindikleri icin gitmiyorlar bence. Enistem haber verecek oraya gelirlersr. Zaten ikisi ayni yerde olsa, yazliga gittikleri anda mesela, yerleri belli olur, benim tahminim dolandirici paranin muslugunun kesildigini anladi basina bela gelmesindende korkuyordur

O psikologa çok güvenmeyin bence, ne demek her din dinsizlikten iyidir? Ben dinsizim, kötü bı insan miyim şimdi? Din propagandasi yapan psikolog mu olur
Devlet psikologu, yani secemiyorsun emekli olmak istersen mecbur gideceksin. O söz tabii annem gibi hasta insanlar icin gecerli, kendine zarar vermesin diye

Ben de ilk öyle düşündüm ama kadının durumu farklı. Ona özel söylüyor bence. Hiç inanmasa hem tutunacak dalı olmayacak hem de bir anlık sinir çok büyük felaketlere yol açabilir.

Yani bu tarz adamlar pek arkasi olmayan kadinlara musallat oluyor
En basindan ugrastiginiz kendinizi ortaya koydugunuz halde devam etmeside ayri bir cesaret

Maddi olarak kisitlamaya gidip hic ilgilenmiyormus gibi devam etmeniz belki inadini kirar.

Birde anneniz cok saglikli bir kadin degil
Sizin ilgi alakanizi surekli uzerinde tutmak icin adamla anlasmis olabilir mi?olmayani olmus gibi aksettirme falan

Yani bu adamin basimi belaya sokar bunlar benim diye tuymesi lazimdi israrida tuhaf

Bende size İslam dinine inanan biri olarak katılıyorum.Çok yanlış bir düşünce biçimi.Kişi belki de dinsizlikle mutludur kim bilebilir.Ahlak kavramı da dinle ölçülemez.

Siz özgür iradenizle tercihte bulunmuşsunuz . Badem in annesi psikolojik rahatsızlığından dine tutuluyor. O da olmasa kalacak ortadA. Aynı durumda değilsiniz.

Adamın tadilat için yazlıkta çalıştığını yazmıştınız ama.

Gözünü açacağını sanmıyorum. Adam yurt dışına kapak atmak için bu durumu kullanıyor da olabilir. Hiç hoşuma gitmedi bu durum

Annenizin durumuna rağmen ne kadar güçlü kalmışsınız, hiç kolay değil yaşadıklarınız anneye annelik etmek zorunda olmak, yanlış okumadıysam babanizla ayrildiklarinda da daha çocukmuşsunuz.

Içinde bulunduğunuz krizde en kısa sürede çözümlenir ve anneniz kurtulur insallah. Kardesler ve akrabalar destek olacaklari yerde isinizi daha da zorlastirmislar çok sinir bozucu, iyi dayaniyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…