Annem sevgilim olmasını istemiyor

Sizin adınıza çok sevindim, benim için de güzel bir örnek oldunuz, teşekkür ederim

aslinda annen sevgiline ve sana iyilik yapmis:) anneler böyle yapınca o sevgili daha bir tatlı daha bir cici gelir insanın gözüne:))))) gerçi ben hep rahat yaşadım bugune kadar ama cok da takilmamak lazim. anne bilince cok da farkeden bir şey olmuyor bence. yine o yaslarin heyecanı ile gizli takilirdik:))

Hemen evlenmek gibi bir niyetim yok zaten, önce okulumun bitmesi gerek, ayrıca daha çok yeni ilişkim ama devam etmesini, ilerlemesini istiyorum. Ne bileyim bunu annelere anlatmak güç biraz galiba

Doğru diyorsunuz şimdi benim gözümde daha da değerli :)

Hahahaha aklıma bir akrabamız geldi, kızları evlenince kendini yerden yere atıyor gerçekten yapıyor bunu küsüyor falan filan.

İkna olur zamanla umarım çok mutlu olursun :) Ablanlar için sorun olmadığını görünce geçer gider öyle görmüş o da hep ne yapsın.

Of bu dönemde neden böyle insanlar var anlayamıyorum. Ben gençken bırak annemi babam bile sevgilim olmasına laf etmezdi. Gençsin, olabilir derdi. Dinleme anneni, annen yüzünden mutlu mesut geçindiğin ilişkin bozulursa üzülürsün... Ne o ablanlar evlenmeden senin ilişkinin olmamasını istemesinin sebebi nedir yani?

Benim de üniversite döneminde sevgililik falan haşa hiç konuşulamazdı bile. Muhafazakar aile genelde böyle. Şuan 31 yaşındayım ve halen bekarım. Annelerin cahilliği kızlara eziyet oluyor. Sadece bu.

abladan önce evlenmek niye yasak yahu
ben anlamıyorum benim annem de kardeşime demiş ki git ablandan izin al ehe
verdim gitti dedim
evlensin gitsin yahu beni mi beklicek çok saçma çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…