Annem sevgilim olmasını istemiyor

O halde olması gereken ısrarcı durup bir şekilde zaman içinde ikna etmek. Endişesi ablalarına evde kalmış yakıştırması yapılmasıysa sizin çevrede dolaşmayacağınızı söylersin. Başka bir şeyse de bunun onların tercihi olduğunu söyle, hatta belki bunu konuşurken ablalarından destek alabilirsin onlara anlatıp. Bilemedim.

Ablalarımdan destek alma fikrinizi çok sevdim, bu şekilde daha etkili olur sanırım. Teşekkür ederim

Bizim de annemiz nolur sevgili bul demedi ki... İster istesin ister istemesin.

Eşimle bir sene konuşmuşlugumuz oldu, beni istemeye geldiler ailem vermedi evde de bir kere mi ne konusu gecti ama o arada konusuyordum esimle.. Bir sene sonra tekrar gine istemeye geldiler verdiler.. Hic strese girme, hem daha tanışma aşamasindaymisiniz.. Annene bir kere duyurmusun, okulunu bitirdikten sonra hayirli neyse o olur.. Zamana bırak derim..

Eşimle bir sene konuşmuşlugumuz oldu, beni istemeye geldiler ailem vermedi evde de bir kere mi ne konusu gecti ama o arada konusuyordum esimle.. Bir sene sonra tekrar gine istemeye geldiler verdiler.. Hic strese girme, hem daha tanışma aşamasindaymisiniz.. Annene bir kere duyurmusun, okulunu bitirdikten sonra hayirli neyse o olur.. Zamana bırak derim..

Biz esimle evlenirken de ablasi sira bendeydi muhabbeti yapmisti, abla hala bekar, biz 12 yillik evliyiz, bilmem anlatabildim mi :)

Zamana bırakmayı isterim ben de ama sevgilimle görüşmeye giderken sürekli kızlarla buluşacağım demekten, aileme yalan söylemekten bıktığım için söylemeyi tercih etmiştim. Nereye gidiyorum, kiminleyim bilsinler istiyorum; bence böylesi daha doğru olur. O yüzden annemin duruma olumlu yaklaşmasını sağlamak önemli benim için

Hmmm evet o yönden bakarsan dedigin gibi, biz ayri ülkelerde oldugumuzdan dolayi öyle bir sıkıntım yoktu

sıranı bekle demesı sadece bahane
sana desekı sımdıkı yaslar hormonlar ...erkek kısmına guven olmaz okulunu ıhmal edersın dese dersın kı o hıc bı erkege benzemıyor bana asla yanlıs yapmaz dersımı ıhmal etmem dersın

annen bunu bılıyor...
bu sebeple kendınce can evınden vuruyor yanı cooook uzun zamanın var o zamana kım ole kım kala sen sıranı bekle derken bunu kastedıyor

anneler cocugu okusun calıssın hayatını kursun sıra evlılıge nasıl olsa gelır gıttıgı yolda yavaslamasın ıster :) endıselerını anlayabılıyorum onların zamanıyla bu zaman farklı korkularını anlayabılıyorum kapılıp gıdersın cok asık olur uzulursun yanlıs tercıh yaparsın dıye de korkabılır...

eger guzel seyler olacagına ınanıyorsan kımsenın gozune batmadan guzel bı sekılde arkadaslıgına devam edersın derslerını aksatmadıgını ısınde basarılı oldugunu ıspatladıgında sana kımse sıranı bekle demez emın ol

Dediğiniz gibi asıl sorun sıra beklemek değil, beni korumak istiyor belli ki. Bunu benimle olduğu gibi paylaşsa beraber çözüm bulmamız ya da endişelerinin yersiz olduğunu anlaması daha kolay olurdu aslında.
Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim

ben varım.

ben ailemin buna hazır olmadığını düşündüğüm için söylemeyi düşünmüyordum, ama bir şekilde öğrendiler.
benim ablam vardı ve okulumun bitmesine baya vardı.
annem bildiğin ağladı sızladı, demediğini bırakmadı.
gayet cool bir şekilde siniririn geçmesini bekledim.
sonra da bu çocuğu istememesinde mantıklı bir gerekçesinin olup olmadığını sordum, huyunu mu beğenmemiş, suyunu mu beğenmemiş.
ama yok, hep klasik şeyler, yok ben okulu bırakırmışım, derslerimi aksatırmışım falan.
iyi dedim, sene sonuna kadar bir bakalım, eğer ki derslerimde düşme olursa yeniden değerlendirelim bu konuyu.
ben de öyle havai biri de değilimdir yani, neden böyle bir korkuya kapıldı hiç bir fikrim yok.
gerçi benim annem üniversiteye kimsenin verdiği gazozu içme öğüdü ile yollayan bir insan, çok fazla tv izliyor, ondan hep bunlar :)
o ilk sinir harbini sakince karşılayıp zamanla benim bu ilişkiden olumsuz değil aksine olumlu etkilendiğimi gördükçe kabullendi. uzun süre evlilik öncesi sevgililiğimiz oldu, sonrasında da evlendik.

aynı benim annem. annem hep ablan abin evlenmeden evlenemezsin unut derdi
hep konustum birileriyle ama hep beklettim
en sonunda hepsi evlendi ablamdan bir yıl sonra evlendim
su an 10 yıllık evliyim:)) bekledim ne yapayım cok diktatör annem vardı.kızmıyorm ona su an ama düşününce cokk sıktı bizi cokkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…