-
- Konu Sahibi nastasyafilippovna
Başka bir neden varsa bilmiyorum, bana bu şekilde söyledisacmaliyor annen o zaman
Ablalarımdan destek alma fikrinizi çok sevdim, bu şekilde daha etkili olur sanırım. Teşekkür ederimO halde olması gereken ısrarcı durup bir şekilde zaman içinde ikna etmek. Endişesi ablalarına evde kalmış yakıştırması yapılmasıysa sizin çevrede dolaşmayacağınızı söylersin. Başka bir şeyse de bunun onların tercihi olduğunu söyle, hatta belki bunu konuşurken ablalarından destek alabilirsin onlara anlatıp. Bilemedim.
Bizim de annemiz nolur sevgili bul demedi ki... İster istesin ister istemesin.Merhaba kızlar, yardıma ihtiyacım olan bir konu var.
21 yaşındayım, 24 yaşında bir sevgilim var, 4 aydır beraberiz. Sevgilim mühendis, çalışıyor, ben de aynı bölümü okuyorum. Şu an bir evlilik muhabbetimiz yok, ileride olabilir belki. Ama annem okulu bitirmeden sevgilim olmasına karşı, 2 ablam var bekar, onlar evlenmeden benim ilişkim olmasını istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sevgilimi seviyorum, annem istedi diye ayrılmak ve sonrasında güzel giden bir ilişkiyi bitirmeme neden olduğu için anneme kızmak, pişman olmak istemiyorum. Bana yardım edin, aranızda buna benzer durum yaşayanlar var mı, siz ne yaptınız ya da yapardınız?
Bizim de annemiz nolur sevgili bul demedi ki... İster istesin ister istemesin.[/QUOTE
Hahahah doğru diyorsunuzBizim de annemiz nolur sevgili bul demedi ki... İster istesin ister istemesin.
Zamana bırakmayı isterim ben de ama sevgilimle görüşmeye giderken sürekli kızlarla buluşacağım demekten, aileme yalan söylemekten bıktığım için söylemeyi tercih etmiştim. Nereye gidiyorum, kiminleyim bilsinler istiyorum; bence böylesi daha doğru olur. O yüzden annemin duruma olumlu yaklaşmasını sağlamak önemli benim içinEşimle bir sene konuşmuşlugumuz oldu, beni istemeye geldiler ailem vermedi evde de bir kere mi ne konusu gecti ama o arada konusuyordum esimle.. Bir sene sonra tekrar gine istemeye geldiler verdiler.. Hic strese girme, hem daha tanışma aşamasindaymisiniz.. Annene bir kere duyurmusun, okulunu bitirdikten sonra hayirli neyse o olur.. Zamana bırak derim..
Çok iyi anlattınız teşekkür ederim :)Biz esimle evlenirken de ablasi sira bendeydi muhabbeti yapmisti, abla hala bekar, biz 12 yillik evliyiz, bilmem anlatabildim mi :)
Hmmm evet o yönden bakarsan dedigin gibi, biz ayri ülkelerde oldugumuzdan dolayi öyle bir sıkıntım yoktuZamana bırakmayı isterim ben de ama sevgilimle görüşmeye giderken sürekli kızlarla buluşacağım demekten, aileme yalan söylemekten bıktığım için söylemeyi tercih etmiştim. Nereye gidiyorum, kiminleyim bilsinler istiyorum; bence böylesi daha doğru olur. O yüzden annemin duruma olumlu yaklaşmasını sağlamak önemli benim için
Annen çok da erkek arkadaş olayına karşı değil zaten öyle kökten. O yüzden biraz mırın kırın eder, biraz dil dökersin hallolur bence takma sen.Hahahah doğru diyorsunuz
Umarım, teşekkür ederimAnnen çok da erkek arkadaş olayına karşı değil zaten öyle kökten. O yüzden biraz mırın kırın eder, biraz dil dökersin hallolur bence takma sen.
Dediğiniz gibi asıl sorun sıra beklemek değil, beni korumak istiyor belli ki. Bunu benimle olduğu gibi paylaşsa beraber çözüm bulmamız ya da endişelerinin yersiz olduğunu anlaması daha kolay olurdu aslında.sıranı bekle demesı sadece bahane
sana desekı sımdıkı yaslar hormonlar ...erkek kısmına guven olmaz okulunu ıhmal edersın dese dersın kı o hıc bı erkege benzemıyor bana asla yanlıs yapmaz dersımı ıhmal etmem dersın
annen bunu bılıyor...
bu sebeple kendınce can evınden vuruyor yanı cooook uzun zamanın var o zamana kım ole kım kala sen sıranı bekle derken bunu kastedıyor
anneler cocugu okusun calıssın hayatını kursun sıra evlılıge nasıl olsa gelır gıttıgı yolda yavaslamasın ıster :) endıselerını anlayabılıyorum onların zamanıyla bu zaman farklı korkularını anlayabılıyorum kapılıp gıdersın cok asık olur uzulursun yanlıs tercıh yaparsın dıye de korkabılır...
eger guzel seyler olacagına ınanıyorsan kımsenın gozune batmadan guzel bı sekılde arkadaslıgına devam edersın derslerını aksatmadıgını ısınde basarılı oldugunu ıspatladıgında sana kımse sıranı bekle demez emın ol