• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sancilari bitmek bilmiyor yardim lütfen

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
arkadaslar merhaba ben annem icin bi soru sorucam. annem yaklasik 1 senedir ayda 3-4 kez adet görüyor. menapoz olmadigi söylendi. kiste baktilar yok dediler. almanyadan kalktik istanbula geldik acibademe gittik 200 lira muayne ücreti aldilar annemin adeti bitmemisti yani adetliydi muayne olurken igrendiler bakmadilar bile. kadin 1 haftadir sancilar icinde kivraniyor. adamlar bakmadilar. parca parca akiyor kan daha cok kahverengi ve sürekli agrisi var dogum sancisi gibi diyor. muayne sirasinda alet sokulurken de cok aci cektigi icin acisi 2ye katlandi.
arkadaslar lütfen önerebileceginiz bu isin uzmani bir doktor var mi artik korkuyorum kötü bisey var ve bulamiyorlarsa resmen caresiziz :(

ne biçim doktormuş onlar hiç tahlil falan yapmadılarmı belki rahimini almaları bile gerekecek ve onlar müdahale etmiyorlar. kadına kanaması dolayısıyla bişey olsa onlar kendilerini kurtarırlar anacım. sen en iyisi sağlık bakanlığına internetten şikayet dilekçesi gönder ilgilenmeyen doktorların hastanenin ismini yaz bak nasıl tutuşacaklar. valla ben bile sinir oldum. çok çok geçmiş olsun.

arkadaslar merhaba ben annem icin bi soru sorucam. annem yaklasik 1 senedir ayda 3-4 kez adet görüyor. menapoz olmadigi söylendi. kiste baktilar yok dediler. almanyadan kalktik istanbula geldik acibademe gittik 200 lira muayne ücreti aldilar annemin adeti bitmemisti yani adetliydi muayne olurken igrendiler bakmadilar bile. kadin 1 haftadir sancilar icinde kivraniyor. adamlar bakmadilar. parca parca akiyor kan daha cok kahverengi ve sürekli agrisi var dogum sancisi gibi diyor. muayne sirasinda alet sokulurken de cok aci cektigi icin acisi 2ye katlandi.
arkadaslar lütfen önerebileceginiz bu isin uzmani bir doktor var mi artik korkuyorum kötü bisey var ve bulamiyorlarsa resmen caresiziz :(
Canım öncelikle çok geçmiş olsun
MUTLAKA BİR SORUN VARDIR.
Allah şifa versin
Yanlız şuna takıldım ..nasıl iğrendiler bakmadılar.. hiç olur mu öyle şey?
İlk defa duyuyorum niye doktor olmuşlar..? niye kadın doğum..?
bence iyi bir doktor bulun vakit geçmeden.. acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun araştırıp işinin ehli bi doktor bulmalısınız acilen.yazık kadın sancılar içindeyken nasıl müdahale etmezler.ben doktorlara takıldım. kadın doğumcular normal muayenenin yanında bi de adetin en yoğun gününde (3.günde) çağırıyorlar birde alttan muayene yapıyorlar o nasıl hastane öyle

Back