Saç Rengi ve Saç Boyama Annem sacimi boyayacak yardim :(

SacakLi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
121
42
Bayanlar sacim resimdeki gibi.Annem bu iki boyayi karistirip sacima uygulamak istiyor.ben kuafore gitmek istiyorum ama bu ara maddi durumumuz pek musait degil.israr edemedim bu yuzden Bu ikiki boyayi karistirip surse ne renk olur sacim yardim edermisiniz.ben daha acik bir renk sariya yakin olsun istiyordum.sacim belimde ve gur tek kutu yetmiyor.baska boyada almak istemiyor annem.

Boyaların üstündeki renklere pek aldanma derim.Birde renkler her saçta farklı durabilir.Muhtemelen koyu sarı gibi birşey olur.

Bu karışacak iki tonun ortası bir sarı olur çok açık olmaz, çok koyu da olmaz. Ancak saçların kimyasallara fazlasıyla yenilmiş, çok bakımsız ve yıpranmış duruyor. Boyanı yaptıktan sonra mutlaka bir saç bakımına başla tatlım.

Saç renginin açılmasını mı istiyorsun biraz daha bunlarla açılacağını sanmıyorum tam tersi koyulaşır,koleston 12 numara tatlı sarı olur veya 10 numarada güzel

Sea color var mesela fiyatı çok uygun,onun 10 numarası sedef sarı istediğin gibi olur canım,ben çok memnundum,iki kutu bir pakette 6-7 lira bişey ama iki tüp boyası bir oksidan koymuşlar içine ,oksidan alırsın bi tane de 2 liraya,gayet iyi.

Platin sarısı da güzel. zaten acıcı olmayan boyalar saçın rengini çok çok acmaz sadece bir ton filan açar bir de ışıltı katar

her marka boyanın rengi kutudaki gibi çıkmıyor maalesef bence şuanlık hiç karıştırıp boyama

tavsiye ederim iki boya karıştırınca eşsiz renkler çıkabiliyor ortaya ama hemen hemen aynı tonlar olur.

hemen hemen yakın tonlar olabilir.
açık değil bir ton koyusuda olabilir.

lütfen konu sahipleri konulasrını ilgili bölüme açın. bugün saçla alakalı 2ci konu bu.
sitede koca bir saç bölümümüz var.
bdv kurallarını kopyalıyorum tekrar
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…