Onkoloji - Kanser ve Türevleri Annem rahim kanseri olabilirmi?

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
arkadşlar lütfen yardım. smear testi negatif çıktı.enflamasyon içeren yaymalarda sıkı kümeler halinde, granuler kromatin paterni gösteren küçük nükleuslu,endometrial hücreyi düşündüren hücreler gözlenmiştir.hastanın endometrium yönünden değerlendirilmesi önerilir.
aynen bu yazıyo arkadşlar lütfen biri cvp yazsın
ve annemden parça aldılar pataloji için ozamandan beride böbrek ağrısı çekio ne olabilir

babama 2 sene önce tiroid kanseri teşhisi kondu.ameliyatla aldılar.hepsini alamamışlar.lenflerine sıçradı.sonrasında birkaç defa daha ameliyat oldu.hala bitmediği söylendi.araştırıp Türkiye'de bu hastalıkta en başarılı doktoru bulduk.şu an iyi.maddi durumunuz iyiyse size tavsiyem en iyi doktor hangisiyse onu bulun.

Ben simir sonucunu aldığımda çok kötü olmuştum. Bana doktorum rahim ağzı kanseri başlangıcı olduğumu ve rahmimin alınması gerektiğini söyledi. Ben de internetten araştırdım. Bu işi kimler bilir diye. Ankara’dan yeni gelen Dr. Faruk Köse ismini gördüm. Gittim beni görüp “Bu kesinlikle kanser başlangıcı değil; kolposkopi yapacağız.” dedi. Kolposkopi yaptı ve biopsi aldı. Sonuç tedaviyi gerektirmeyen bir şey çıktı. Ben ilk doktoruma güvenseydim şimdi rahmim alınmıştı. Demek ki işin uzmanını bulmak her meslekte önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…