Öncelikle muhakkak müsait olursanız okumanızı istiyorum. Benim annemle senelerdir sıkıntılarım var şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum. Hakaretleri ile cahilliği ile bütün psikolojimi mahvetti.Kendisi 18 yaşında evlenmiş yaklaşık babamla 25 senedir de evli, anne baba evinde çok sıcak bir ilişkisi olmamış fakat bunu bize yansıtıyor ağlamaktan ders çalışamıyorum artık ettiği Hakaretler çok düzensizsin koyun köpegisin kapıya bağladım seni hoşt havla keşke doğarken ölseydin sevgilim olduğunda onun gözünde orospu oldum daha bunlar %1lik kısım evet ben de mükemmel bir evlat değilim duzensizim biraz dağınığım ama bu sözleri ve şiddeti hiçbir zaman haketmedim bıcak bile çekti bana daha gecende babama inşallah ölürsün pislik temizlenir dedi babam o kadar sabırlı ki imtihanım diyip katlanıyor muhafazakar bir ailedeyiz bu zamana kadar ne hırsızlık ne yolsuzluk ne kavga başlarını öne egecek hiçbir şey yapmadım ablam var o artık alıştı bu duruma biraz sessiz birisi psikoloğa gitmeyi kabul etmez annem o kisiyi de delirtir şu an bunları yazarken bile bana bu evden gideceksin benim kriterlerime uymazsan diyor mal aptal senden bir bok olmaz Allah seni süründürsün gibi çok kez hakaret etti sövdü sesi kulağımı tırmalıyor artık diyorum ki yarabbi ya beni al ya onu hiçbir arkadaşımın annesi bu kadar beter değil okuduğunuz için Allah razı olsun okumayandan da razı olsun. Selam ve dua ile kalın