annem niye böyle???

Yelizyldzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
22
1
39
Merhaba lar ben 22 yaşındayım 3 senelik evliyim annemle aynı yerdeyiz çok sık görüşürüz fakat gitmedim mi hep arar çağırır gittim de de hep soğuk durur iğneler yokken de merak eder arar durur.. ben ne yapicam yakınken bu kadar kırıcı bana birde kaynanamla altli ustlu oturuyoruz her gün annemle gitmem canını sıkıyormudur sizce bana mi öyle geldi

Ilk defa senin gibi düşüneni gördüm :))
Kv ye ne oluyor annen sonuçta istediğini düşünsün..
oy ben anneme kurban olayım! Her saat değil her saniye onu görsem doyamam ona.. istediği gibi de davransın bana:)

KayinvalideNe ne ki senin annene ne sıklıkta gidip geldiğin? Miletin düşüncesine göre mj hareket edeceksin? Olmaz öyle birşey. Sen böyle düşünürsen kayinvalidenleri hayatının her noktasına kendi ellerinle yerlestirirsin. Annen de abartiyor ve evli olduğunu unutuyor sanırım..kırmadan bir yolunu bulun annenizle aradaki meseleyi ancak öyle cözersiniz.

Ablam da ayni senin gibi yakin oturuyo anneme gitmeyincede kizar gidincede:) gidince onun hosuna gitmeyen seyler yapiyosundur dikkat ettiginde bulursun

Aynen ya Size Katılıyorum ... keşke bende yakınında olsaydım da isterse beni dövseydi Annem kurban Olduğum

6 yıllık mı evlisin yoksa 3 yıllık mı ?
yoksa fake misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…