• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Annem mutfakta çay yapıyor biz web'de seks'

bunlara soylenecek cok laf var ama buraya yazmam dogru olmaz ...bi de evlenmek istiyorlarmıs komık yani

insan para için bu kadar küçülebilir mi
500 tlye garsonluk yaparım ama namusumla şerefimle vicdan azabı çekmeden kazanırım o parayı daha iyi :delphin:

Ya bu nasıl iş benim almıyor ki.. Bence pratikte ilk suçlanması gereken erkekler, arz var ki talep oluşmuş. Doğrudur bunlar çıkmadan önce de yabancıları izliyolardı demekki.
Ergenlik çağındaki erkekler olsa müşterileri! anlayacağım, kadın vücudunu merak ediyodur dicem de..Bekar&evli bir adam webcamde bir kızı çıplak&yarı çıplak görmekten nasıl bir zevk alabilir ki:1shok:
Esra Ceyhanı (ya da bu kızları tvye çıkaran her kimse onu) da tebrik etmek lazım, duymayan bilmeyen yurdum sapıklarına da iyi reklam yapmışlar. Site ismi, ulaşılabilecek telefon numarası falan da verdiler mi bari :mymeka:

yazı bitmeye yakın nerdeyse gözlerim doldu çok üzüldüm ya .çok kötü bir durum allah ıslah etsin valla yazık çok yazık gitgide dünya kirleniyo ve biz sadece seyirci kalıyoruz benim yok ama kardeşlerim yiğenlerim var onları düşünüyorum onların döneminde kimbilir neler çıkacak.

şok oldum !!!
vah vah ki ne vah!!! türkiyem sende değişiyosun ,değiştiriliyosun leke sürülüyo sana
yazık geleceğimize yeni nesillerin geleceğine ...
2004 ten beri başlamış
ileride nasıl reziller çoğalıcak bilemeyiz
anladık ar namus edep haya hiç bişi kalmamışta !
nasıl utanmaz ! nasıl yakıştırırlar kendilerine !
Allah'ın gazabından da kormazmı bunlar?
hiç mi ya???

Son düzenleme:
yazık ya
bir zamanlar 900 lü hatlar vardı
sonra cepler çıktı
şimdi de webcam
bakalım daha neler olacak

Allah ıslah etsin....
Talep var erkeklerimizden.... kadınlarımıza da parayla teşvik....
Ne dicemi bilemiyorum... :sinifsinif:

erkekler istemese yapmazlar bence.
kadınlar da erkekleri iyi tanıyor ki bu işi yapıyor

Yok anam cop toplayip 500 euro yada tl kazanirim ayda namusumla, gidip o isi yapmam tovbe Allah askina, Allah yavrularimizi kendi yolundan, ayirmasin insallah, cok yazik cok :((

Allah ıslat etsın... :Saruboceq: baska hıc bısey dıyemıyorum.. :sinifsinif: zaman oyle bı hale geldıkı.. :gitme: colugumuz cocugumuz kendımız sana emanetız Rabbım.. :çok üzgünüm:

ne dicemi bilmiyorum
ekmek parasını bundan kazanmaya utanmıyor birde kendimi öyle görmüyorum diyor
ne günlere kaldık yarabbim
sen ıslah et bu insanları
internet artık ne amaclar icin kullanılır oldu yazık cok yazık

bu tip insanlarda ahlak anlayışı varmı ki çalıştığı işten vazgeçsin..amaç sadece para..ne iş yaparsa yapsın yeter ki para gelsin..yazık

netten okumuştum ben bu haberi... resmen iğrençlikkkk... ama benim kızdığım ailesinin kızlarını odasının kapısını kapatarak saatlerce orda kalmalarına müsade etmeleri... belliki kaz gelen yerden tavuğu esirgemeyelim diyorlar... bir bakıma göz yumuluyor... yazıkkkk

midem kalktı :(
ama suç bu kızlarda degil bence, bu hale düşmelerini saglayan, bunlara fırsat veren ve bunlara prim yaptıranlarda...
arz talep meselesi bir yerde, buna ragbet eden erkekler asıl isin bası, sonra evlenmek icin düzgün kız ararlar, önce kendilerine bakmadan, onların namusunu gösteren kızlık zarı yok nasıl olsa...

Back
X