Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
'Annem mutfakta çay yapıyor biz web'de seks'
- Konu Sahibi BenLiLa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
ya bide bunların tel de yapanları varya bitanesini esra ceyhanda görmüştüm
kadın o kadar silik o kadar sünepe bir tipi vardıki görmeliydiniz
o anlatmıştı kocası işsiz kalınca başlamış bir dahada bırakmamış ayda böyle 2000 tl ye yakın para
kazanıp 2 çocuğuna ve evine bakıyordu
adam reelde görse arabasına almaz belki ama telde binbir işveyle bir ton para veriyorlar
erçi bunun yanında o masum kaldı biraz
peki bir süre sonra ya yüzlerini tanıyanlar çıkarsa nolur o zamanda bu kadar rahat olabilirlermi acaba
kadın o kadar silik o kadar sünepe bir tipi vardıki görmeliydiniz
o anlatmıştı kocası işsiz kalınca başlamış bir dahada bırakmamış ayda böyle 2000 tl ye yakın para
kazanıp 2 çocuğuna ve evine bakıyordu
adam reelde görse arabasına almaz belki ama telde binbir işveyle bir ton para veriyorlar
erçi bunun yanında o masum kaldı biraz
peki bir süre sonra ya yüzlerini tanıyanlar çıkarsa nolur o zamanda bu kadar rahat olabilirlermi acaba
pessss yani bu kadarda olamaz öylelerinn ALLAH belasini versin para ugruna her seyi yapiyorlar ALLAHim sonumuz nerye gidiyor
RABBiM sen cocuklarimizi böyle sapkinliklardan koru cok korkuyorum böyle bi dpnyada evlat yetistirmesi cok zor simdiden yavrum icin telaslanmaya basladim
anneleri kizlarinin ayagina cay getiriyor onlarsa orda temas olmadan ...
lanet olsun böyle pisliklere
RABBiM sen cocuklarimizi böyle sapkinliklardan koru cok korkuyorum böyle bi dpnyada evlat yetistirmesi cok zor simdiden yavrum icin telaslanmaya basladim
anneleri kizlarinin ayagina cay getiriyor onlarsa orda temas olmadan ...
lanet olsun böyle pisliklere
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723