• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Annem mutfakta çay yapıyor biz web'de seks'

ayy yazık niye öyle diyosunuz iş yapıyo onlarda alın teriyle ..... deeeerrrmişim ..:))

töbe töbeee diycek bişey bulamıyorum,millet çalışıyo didiniyo yıllarca üç kuruş için,şunlara bak 1500-3000 kazanıyolarmış yuhhh..bunlara bu ortamı yaratanlarada yazıklar olsun..

ya bide bunların tel de yapanları varya bitanesini esra ceyhanda görmüştüm
kadın o kadar silik o kadar sünepe bir tipi vardıki görmeliydiniz
o anlatmıştı kocası işsiz kalınca başlamış bir dahada bırakmamış ayda böyle 2000 tl ye yakın para
kazanıp 2 çocuğuna ve evine bakıyordu
adam reelde görse arabasına almaz belki ama telde binbir işveyle bir ton para veriyorlar
erçi bunun yanında o masum kaldı biraz
peki bir süre sonra ya yüzlerini tanıyanlar çıkarsa nolur o zamanda bu kadar rahat olabilirlermi acaba

pessss yani bu kadarda olamaz öylelerinn ALLAH belasini versin para ugruna her seyi yapiyorlar ALLAHim sonumuz nerye gidiyor
RABBiM sen cocuklarimizi böyle sapkinliklardan koru cok korkuyorum böyle bi dpnyada evlat yetistirmesi cok zor simdiden yavrum icin telaslanmaya basladim
anneleri kizlarinin ayagina cay getiriyor onlarsa orda temas olmadan ...
lanet olsun böyle pisliklere

zamane gerçekten çok kötü olmuş.gençlerimize çok dikkat etmemiz gerek
bu tür tuzaklara yanlışlara sapmaları artık o kadar kolay ki
allah kimseyi şaşırtmasın yanıltmasın diyorum

aile yaa aile, herşeyin başı aile!!!

2 kız da mı böyle olur ya, biri ahlaklı düşünceli çıkmaz mı!

yuh diyorum başka da bişey demiyorum..

zaman gerçekten çokkötü..sadece bu işi yapanlar değil,bu tür sapkınlıklara giden arayanlarda en az onlar kadar suçlu..:1no2:

nutkum tutuldu allahım sen akıl fikir ver töbe töbe
birde hesap vereceğim mertebe belli diyor allahdandamı korkmuyor
allahım ıslah etsin inş tez zamanda doğru yola eriştirsin amin.
hiç bilmiyordum böle işler olduğunu bi yaşıma daha girdim.

allahim sen hayirli evlat ver ya resulum ben korkuyorum ahlakli evlat yetistirmeyi nasib eyle su zamanda dogmamis evladima akil haya eyle....

Bunların ve bunun gibilerin beyinleri o...En aşşağılık cinsleri de böyleleri bence..kötükedihüso:kızgın::1no2:

allah ıslah etsin bizim kocalarımız la karşilaştırmasın .rezil liklerine kılıfda hazır

Back
X