Annem meme kanseri

seamoms

Deniz koydum adını..🎈
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
1.754
6.288
Sadece güzel ve olumlu öyküler varsa etrafınızda ya da sizde okuyup umut dolmak için açtım konuyu.
Lohusayım.Bebeğimi zor kabulleniyorum ki tüp bebek olmasına ve 6 yıl sonra kavuşmama rağmen.Hayatım bitmiş gibi hissederken aslında ne kadar saçma şeylere üzüldüğümü öğrendim günler önce.
Elim ayağım annecim,torunuyla ilgili hayaller kuran annecimin memesinde kitle olduğunu öğrendim ki benden saklamasına rağmen.Babamın ağladığını görüp ısrarlarım sonucu öğrendim.Hala beni düşünüyordu annem,kırkımın çıkmasını bekliyordu.Sütüm az iyice bitmesin istiyordu.
Bir memesinde kitle tespit edildi.Biyopsi yapıldı.Sonuç bekliyoruz.Doktoru büyük ihtimalle meme alınacak demiş.Tüm memeyi sarmış çünkü.Diğerinde bir şey yok.Ve pet çekilecek.Şu an tek duam başka bir yerine sıçramamış olması.Süreç çok mu zor?Yaşayanlar lütfen bu hastalığın tedavisinin olduğunu ve atlatabileceğini yazsın..Günler sonra bu yazımı okuyunca ah neler yaşamışız deyip bugünleri unutmak istiyorum.Annemin başka bir yerinde ağrısı yok.Gayet enerjik.Kilosunda falan bir değişiklik yok.Yani bilmiyorum ki bunlar başka yere metastaz yapmadığının göstergesi midir?
En önemli şey sağlıkmış.Geri kalan şeyler o kadar boşmuş ve Hatta şımarıklıkmış…

Canım geçmiş olsun benimde teyzem meme kanseriydi 2 göğsünü de aldılar hatta başka bir tanıdığım da meme kanseri oldu süreç kolay değil umutlandırmak olmaz ama çok çok da zor değil üzülmek yerine onun için ne yapabileceksen ameliyat sonrası ona odaklan. Üzüldükçe daha zor geçer bebeğinde varmış bak sende bir annesin onun sana ihtiyacı var Allah korusun metastaz yoktur ameliyattan sonra ne gerekiyorsa yağabilecek duruma gelmen lazım büyük geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın sen güçlü olmazsan annende güçlü olamaz unutma

Merhaba geçmiş olsun. Bir arkadaşım, teyzem ve yengem meme kanseri tedavisi gördüler. Şuan gayet sağlıklı ve normal yaşamlarına devam ediyorlar. Ins. Sizin anneniz de öyle olacak.

Geçmiş olsun. Annenizin biyopsi sonuclari çıktı mı İnşallah kötü bi şey çıkmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…