• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem küstü

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Merhabalar,evet annem bana küstü keşke 1 kerecik şaşırtsaydı..Ben 35 yaşındayım son 2 yıl aile olarak zorlandık ruhsal anlamda ameliyat oldum sorunlu geçti aylarca hastane de yatmam , eşimin is yerinde ki mobingler korona pandemi de süs biberi oldu. Neyse esim is değiştirdi is vasi yapmadan 12 günlük bir ara kaldi bize bizde memleketlerimize gidelim ailelerimizi görelim dedik once ortakaradenizde olan benim anne babama gittik 2 gun kaldık akdenize geçtik hesabımız sonra tekrar bizimkilere gelip 4gun daha kalıp evimize dönmekti.ama meteoroloji izin vermedi akdenizde yağmur ve fırtınada annemlerin orda da sağanak yağış ve arada kar görünüyordu .ailem köyde yaşıyor soba ile ısınıyor ve heyelan bölgesi yani dağ köyü 1 yağmurda çamura saplanma riski cok yuksek ve yol uçurum kenarı esim de bu riski göze alamadı direkt istanbula geçelim dedi.ve ekledi annen insallah anlar bizi ben de çıkıştım.Heralde annem de oğlumuzu riske atmaz oyle bir hava da gelin demez dedim..ama annem tamda oyle dedi..olsun nolcak bahane bunlar uçurumda uçurum çamursa çamur.. anne dedim tatlı tatlı gelmek varken neden tartışayım simdi ?esim köy yolunda araba kullanmasına güvenemiyor demek ki vs yok anladim rahat ettiremedik ..anne dedim nisanda gelecez siz de gelirsiniz..Hih desi kapattı.. babam gecen aradi iyi ki gelmediniz -14 derece oldu gece burasi cocuk üşürdü falan dedi ama annem küstü vallahi bazen öyle beziyorum ki..

Gönül Umduğu Yere Küsermiş
Anne Yüreği Eminim Affeder. Oda Kızını Torununu Doya Doya Görmek İstemiştir.
Aslında Anlamıştır Sizi, Ama Gelmediğinize Çok Üzüldüğü İçin Böyle Tepki Vermiştir.
:KK66:
Söz Konusu Hasret Olunca O Minnoş Kalpleri Çok Kırılgan Oluyor :kahve:
Eminim Yakında Düzelir Aranız :KK39:

Annenizin tavrı ilginç de onlara gitmişsiniz kalacağınız kadar kalıp sonra öbür tarafa gitseydiniz

Bana bu gezi planınız da çok değişik geldi

Bu arada eşinizi annenizi çözmüş bence sizde yok canım demek yerine haklısın diyip konuyu kapatsaydınız

Annenizin tavrı ilginç de onlara gitmişsiniz kalacağınız kadar kalıp sonra öbür tarafa gitseydiniz

Bana bu gezi planınız da çok değişik geldi

Bu arada eşinizi annenizi çözmüş bence sizde yok canım demek yerine haklısın diyip konuyu kapatsaydınız
Soyle akdenize 14 saatde gitmek yerine annemlere uğrayıp orda dinlenip geçer dönüşte 4 gun kalıp evimize dönmekti amacimiz

Git gel yapmaniz cok sacmaymis basta yeterli surede kalsaydiniz bukadar sorun olmazdi. Alinmistir gecer cok buyuk bir sorun degil yani

Konunuzu okuyunca içimden ne geçti biliyor musunuz? Olduğu gibi yazacağım.
'' Keşke benimde annem hayatta olsaydı. Ben de annemin gönlünü böyle bir sebepten dolayı almak zorunda kalsaydım. '' dedim.
Duygusal yaklaştım durumunuza...
🌼 🌼 🌼
Sizin açınızdan siz haklısınız. Anneniz düşünememiştir belki. Sizi göresi gelmiştir.
Hayat çok kısa. Yine de alttan alın. İnsanlar yaş ilerledikçe mantık yerini duyguya bırakıyor.

Arayınca hiç birşey olmamış gibi davranın sakalasn tatlı tatlı .
Kalp kırmayın .
Ve hakikaten annelerin sinirlerinin zıpladığı bir dönemdeyiz sanırım son bir kaç gündür aşırı anne konusu okuyorum Allah ferahlık versin

Arayınca hiç birşey olmamış gibi davranın sakalasn tatlı tatlı .
Kalp kırmayın .
Ve hakikaten annelerin sinirlerinin zıpladığı bir dönemdeyiz sanırım son bir kaç gündür aşırı anne konusu okuyorum Allah ferahlık versin
Aramıyor ki arasam açmıyor babami aradığımda ev ye falan gidiyor:))

Bu denli nasıl küsebildi aklım almıyor. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim 😊 yani gönlünü almak için ne yapmak gerek gitseniz bile yine devam edecek belli ki en iyisi üstüne düşmemek mi acaba
Kandil vesilesi ile aradık görüntülü babama açtırdı. Benim oğlan anneannem nerde falan diyince gösterdi yüzünü orda kar 10 cm geçmiş ee dedim anne bak dediğimize geldi iş :)) biraz yumuşadı

Baştan plansız davranmışsınız . Bahsettiğiniz rota çok zor . Marmaradan çıkış Karadeniz , Akdeniz - Karadeniz - Marmara şeklinde . Çocuk varken , korona varken ben en başından buna kalkışmazdım . Gerekirse Şile vs giderdim 2 -3 günlüğüne .
Zamanla geçer . Siz de barışırsınız .

Baştan plansız davranmışsınız . Bahsettiğiniz rota çok zor . Marmaradan çıkış Karadeniz , Akdeniz - Karadeniz - Marmara şeklinde . Çocuk varken , korona varken ben en başından buna kalkışmazdım . Gerekirse Şile vs giderdim 2 -3 günlüğüne .
Zamanla geçer . Siz de barışırsınız .
Amaç ailemizi görmekti yokda gider masukiye de tatil yapardik;) rota oyle olmaz zorundaydı marmaradan akdenize 14 saatte gidecektik ki aksam 9 da sokak yasağı da var..akdenize götüreceklermiz de mevcuttu vs dediginiz gibi gecti küslük kalmadi ama zaten sorun küsmesinden ziyade anlayissizligiydi

demek ki sizi özlemiş yanın da olmanızı istemiş sizde buna gönül koymayın alttan alın sizde annesiniz ileride sizde özleyeceksiniz nasıl olsa gecer siniri.:)

Back