Merhabalar,evet annem bana küstü keşke 1 kerecik şaşırtsaydı..Ben 35 yaşındayım son 2 yıl aile olarak zorlandık ruhsal anlamda ameliyat oldum sorunlu geçti aylarca hastane de yatmam , eşimin is yerinde ki mobingler korona pandemi de süs biberi oldu. Neyse esim is değiştirdi is vasi yapmadan 12 günlük bir ara kaldi bize bizde memleketlerimize gidelim ailelerimizi görelim dedik once ortakaradenizde olan benim anne babama gittik 2 gun kaldık akdenize geçtik hesabımız sonra tekrar bizimkilere gelip 4gun daha kalıp evimize dönmekti.ama meteoroloji izin vermedi akdenizde yağmur ve fırtınada annemlerin orda da sağanak yağış ve arada kar görünüyordu .ailem köyde yaşıyor soba ile ısınıyor ve heyelan bölgesi yani dağ köyü 1 yağmurda çamura saplanma riski cok yuksek ve yol uçurum kenarı esim de bu riski göze alamadı direkt istanbula geçelim dedi.ve ekledi annen insallah anlar bizi ben de çıkıştım.Heralde annem de oğlumuzu riske atmaz oyle bir hava da gelin demez dedim..ama annem tamda oyle dedi..olsun nolcak bahane bunlar uçurumda uçurum çamursa çamur.. anne dedim tatlı tatlı gelmek varken neden tartışayım simdi ?esim köy yolunda araba kullanmasına güvenemiyor demek ki vs yok anladim rahat ettiremedik ..anne dedim nisanda gelecez siz de gelirsiniz..Hih desi kapattı.. babam gecen aradi iyi ki gelmediniz -14 derece oldu gece burasi cocuk üşürdü falan dedi ama annem küstü vallahi bazen öyle beziyorum ki..