Bol bol c vitamini alsin, limonlu su özellikle çok içsin. Istahı azalmıştır mutlaka ama yemesine dikkat edin. Çok geçmiş olsunIyi günler. Dikkat etmeelrime rağmen Annem koronavirus oldu. Geçen haftasonundan beri halsizlik eklem ağrısı var diyordu. test yaptırdı positif. Aradım evdeyim ilaçları aldım çok halsizim dedi. Durumu daha kötüye giderse diye korkuyorum.
Annemi kaybetmekten korkuyorum evde çok tedirginim sanki kötü bir şey olacakmış gibi. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Nasıl atlatabilir
doktorların verdiği ilaçları mı kulandınız kendi kendinize mi geçirdinizgeçmiş olsun , nasıl geçiriyor?
geçen hafta çalıştığımız firmalardan birinin sahibi corona atlatmış yaşı 62-66 civarında
kronik hastalıkları var
konuştuk biraz nasıl geçirdiniz diye , adam maşallah benimle aynı şekilde geçirmiş
yani moralini bozma, bu durumda moral çok önemli
inşallah hiççç bi şey olmaz atlatır
ben limonu sıkıp suyunu içmiştim , bal + zencefil yapmıştım. mandalina filan ne bulduysam yedim. şükür baş ağrısı + vücut ağrısı, ateş atlattım.
Canım ben de seninle aynı durumdayım annem şu an hastanede, senin ki inşallah hafif atlatır, ama sana şunu öneriyorum Bi oksijen ölçen aletle oksijen miktarını sık sık kontrol edin. Medikalcilerde bulabilirsiniz bu cihazı, oksijen miktarı önemli çünkü.Allah şifa versin.Iyi günler. Dikkat etmeelrime rağmen Annem koronavirus oldu. Geçen haftasonundan beri halsizlik eklem ağrısı var diyordu. test yaptırdı positif. Aradım evdeyim ilaçları aldım çok halsizim dedi. Durumu daha kötüye giderse diye korkuyorum.
Annemi kaybetmekten korkuyorum evde çok tedirginim sanki kötü bir şey olacakmış gibi. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Nasıl atlatabilir
Çok gecmis olsun hemen ıyilessin insallahCanım ben de seninle aynı durumdayım annem şu an hastanede, senin ki inşallah hafif atlatır, ama sana şunu öneriyorum Bi oksijen ölçen aletle oksijen miktarını sık sık kontrol edin. Medikalcilerde bulabilirsiniz bu cihazı, oksijen miktarı önemli çünkü.Allah şifa versin.
bana favimol verdiler , ben içmedim, benden sonra eşimde pozitif oldu oda kullanmadı.doktorların verdiği ilaçları mı kulandınız kendi kendinize mi geçirdiniz
Kan sulandırıcı icmesini siz öneremezsinizAnnemde oldu hic disari çıkmamasına rağmen 62 yasinda yuksek tansiyon hastası. Ama cok iyi atlattı asiri terleme oldu annemde ve maalesef cok zayıfladı hala yemek yiyemiyor doğru düzgün. Öksürüğü yoktu anında ilaçlarını aldi belki bu yuzden. Kan sulandırıcı içmesini öneririm ve d vitamini. Biz d c ve balikyagi takviyesi yapmıştık. Cok gecmis olsun
Ben de bunu söyleyecektim.Canım ben de seninle aynı durumdayım annem şu an hastanede, senin ki inşallah hafif atlatır, ama sana şunu öneriyorum Bi oksijen ölçen aletle oksijen miktarını sık sık kontrol edin. Medikalcilerde bulabilirsiniz bu cihazı, oksijen miktarı önemli çünkü.Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?