• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem kardesimin psikolojisi bozuldugu icin benimle kavga edip duruyor.

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Artik gozlerim yaniyo her gun aglamaktan. Yurtdisina 5 yil once geldik cok zor zamanlar gecirdik yeni okul yeni dil arkadassiz kaldik koskoca 1 yil kimseyle iletisim kuramadik cok kavgalar ettik evde eve gelir aglar aglar sonra ders calismaya calisirdik babam 4 ay goreve gider yurtdisina biz ucumuz kaliriz. ben 20ye giriyorum bu yil kardesim 18. Ben tip okumak istedigim icin 1 sene tekrar yapmak zorunda kaldim 11. sinifta iyi de oldu derslerimi degistirdim biyoloji kimya okumak icin ders notlarimi yukselttim kardesim hicbi zaman cok parlak degildi okulda ama kotu de degildi. Benim durumum cok iyi olunca sinif tekrariyla kardesime de sinif tekrar ettirmeye karar verdi annemler kardesim bu sene isnif tekrari yapiyor 5 aydir dersleri hic olmadigi kadar kotu sinifta kalmak uzere odasindan 5 6 saat boyunca neredeyse hic cikmaz okulda yeni sinifindan arkadaslari yok arkadas mi edinmek istemedi yoksa kimseyle uyum mu saglayamadi bilmiyorum. (Zaten yabancilarin kulturune alismayalim diye sus kopegi gibi yetistiriliyoruz evden ciktigimiz zaman ya annemle alisverise ya 1 2 kiz arkadasla sinemaya gideriz 1 de yilbasi bahanesiyle ciktik tum hayatimiz okul ve bunlardan ibaret). Kardesim bi psikolog gormeye basladi ama hicbir yardimi olmuyor. Artik internetten yeni arkadaslar internette tanistigi yeni bir sevgilisi var. Arkadasca destek olmaya calistim olmadi, ogut vermek istedim olmadi, motive etmeye calistim yine olmadi artik bu sevgili olayinida duyunca cildirdim kavga ettik annem kardesinin psikolojisi bozuk diye bana bagirdi cagirdi hadi olur oyle seyler ama kardesime hic kizmiyor ondaki uzuntusunu stresini de benim ustumde atiyor durduk yere bagiriyor moralimi bozuyor kardesimin odasina 5 dk girip bisey konuscam cik onun odasindan diyor kardesimin durumunu habire bana anlatiyor ama benim elimden birsey gelmiyorki... onceden babamla kavga ederlerdi bizle kavga etmezdi simdi babamda yok benim ustume yuklenmeye basladi hemde su 2 hafta cok onemli sinavlarim oldugu halde... Ne yapacagimi hic bilmiyorum eve giresim gelmiyor butun gun odamdayim ders calisiyorum simdilik ama cok bunaldim 5 ayim kaldi 5 ay sonra mezun oluyorum seneye de universite iple cekiyorum resmen. Ama bu kadar cok kavga gercekten ders calismami etkiliyor su an benim arkadaslarim haril haril calisiyo ben oturmus agliyorum.. Istedigim bolumu kazanamazsam annemi hic affetmicem :50::14:

Back