cok haklsın en güzeli böyle yapmak sanrm.. ama ben vicdanen rahat değilim su an neden böyle hissediyorum dersin mune abla beni o kadar güzel anladn ki lütfen bana yardmcı ol.. vicdanm neden böle..kimsem olmadı için mi sence babamı kaybettm için mi..
yoksa anneme cok yüklendimi düşünüyorum onun için mi bilemiyorum keske hiç birşey böle olmasa idi inan cok üzgünüm..
ok üzüyor paramparca ediyor bu durum beni
bizde zaten demiyorduk ki annem bide üstelik hep kendi evinde bkamaya basladı ama eşi dirlik vermedi.. burnumuzdan getirdi herşeye kulp buldu durum böle iken siz gönderirmydnz emnim ki annemin arada sırada evine gtmesine taviz versek bunun devamı gelecek idi.Ben yanlış mı hatırlıyorum anneniz başka bir işte 650 liraya çalışırken siz kendiniz işten çık aynı parayı ben vereyim çocuğuma bak demiştiniz ? Ben öyle hatırlıyorum durum böyle olunca sizin isteğinizle anneniz kendi işini bıraktı ki şu devirde bebek bakıp evi temizleyip üstüne yemek yapan birine bu kadar ücret alırken arada evine gitmesine bir şey demezdim ben.
tabikide evinede götürebilir parkada cıkartabilr.. komsuyada yada misafirede gidebilir biz bu duruma birşey demiyoruz ki annem zaten ben evmde bakacagm dediği zamanda karsı cıkmadık lakin.Madem bu kadar sorun yaşıyorsunuz neden illa ki annenize baktırıyorsunuz, para verdiğinizi söylüyorsunuz, tabi ki vereceksiniz, annenizde kendi hayatından feragat ediyor, bunun bir karşılığı olmalı , anneniz almam dese bile zaten her ay onun yardımının altında kalmamak için bir şey yapmanız gerekiyor, annenize eve aldığınız bakıcıya gösterdiğiniz davranışları gösteremezsiniz, emir kipleri gibi, anneniz sonuçta ne kadar hatası olursa.Demek ki sizin uslübunuzda da bir sorun var, 650 lira veriyorum diye kadını esir alamazsınız, emirler yağdıramazsınız, illa ki evine de gider , torununu parka da götürür, markete de gider, sizin istediğinizde kriterlerdeki bakıcı emin olun 2000 liraya bile sizi çekmez. Eminim anneniz sizi çok yormuş ki bıkmışssınız ama gerekçeniz her ne olursa olsun baktırmazsınız olur biter, hem çocuğa baktırıp hem de bu kadar söylenmenize anlam veremedim.
evet ben annem ileri gitmeden önlem aldm.. cünkü biliyorum bunun ardı arkası kesilmeyecekbence yıllık izniniz varsa alın bu sırada bakıcı bulun onu bebeğinizle alıştırıp öyle dönün işe. siz olay olmadan önlem almak istemişsiniz ki bence haklısınız ne diyeyim Allah iyi bir bakıcı çıkartsın karşınıza inşallah
evet sanrm direk bakıldıgında ben haksız gibi duruyorm ama öncesi var önceki yşaadımız sorunlar varben senin eski konunu biliyorum sen haklısın bence konuyu ilk okuyan biri seni haksız bulabilir ama önceside var ...senin yerinde olsam bir daha annemin bakmasına müsaade etmezdim..benimde oğlum kızım bakıcı ellerinde büyüdü ve annem yakın olduğu halde talep edemedim..bakıcının yanına bile gelmedi çocuklar ne halde diye ..sende uygun bir bakıcı bul biran önce ..zaten belli bir çağa geldiğinde kreşe verirsin..
O zaman anneniz götürsün evine. Adamın dirdirini goguslesin size yansitmasin bi zahmet.evet sanrm direk bakıldıgında ben haksız gibi duruyorm ama öncesi var önceki yşaadımız sorunlar var
inanın evmde ne huzur var ne dirlik var anneme tahammül edemez oldum 2 yaş altı kreş yok .. onu sildm kafamdan
bakıcı olayına gelirsek annem oldu sürece cocugum alısmayacak.. annem oldu sürece gelip gidip burnunu sokacak bakıcıya yol verdirmemiz için herşeyi yapacak.. yine aynı hikaye anlıcanz
canm orası öle ama zamannda eşi cok etti bize..Kuzum sen biraz haksizsin.
Annen çocuğa bakiyor. Tamam parasını veriyorsun ama kadin yinede bakıyor yani..
Senin ve eşin icin cokmu zor bir iki sene dayanmak?
Birak kadin götürsün evine... eşi dirdir ederse etsin. Dış kapinin Dış mandali... annen akşam evine getirir oğlunu... nerden görceksin annenin eşini?
hah annemde onu yapmıyor o kadar yasanan olaydan sonra eve götürmeesini istememiz cok mu üstelik arada sıradada ypamcktı bunu eger biz bu tepkiyi koymasa idik devam edp duracaktı ve konstk yani peşin peşin yarn iki gün sonra bize eve götüreyim muhabbeti yapma dieO zaman anneniz götürsün evine. Adamın dirdirini goguslesin size yansitmasin bi zahmet.
Burda ya evinin işini kocasına yıkacak ya da çenesini kapatacak. Başka yol yok gibi.
Eve götürdüğü zaman yaşanacak sıkıntıları karşılamasını size yansitmamasini söyleyin bence. Bu onun tercihi olacak cunku. Eve goturmesinden kaynaklı hicbir sıkıntıya müdahil olmayacağınızı söyleyin. Çocuğunuz mutluysa orda baksin bu sartla. Siz gittiğinizde adam surat asarsa ya da bidi bidi yaparsa duymazdan gelin, umursamayın. Tek muhatabiniz anneniz olsun. Bunu da artık kavga etmeden sakince yapin. Vallahi çocuğa yazık oluyor arada.hah annemde onu yapmıyor o kadar yasanan olaydan sonra eve götürmeesini istememiz cok mu üstelik arada sıradada ypamcktı bunu eger biz bu tepkiyi koymasa idik devam edp duracaktı ve konstk yani peşin peşin yarn iki gün sonra bize eve götüreyim muhabbeti yapma die
canm orası öle ama zamannda eşi cok etti bize..
annem evimde bakacagm dedi tamam anne dedik kırmadk annemi
sabahları götürdük oglumu sabahları 15 dakika erken gelmemizi dert etti adam.. biizm yanımzda rahat edemiyorms
oglen ben eve geliyorum mecbur yemek yiyorum onu sıkıntı etti oglumun tüm yemeklerini getrdm halde adamn gözüne battı.
oglum birşeyleri kırdı oglumun arkasndan demedik lafı bırakmadı
ve son olayda ben annemle acıkca konstm anne bak yarn iki gün sonra bana yok ben eve götüreceğim yok işim var gidecegm muhabbetlerin girme dedim tamam diyen kendisi.. yoksa götürsün
torunu.. parkada götürür marketede misafirliğede gezmeyede ama durum böleken tepki koymasa idim yine aynı olacak herşey. o yüzden tepki koydm birazda
Soyle soyleym gelirleri dar ihtyaci var o yuzden biz emeginin karsiligini vrriyoruz mevzu para degil para olayini zaten skntı etmiyoruzPara karşılığı torununa bakmak bana çok itici geldi ....çok zor durumda ise niye olmasın öyle değilse de olmamış sonuçta torunun bu yahu bi edep...