Annem İle Kavga Ettik Biz Mi Haklıyız Kendisimi ?

Ailen bildiğin tek kişi annen, aranız her ne kadar limoni olsa, birbirinizi sevdiğinizi belli edemesenizde bu bağın kopmasını ikinizde istemiyorsunuz, annen senin ve torununun hayatında olmak istiyor ama evliliğiyle senin aranda sıkışmış, keza sende öyle, annen evladına bakmazsa evi taşırsan, bakıcı bulursan aranızdaki bağ kopacak gibi hissedip vicdan yapıyorsun gibi geliyor bana, dediğimi yaparsan herşey yoluna girer bence, baştan kızıp tavır yapacaktır ama zamanla düzelecektir, bu kadar iç içe olmanız faydadan çok zarar, taşının yine annenle görüşmeye devam edin, telefon açın, ziyaretine gidin, anneni terk etmiyorsun, ailen oğlun için düzen kurmak istiyorsun sadece, bu da her evlenen insan gibi en doğal hakkın, dengeyi kurarsınız merak etme.

Hepsini okuyamadim ama. Siz de annesiniz. O sizin anneniz. Size de parayla bakmadi ya. Verebilecek gücünüz varsa o bunu biliyorsa ve paraya ihtiyaci varsa cocuk icin para ödenir neden olmasin. Aslinda o cocuga bakmasa bile sizin yardim etmeniz lazim. Öteki taraftan sizin paraniz olmasa bile onun size cocuk bakimi vs gibi konularda yardim etmesi lazim. Ayni seyi cok fazla üst üste söylemissiniz. O ona bozulmustur. Olabilir biri ayni seyi size yüz kere tembihlese siz de sinirlenirsiniz. Ama memnun degilseniz cocugu bakiciya birakin. Anne kiz iliskinizi bu yüzden bozmayin.

bizde zaten demiyorduk ki annem bide üstelik hep kendi evinde bkamaya basladı ama eşi dirlik vermedi.. burnumuzdan getirdi herşeye kulp buldu durum böle iken siz gönderirmydnz emnim ki annemin arada sırada evine gtmesine taviz versek bunun devamı gelecek idi.

tabikide evinede götürebilir parkada cıkartabilr.. komsuyada yada misafirede gidebilir biz bu duruma birşey demiyoruz ki annem zaten ben evmde bakacagm dediği zamanda karsı cıkmadık lakin.
evinde baktıgı zaman eşi dirlik vermedi cocuguma ve bana herşeyi sorun haline getirdi eşi ile yaşadı sorunlardan dolayı evine götürmesini istemedik ve bunuda son olaylarsan sonra peşin peşin konuştm
ben eminim ki anneme su an gtmmmmesine tepki koymasa idik bu işi abartacaktı o zamanda eşi başlayacaktı tantanaya
gelen bakıcılarsa annem yüzünden alısmadı ve annem kacrmak için elinden geleni yptı ki zaten yapacakta. kendi bakmak için emeginin karsılıgını verdimzide zaten söyleyim.. yaptı ayıp aldı para ayıpda demedim

Kuzum sen biraz haksizsin.

Annen çocuğa bakiyor. Tamam parasını veriyorsun ama kadin yinede bakıyor yani..

Senin ve eşin icin cokmu zor bir iki sene dayanmak?
Birak kadin götürsün evine... eşi dirdir ederse etsin. Dış kapinin Dış mandali... annen akşam evine getirir oğlunu... nerden görceksin annenin eşini?

evet ben annem ileri gitmeden önlem aldm.. cünkü biliyorum bunun ardı arkası kesilmeyecek
oglumu sıklıkla götürmeye balsayacaktı bu sefer daha cok birbirimize girecektik hani olaylar bu raddeye gelmesin die yine tepki verdim ki ben zaten annemle konustm
anne bak yarn iki gün sonra bana eve götürecem bakacam işim var muhabbetlerine grme dedim..
zaten annem evde bakacagm dedi vakit biz kabul etmişti ama eşi olacak ahlaksız adam herşeyi yaptı bize.. ee şimdi tekrar böle seyler olmasına göz mu yumsaydk öle değil mi ?

Reactions: GCA
evet sanrm direk bakıldıgında ben haksız gibi duruyorm ama öncesi var önceki yşaadımız sorunlar var
inanın evmde ne huzur var ne dirlik var anneme tahammül edemez oldum 2 yaş altı kreş yok .. onu sildm kafamdan
bakıcı olayına gelirsek annem oldu sürece cocugum alısmayacak.. annem oldu sürece gelip gidip burnunu sokacak bakıcıya yol verdirmemiz için herşeyi yapacak.. yine aynı hikaye anlıcanz

O zaman anneniz götürsün evine. Adamın dirdirini goguslesin size yansitmasin bi zahmet.
Burda ya evinin işini kocasına yıkacak ya da çenesini kapatacak. Başka yol yok gibi.

canm orası öle ama zamannda eşi cok etti bize..
annem evimde bakacagm dedi tamam anne dedik kırmadk annemi
sabahları götürdük oglumu sabahları 15 dakika erken gelmemizi dert etti adam.. biizm yanımzda rahat edemiyorms
oglen ben eve geliyorum mecbur yemek yiyorum onu sıkıntı etti oglumun tüm yemeklerini getrdm halde adamn gözüne battı.
oglum birşeyleri kırdı oglumun arkasndan demedik lafı bırakmadı
ve son olayda ben annemle acıkca konstm anne bak yarn iki gün sonra bana yok ben eve götüreceğim yok işim var gidecegm muhabbetlerin girme dedim tamam diyen kendisi.. yoksa götürsün
torunu.. parkada götürür marketede misafirliğede gezmeyede ama durum böleken tepki koymasa idim yine aynı olacak herşey. o yüzden tepki koydm birazda

O zaman anneniz götürsün evine. Adamın dirdirini goguslesin size yansitmasin bi zahmet.
Burda ya evinin işini kocasına yıkacak ya da çenesini kapatacak. Başka yol yok gibi.
hah annemde onu yapmıyor o kadar yasanan olaydan sonra eve götürmeesini istememiz cok mu üstelik arada sıradada ypamcktı bunu eger biz bu tepkiyi koymasa idik devam edp duracaktı ve konstk yani peşin peşin yarn iki gün sonra bize eve götüreyim muhabbeti yapma die

Eve götürdüğü zaman yaşanacak sıkıntıları karşılamasını size yansitmamasini söyleyin bence. Bu onun tercihi olacak cunku. Eve goturmesinden kaynaklı hicbir sıkıntıya müdahil olmayacağınızı söyleyin. Çocuğunuz mutluysa orda baksin bu sartla. Siz gittiğinizde adam surat asarsa ya da bidi bidi yaparsa duymazdan gelin, umursamayın. Tek muhatabiniz anneniz olsun. Bunu da artık kavga etmeden sakince yapin. Vallahi çocuğa yazık oluyor arada.

Ben seni anliyorum ve hak veriyorum ama şuanda orta yolu bulmaya mecbursun canim.
Ya orta yol yada tazminat ödeyip işden cikacaksin.
Tabi paranla maskara olmak komik değil ama bu işler böyle.
Bakici bulsan bile... o kadin hasta olacak... belki cenazesi olacak vs. Yine annene kalacaksin.

Sen altdan al... köprüyü gecene kadar. Sus. İşini gör. Hakli olmak bazen insana zarar veriyor. Hakli degil... stratejik ol...

Anneni yağla balla... suyuna git... 2 senecik yani... akşam asip sabah indirseler dayanilacak bir zaman.

Annenle tatli dille konuş ve sen öğle yemeğini evinde yedikden sonra haftada 3 gün evine götürebileceğini söyle. Anlayışlı davran.

Bende gemileri yakmayi cok severdim... sonunda ne oluyor biliyormusun? Ortada kalan sen oluyorsun... derdide cabasi

Para karşılığı torununa bakmak bana çok itici geldi ....çok zor durumda ise niye olmasın öyle değilse de olmamış sonuçta torunun bu yahu bi edep...

Para karşılığı torununa bakmak bana çok itici geldi ....çok zor durumda ise niye olmasın öyle değilse de olmamış sonuçta torunun bu yahu bi edep...
Soyle soyleym gelirleri dar ihtyaci var o yuzden biz emeginin karsiligini vrriyoruz mevzu para degil para olayini zaten skntı etmiyoruz

yazdım yazdım sildim resmen, ya allah aşkına kullandığımız dili biraz olsun bilelim, kelimeleri doğru kullanmaya çalışalım, nerdeyse her cümlenizde hatalı yazıyorsunuz, eğitim durumunuzu bilmiyorum ama birşey öğrenmenin artık bin türlü yolu var....
kusura bakmayın cidden dayanamadım resmen.....

2ayda bir bu konu güncel oluyor
senin tek yapacağın şey var oda bakıcı bulmak
aradın kabul ama olmadı başkası olur elbet olur
birde annen herseye karışmayacak yoksa bakıcıda kaçar

İlişkiniz laçkalaşmış. Ayrıca para mevzusunun altını fazlaca çizmişsiniz. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bundan 3 sene önce İstanbul'da beş yarım gün için 1000 tl ödüyorduk. Artık başka bir Anadolu şehrinde 3,5 gün için 800 tlödüyoruz. Bunun içinde temizlik, yemek vs kesinlikle yok. Yani annenizin emeğinin karşılığı değil bu para, olsa olsa jest olur. Sizin durumunuzda düzelme ihtimali az. Bence taşının ve yeni bir bakıcıyla devam edin.

Anneyle aranızdaki ilişki tamamen ticari olmuş.
Kötü bi alısveriş gibi..
Parayla bakıyor torununa ya birde onca sorun. Anneniz kocacı olmuş kusura bakmayın. Hicte canınızı sıkmayın.
Eşinizin sunduğu ilk seçenek güzel gayet. Taşıyın evinizi düzgünde bir bakıcı bulun missss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…