Annem İle Kavga Ettik Biz Mi Haklıyız Kendisimi ?

Cok haklsn inan su an icinde bulundugumz durumu o kadar iyi ifade etmssn ki dedigin gibi bizimde hakli yonlermz var onunda ama tahammul kalmamis iki taraftada bir kivicldm yetiyor alevlenmeye evi tasidik diyelm oglumu o zaman bakiciya kim aalistracak annem o zaman gelmez bakiciyada hemen cocuk birakilmaz iznimde yok esimin iznide yok cik cikabiliyorsan isin icinden

???

Annen gelirse çocuk bakıcıya alışmaz, sende durursan çocuk yine bakıcıya alışmaz, çocuklar okula ilk başladığında annelerini sınıfta isterler, sınıfta sürekli kalan annenin çocuğu öğretmene en zor alışan çocuktur, iyi referanslı çocuk gelişimi eğitimi almış sağlam bir bakıcı bulup hemen bırakacaksınız bunun başka oluru yok, biraz daha fazla para ödersin ama kafan rahat olur, kreşe gitse ilk günden bırakacaksın onun gibi düşünmelisin, eve kamera koyun, gün içinde sık sık arayın, tamam evladındır tanımadığın birine bırakmak kolay olmayacak ama böyle devam ederse çocuğun dengesi şaşacak, sizin anne kız ilişkiniz iyice bozulacak, bakıcıların biri gidip biri gelecek evladın 2 yaşını doldurunca kreşe de gitmek istemeyecek, annen kreşe de gider çünkü.

Mevzuyu çok uzatmışsınız,madem sorunlar yaşanıyor,annenizin eşi sizi istemiyor,koyun mesafenizi efendim.
Çocuğunuzu verin kreşe mis gibi,15-20 günde bir annenizi ziyaret edin veya o gelsin.Ama arada bir mesafe olsun anne bile olsa,laçkalaşmaya hiç gerek yok.
Anlamadığım bir de ; bakıcıyı nasıl kaçıracak,gelip kadını zorla evden mi atacak,anahtar varsa alın,içeri zorla girecek değil heralde.
Kimse için suçlu suçsuz diyemem ama siz gerekli disiplini sağlayamıyorsunuz annenize karşı,benim naçizane yorumum budur.

Bravo

Kesinlikle katılıyorum.

Konu sahibi;

Alıştırma döneminde anneniz alıştıracaksa bence kimse alıştırmasın, çocuğunuz daha az zarar görür.
Sayenizde kimseye bağlanamıyor, kimseye güvenemiyor çocuğunuz.

Anneniz biraz eşiyle , sizin aranızda kalmış gibi ... Belki de hem paraya ihtiyacı var , hemde evde eksiklik görünce eşiyle sıkıntı yaşıyordur. İyi bir bakıcı bulun ve mümkünse evden taşının ., Sizde eşinizde rahat edersiniz . Annenizde başka cocuk bakar , parasını kazanır ... inşallah

Ben yanlış mı hatırlıyorum anneniz başka bir işte 650 liraya çalışırken siz kendiniz işten çık aynı parayı ben vereyim çocuğuma bak demiştiniz ? Ben öyle hatırlıyorum durum böyle olunca sizin isteğinizle anneniz kendi işini bıraktı ki şu devirde bebek bakıp evi temizleyip üstüne yemek yapan birine bu kadar ücret alırken arada evine gitmesine bir şey demezdim ben.

Teşekkür ederim, ortada somut gerçekler var, dünyanın en iyi bakıcısı bulunsa anneyle yakın oturuldukça bakıcılar gelip gider, hepsine bir kulp takılır, bakıcı yoldan geçen biri olmayacak, referanslı, bu işin eğitimini almış, adı soyadı, telefonu adresi belli sağlam biri olursa bırakılır, başta tedirginlik olur ama zaman içinde durumuna göre güven oluşur.

Madem bu kadar sorun yaşıyorsunuz neden illa ki annenize baktırıyorsunuz, para verdiğinizi söylüyorsunuz, tabi ki vereceksiniz, annenizde kendi hayatından feragat ediyor, bunun bir karşılığı olmalı , anneniz almam dese bile zaten her ay onun yardımının altında kalmamak için bir şey yapmanız gerekiyor, annenize eve aldığınız bakıcıya gösterdiğiniz davranışları gösteremezsiniz, emir kipleri gibi, anneniz sonuçta ne kadar hatası olursa.Demek ki sizin uslübunuzda da bir sorun var, 650 lira veriyorum diye kadını esir alamazsınız, emirler yağdıramazsınız, illa ki evine de gider , torununu parka da götürür, markete de gider, sizin istediğinizde kriterlerdeki bakıcı emin olun 2000 liraya bile sizi çekmez. Eminim anneniz sizi çok yormuş ki bıkmışssınız ama gerekçeniz her ne olursa olsun baktırmazsınız olur biter, hem çocuğa baktırıp hem de bu kadar söylenmenize anlam veremedim.

bence yıllık izniniz varsa alın bu sırada bakıcı bulun onu bebeğinizle alıştırıp öyle dönün işe. siz olay olmadan önlem almak istemişsiniz ki bence haklısınız ne diyeyim Allah iyi bir bakıcı çıkartsın karşınıza inşallah

ben senin eski konunu biliyorum sen haklısın bence konuyu ilk okuyan biri seni haksız bulabilir ama önceside var ...senin yerinde olsam bir daha annemin bakmasına müsaade etmezdim..benimde oğlum kızım bakıcı ellerinde büyüdü ve annem yakın olduğu halde talep edemedim..bakıcının yanına bile gelmedi çocuklar ne halde diye ..sende uygun bir bakıcı bul biran önce ..zaten belli bir çağa geldiğinde kreşe verirsin..

haklsnz bu acıdan baknca annemde haklı.. ama ben suna kaanat ettm iki tarafta kendine göre haklı aslnda.. biz yaşadıklarmzdan dolayı oda istediklernden dolayı.

İlk konundan itibaren hep annene hak verdim. Ama sen önemsemiyorsun ki sadece sen haklısın denmesini bekliyorsun. Annen nasıl senden para alır diyenlere onun da calışmaya ihtiyacı var, zaten benim çocuğum için işini bıraktı bile diyemiyosun. Kadın napsın yahu siz küçücük çocugunu ihtiyacın olduğu için bırakıyorsun onun da maddi sıkıntısı var tabiki alacak para. Siz resmen kızgınsınız bedava bakmadığı için, eşinizle birlikte herhangi bi bakıcıya davrandığınız gibi davranıyosunuz.
Yemeği pişirsinmiş burdaki konuları okumuyor musun erkekler calısan hamile lohusa eşlerine annesinin hizmetini yaptırıyor. Eşin kendi annesi olsa asla böyle davranmaz, sen davranırsan da boşanırdı.
Resmen 2 tane el adamı için birbirinize dğşman oluyorsunuz. 2 lafınızdan biri para olmasa yapmaz. Anneni paracı gibi gösteriosun da madem sen çık işinden çalışma minicik çocuğunu sırf annene inat o çocuklu bakıcoya bıraktın dövdürdün. Annenin deneyimi var istese gider başka çocuk bakar niye sen ve esin gibi PATRONLARLA ugrassın. Valla çok sinirleniyorum konularıa resmen annene tavır alıyosun eşin de seni gaza getiriyor bence kendine gel bu kısı senın annen sıradan bi bakıcı degıl ki ben annemin yaptığı yemeği bile begenmedim diyemiyorum.

DÜN KREŞİ araştrdm bu mevzudan sonra 2 yaş altı alan yok canm ne yazkkı keske olsa
canım ben de oğlumu 1 yaşına kadar annem baktıktan sonra; 13 aylıkken vermek zorunda kaldım. biliyorum biraz.
2 yaş altı alan var. hatta 0 aylıktan itibaren de alan var.
ama onlar aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı ve "kreş ve gündüz bakım evi" olarak geçiyor ve 0 aylıktan itibaren alıyor.
2 yaşından sonra alanlar da meb'e bağlı ve anaokulu olarak geçiyor.
telefonla bi ara istersen bakanlığı, bulunduğun ilde ilçede vardır belki.

cok haklsın en güzeli böyle yapmak sanrm.. ama ben vicdanen rahat değilim su an neden böyle hissediyorum dersin mune abla beni o kadar güzel anladn ki lütfen bana yardmcı ol.. vicdanm neden böle.. kimsem olmadı için mi sence babamı kaybettm için mi..
yoksa anneme cok yüklendimi düşünüyorum onun için mi bilemiyorum keske hiç birşey böle olmasa idi inan cok üzgünüm..
ok üzüyor paramparca ediyor bu durum beni

tesekkür ederm yorumunuza cok ihtycm var zaten objektif görüşlerinize sanrm haklsnz ben cok net olamıyorum aslnda ben net oluyorum ama annem laftan anlamaz bir tip bakıcı size nasıl kacıracagını söyleyim.
sürekli gelir burnunu sokar
anne gitme oglum alısana kadar desem bile inatla gider gitme desem kavga cıkarır bagırır cagırır yine gider..
anne karısma bakıcıla ogluma desem inadına burnunu sokar anneme displinlide olsan nete olsan laf anlamıyor kendi bildiğini okumaya devam ediyor..

Öyleyse uzağa taşınmanızda fayda var,bazen huzur için yakınlarımızdan uzaklaşmak da gerekiyor.
Böylece sizin de kafanız rahat eder,oğlunuzun da bir düzeni olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…