Annem İle Kavga Ettik Biz Mi Haklıyız Kendisimi ?

Estağfurullah niye kötü olasın?
Rapor alamaz mısın?
Gerçekten uzaklaşman gerek bu ortamdan.

annenin çocuğuna parayla bakması çok saçma...annenin evinde ne olduğunu bilmiyorum ama birşey olmamışsa arada götürmesinde bir sakınca göremedim..
annemin evinde birşeyler olmuş ki bizde izin vermiyoruz değil mi.. para ile neden baktının sebebinide nalattm
1. cisi para almasa eşi baktrmaz zaten
2 cisi.. benm işim olmadan baskasnın cocuguna bu fiyatla bakıyordu
benm işim oldu anne gel sen bak elin kadını bakmasn emegin neyse veririz dedik ama bilemedik tabi aynı parayı isteyeceni
( burda ne alrsam sizdende aynısını alırım dedi cıktı işin içinden..

Estağfurullah niye kötü olasın?
Rapor alamaz mısın?
Gerçekten uzaklaşman gerek bu ortamdan.
alamam canm tek sorumlu benm ben gelmedimde yahut birşey oldugu zaman işler aksıyor yerime bakacak kimse yok keske iki kişi olsa en azndan alabilrdm o sansmda yok bu iş yernde kafayı yiyeceğim

Anneniz sizi yalnız büyütmüş yaşadığı sıkıntılar onu bu hale getirmiş , fevri bir kadın yapmış. Ama siz de fevrisiniz, siz de geçimsizsiniz.bakıcı bulamıyoruz vs bulun ozaman karı koca bukadar kadını disipline sokmaya çalışacağınıza

Anneniz haklı bence.Kadın arada sırada götürürüm demis tamam demissiniz ama her gitmek istediğinde yok akşam yap makineni bak kocam öğrendi diye darlamışsınız.Menfaat için bakıyo demenizi de anlayamadım kadının ihtiyacı var ki çocuk bakıyomuş zaten sizin çocuğunuza bedava mı baksın torunu diye?

Akrabaya anneye çocuk baktırırsanız onların dediği olur eger benim dedigim olsun istiyorduysanız yabancı bakıcı tutacaktınız.Sizi hatalı buldum ben

işte bir ton konusmamızn sebebi su canm eger ki biz tepkiyi bastan koymasak annem bunu sürekli tekrarlayacaktı.. haa su an onu yapmasına fırsat vermedk vrmedk die haksız olduk ve kendini su sekilde savunuyorr ;
ben sürekli mi götürdüm sürekli götürseydmde öle verseydinz tepkinizi

Daha önce de benzer konular açtınız, bence 1. Derece kişiler ve araya para girince sorunlar kaçınılmaz.

Aynı parayı elin kadınına verseniz, ne oğlunuzu eve götürebilir ne tantanasını çekersiniz sürekli. Paramı veriyorum karşılığında bunları istiyorum dersiniz. Anneniz, onun eşi bilmemne herkes bir şeyler söylüyor ve anneniz bakacağına neden kreşe vermiyorsunuz? Hem sinirleriniz yıpranıyor hem ilişkiniz zedeleniyor, annenizin eşi de memnun değil, anneniz de sıkıntı yaşıyor ısrarla hala kendisi bakmasa nasıl olur?

valla şöyle söyleyeyim benim annemde bir bebeğe bakıyordu hemde kendi evinde belli bir para karşılığında..sonra benim ikizlerim oldu bıraktı ve benim bebeklerime bakıyor karşılıksız..evlat torun başkadır...kreşe verin bakıcı bulamıyorsanız..hem annenizle kötü olmazsınız hem kafanız rahat olur..

ağlayamamak kötü canım
senin paşa çok minik daha annesi kreş olmaz
kv nerelerde senin yaa o gelip baksa ya biraz

eşinizle en doğru kararı verirsiniz inşallah kısa sürede

Anneniz bakıcıyı nasıl kaçırabilir?
Görüştürmeyin ikisini...
Bakıcıya tembih edin kimseyi, anneniz de dahil, siz yokken eve almasın.
Kapıyı bile açmasın.

Sanki bakıcısı olan tek sizmişsiniz gibi ağlamayın burada.

Annenizle olmayacağı çok açık ortada. Kaçtır aynı konuyu açıyorsunuz, kaçtır insanlar size annenize değil, bakıcıya baktırın diyor.

İnat ediyorsunuz siz de, birinci olmadı, tamam, ikinci de olmadı tamam. Size olanını bulana dek devam edeceksiniz aramaya. Herkes böyle yapıyor.
Ayrıca hangi akla hizmet çocuğu olan kadını bakıcı diye aldınız? Mantığınız nasıl çalışıyor anlamıyorum.

Annenize çocuğunuzu baktırmakta inat edip bir de burada ağlamayı çok mu seviyorsunuz?

Ke
Kesinlikle taşının ve iyi bir bakıcı bulun. Annenizle de ikiniz de sakinken oturup konuşun. Ben taşınmak istiyorum, çünkü seni seviyorum, aramız bozulsun istemiyorum, ikimiz de biraz sakinleşelim, sonra anne-kız olalım. Gibi. Kim haklı diye sorgulamayın bence. Herkes kendi açısından haklı olabilir. Ama ortada huzur kalmamış bu nedenle toparlamak lazım bişeyleri. Sizin konunuz aracılığıyla da bir kere daha akraba ve tanıdıkla iş yapmamak gerektiği savımın doğru olduğunu gördüm. Kendinize iyi bakın. Sevgiler.

annenızdede sıkıntı var ama sızden para ıstemesı cok yanlıs , zaten paraya ıhtıyacı var ve calısması gerekıyorsa da baska bır ıs yapabılır bastan teklıfınızı kabul etmeyebılırdı. hem benım evıme evladım gelecek esım laf yapacak ben coktan agzının payını verırdım aman huzurum kaçmasın dıye susup oturmazdım annenızde asıl sıkıntı bence... ben esıne kızmam bu durumda.

Aslında annenin tüm bunları yapacağı belliydi de herhalde insan kendi içinde olunca basireti bağlanıyor.
Senin yapabileceğin pek bir şeyin yok Marmalade 2 yaşına kadar sabredeceksin,sonra da kreşe vereceksin.
Belli annen sana huzur vermeyecek.

annemede gelme diyemeyiz.. bakıcı oldumu illaki gelecek kadını kacırır bilyorum yaptı..
yada oglumun alısmasını engeller.. oda olacak iş değil

Dersiniz, niye diyemeyesiniz?
"ANNE BİZ YOKKEN EVE GELME, ÇOCUĞUM BAKICISINA ALIŞAMIYOR"

Bu kadar basit

"Alıştıktan sonra istediğin kadar gelirsin annecim"

İşte bu kadar...

Sabit fikirlisiniz mi desem, kararlı olduğunuzu gösteremiyor musunuz mu desem, bilemiyorum...

Ama o çocuğun annesi sizsiniz, sizin dediğiniz olur. Annenize gelmeyin deme hakkınız var, çocuğunuzun psikolojisini ve dolayısıyla sizin psikolojinizi bozuyorsa gelmeyecek...

cikarci huysuz hayat zehir eden anne modeli. bu ladar destan yazmana gerek yok. baktirma annene. ne bu hem para al hem sozlerini cigne. bu de kaos cikar. cok sinir oldum. uzak dursun

BENDE zaten hatalımıyım.. kimde hata bizde mi annemde mi die sordm tabiki bendede olabilir hata objektf yorumlara ihtycm olmasa zaten konumu acmazdm haklsız bu acından düşünnce annem haklı.. ama peki bizim acmzdanda bakıyormsnz olaya eşinin yaptıkları bizim neden göndermek istemedimize ? bugun ara sıra müsade ettik mi bunun ardı arkası kesilmeyecekti bende düşünndüm ki en iyisi en basndan kkoyuyum tepkimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…