Annem İle Kavga Ettik Biz Mi Haklıyız Kendisimi ?

Konunuzu okudum evladinizi Allah bağışlasın insallah yakin zamanda cozume ulastirirsiniz 1.derece aile konularına pek yorum yapmamaya çalışıyorum haklisiniz haksizsiniz yoruma acik elbet ama en cok dikkatimi ceken bir uyenin anneniz hakkında agir ithamlarina karsilik tesekkur ederim sonunda beni anlayan biri cikti demeniz elbette yaşadığınızI siz bilirsiniz bize konuşmak kolay söylediklerinizde haklida olabilirsiniz ama sirf hakli olduğunuza inanmak icin vicdaniniz rahatlasin diye o cumlelere musade ettiniz yetmedi sizde ustune yorum yaptiniz ben bir evlat olarak ve bir anne olarak cok uzuldum

Konu sahibi Su cümlelere nasil onay verdiniz şaskinim zor seyler yasamissiniz halada yasiyorsunuz belli yineliyorum Allah yardimciniz olsun arkadas dost kuzen degil annenize bu cumleleri reva gördüğünüz icin uzuldum

Konu çok ilerlemiş gene en yazayım dedim diğer sayfaları okuyamadım

Şu tazminat kaç lira ya?
değer mi bu kadar tantanaya yüksek miktar mı? Zate her ay 650 tl veriyormuşsunuz tazminatı ödeseniz aynı şeye denk gelmez mi çocuğunuza kendiniz bakın

Size de yazık annenize de yazık özellikle çocuğa çok daha yazık

Keşke kadınlar çalışmak zorunda kalmasa da çocuklarına bakabilse böyle sorunlar yaşanmasa

Son düzenleme:
Canim en iyisi sen baska bakici bul... ilerleyen zamanlarda daha cok cekilmez hale gelir.. ve annenizle olan iliskiniz daha cok zedelenir.. annenizin esi istemiyorsa bencede çocuğun istenilmeyen bi ortamda bulunmamasi daha iyi.. yani ben dusundumde çocuğumu istemeyen yada hos gormeyen biri varsa asla orda olmasini istemem ... ben sizi hakli buluyorum.. yarin o cocuk büyüyecek illaki dökecek sacacak hoplayacak ziplayacak düşünsene ondan rahatsiz olan bir çift goz var surekli üstünde evinde olsun çocuk rahat olsun bence... allah yardimciniz olsun

Evini tasisan bu kez de +yol parası vereceksin ve öğlen aralarında eve gelemeyecek sin sana tavsiyem şu ki annene verdiğin parayı büyütme gözünde herhangi bir bakıcı olarak düşün , 6ay daha sabret annen baksın sonra zaten krese verirsiniz o zaman emzirme yi de keserseniz . Allah kolaylık versin .

gercekten konum ve sordugum soruda derdimde sadece ona mı takıldınız ?
gercekten bir acaipsiniz sırf yorum yazmak için yazıyorsunuz.
takılacak birşey bulamadınız buna takılmssnz gercekten cok ilgincsiniz
Vallahi ben de takıldım işin doğrusu,1 2 değil,hep öyle yazmışsınız.Sizden daha düzgün imla beklerdim.Annenize gelince,akrabayla ye iç ama alışveriş yapma denir ya,aynen o durum oluşmuş.

Ben sizi de cok suçlu buldum.Annenizde sizin icin;eşiyle cok problem yaşıyor belli.ikiniz arasında kalıyor.verdiginiz 650 tl ye kimse bakmaz.Ben bakıcıdan cok;annemin bakmasını isterdim.Nihayetinde;cani gibi bir tek o bakabilir.Esinizle birlikte;resmen bakıcı çalıştırır gibi muamele ediyorsunuz.Herseyden önce;sizi doğuran ana.arada evine geçip;çocuğu uyutup Işın'ı yapsın ne olur yanı.siz baksanız;bunları yapmayacakmıydiniz.Ana o.onun parasıyla siz buyumediniz mi?heray annenize harçlık verdiğinizi dusunun.Yuzune vurup duruyorsunuz.Bence cok ayip ediyorsunuz.

Zaten belli bir yasa gelmiş insanların çocuk sesine tahammülü olmuyor. Benim ablamin da dort yaşında bir kızı var değil 650 6500 verse annem devamlı bakmak istemez. Tabii allah korusun ablamin başına birşey gelmedikten sonra.

Bu kadin zaten belli bir yasa gelmiş ununu elemiş elegini aşmış zamanlar derler ya o vakitte. Bir de yeni bir yuva kurmuş, yeni bir insana alışmaya, yuvasını oturtmaya çalışıyor. Şuan sizin onunla ilgilenip bir ihtiyacı var mı canı sıkılıyor mu, gezmek istiyor mu bunlarla ilgilenip rahat ettirmek için çabalamaniz gerekirken, ben ona 650 veriyorum yok menfaat gözetiyor, menfaati bitince bakmaz Zaten diyerek anneniz hakkında neler düşünüyorsunuz.

Bakın şimdi siz evladımız için nasıl düşünüyorsunuz. O kadin sizi doğurup büyütmedi, yedirip içirip hastalandiginiz da başınızda beklemedi mi.
Siz şuan bırakın ben 650 tl veriyorum diye annenize işçi muamelesi yapmak yerine, onu başınızda taşımanız gerek.

Kaldı ki evlendiği kişi de belli bir yaşta zaten. Adam belki çocuklarını baktı buyuttu. Ikıncı baharında yeni bir yuva kurdu. Küçük bir çocuğun sorumluluğunu almak ister mi devamlı. Bu adamın psikolojisi bütün gün bir çocuğu kaldırır mi. Ki mecbur mu böyle birseye. Sizde normal olarak arada bir bu insanlara ziyarete gitseniz birşey diyeceğini dusunmuyorum.

Anneniz zavallı kadin , hem size birşey diyemiyor hem de eşiyle sorun yaşıyor arada kalıyordur belki. Ihtiyacı da varsa eğer mecbur kalıyordur. Ama evladından gördüğü muamele onu ne kadar uzuyordur kim bilir. Sizin o annenin emeklerine karşılık verdiğiniz üç kurusun bu kadar lafını edeceğinize aklınızı başına alıp ben neyapiyorum diye düşünmeniz lazım.
Annenize yabancı bir işveren gibi dışarı çıkmanıza bile izin vermiyorsunuz. Oldu olacak kovun bir de.
Bakın sizin de bir evladiniz var yarın bir gün siz de yasarsiniz.
Hiç ben onun yaptıklarını yapmam demeyin gelecekte ne olacağını kimse bilemez. O çok güvenlikte annenizi kotulediginiz eşinize de çok güvenmeyin. Millet 30 yıllık karısını kanser oldu diye genç kadın için terkediyor.
Birtek sizin başınızda durcak kişi yine anneniz olur bunu hiç unutmayın

Allah bağışlasın evladinizi ins yakin zamanda cozum bulursunuz yorumlarda size haksizslik yapmamak adina eski konulariniza Göz gecirdim affiniza sığınarak bir kac yorum yapmak istiyorum asiri detaycisiniz karsinizdaki insani cok yorar bu yaşadığınız problemlere yorum yapmiycam ama zamanında annenizin yeni esinden dertli olduğunu ona uzuldugunuzu yazmissiniz ne zamanki konu cocuk bakmaya gelmis annenize inanilmaz bir elestri durumuna gecmissiniz ve esinin size olan tavırlarına uzulmus ayrica ve esi emekli olunca cocugunuza bakmayacagini bastan söylemiş size olan durumuda esinize yansitmamanizi soylemesine ragmen eşinizle paylasmissiniz bu durumu iyice zora sokmus.sizin evinizde bakmasiyla ilgili esinize duyurmadan gayet akillica bir sebep bulabilirdiniz ama siz esinizinde olaylardan haberdar olmasını istemissiniz.anneniniz bence sizden daha vicdanli yaklaşmış esinin size ve torunu davranışlarından uzuntu duymus ama yapabilecegi baska birsey yokmus o yuzden olayların bu raddeye gelmesinde sizin payiniz bana göre cok

Dün bana kızdınız bi imla düzeltmesi söyledim diye ama yazmadan da geçmek istemiyorum;

Annenize şimdilik haftanın bi günü çoçuğunuzu öğle uykusu sonrası eve götürmesine izin verseniz mesela? Atıyorum salı günleri. Ama kesinlikle kendi evinde yedi içti derdi yok, çocuk uyusun, karnı doysun öyle götürsün. O arada pasta mı yapacak, evi mi süpürecek ne yapacaksa da yapsın. Gerçi çocukla ilgilenmesi durumu da var. Yani bu konuda annenize hak verdim biraz. Ee misafiri gelecek olsa hakkaten evi mi toplasın, pasta börek mi yapsın? Yani bana kalsa haftada 2 gün mesela salı Perşembe derim ona göre de misafirini o günlerde çağır derim ama anneniz mimli. Mecburen idare edeceksiniz çünkü.

Ben eski konularınızı biliyorum ve hala bizde hata var mı diye soruyorsunuz. Size burada kırk kere dendi ki annenize baktırmayın artık çocuğunuzu. Gerekirse on tane bakıcı değiştirin, işten çıkın ama annenize geri vermeyin çocuğu. Siz size söylenilenlerin hiçbirini dinlemeyip yine annenize ve garip eşine güvenip çocuğunuzu onlara baktırmaya tercih ettiniz. Anneniz sizle oynuyor dendi, kulak arkası ettiniz. Daha size ne diyelim? Sürekli bununla ilgili konu açıyorsunuz sıktı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…