- 5 Şubat 2012
- 3.963
- 2.564
- 373
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
-
Allah şifa versin, annene ve bütün hastalara.
Geçenlerde bende hasta için okuyordum. Bir arkadaş hastaya tefriciye okunmaz dedi. Hasta yakınlarına sordum oku dediler, okuduk. Ama benim içim rahat etmedi. Ayrıca tefriciye ayet değil sadece duadır; abdestsiz okunabilir bilgin olsun.
şimdilik 100 adet aldım sende sayını aktıf tutkı fazla okunmasın cnmAllah tez zamanda şifa versin....
şimdilik 100 adet aldım sende sayını aktıf tutkı fazla okunmasın cnmAllah tez zamanda şifa versin....
Nasıl okunmasını ıstersen ole okursun tabik ancak tefriciye ayet değil salavat olduğu için bayanlar özel günlerinde okurmuş cnm bilgin olsun.Kuranda gecen ayet sure vb okunmuyor salavat zikir esma lar okunuyor sevgıler
Selam arkadaslar,
Daha oncedende konularimdan bilenler vardir.
Annecigim tedavi goruyor 21gunde bir ilac aliyor simdi ek olarakta radyoterapiye basladi biz gucumuz yettigince ilac aldigi donemlerde 4444tane salat-i tefrice okuyoruz.
Tekrar basladik salat-ı tefriceye pzt gunu gene ilac gunumuz Allahi izniyle hayirlisiyla, saglikla atlatiriz insallah yardim edebilecek arkadaslarim sayisini yazarsa cok sevaba girer.
Simdiden Allh razı olsun.
Not: Salat-ı tefrice yi Regl donemlerinde okuyamiyoruz arkadaslar, abdestli olarak okunabiliyor.
----
perican55- 50tane
ozzge81- 100tane
Arkadaşım 100 almıştım 200 okudum Allah kabul etsin şifa versin tez zamanda senin annenede nerede hasta varsa onlarada ....
cok saol canim 50 tane aliyorum Allah razi olsun.50 tanede benden canım annene acil şifalar diliyorum
Amin saol canm, Allah razi olsun.50 tane alıyorum cnm
ALLAH acil şifa versin
Amin canım cok saol, Allah razi olsun sendende 50 tane aliyorum.ALLAH annelerimizi bizlere bağışlasın. ben de elli tane alayım
Selam arkadaslar,
Daha oncedende konularimdan bilenler vardir.
Annecigim tedavi goruyor 21gunde bir ilac aliyor simdi ek olarakta radyoterapiye basladi biz gucumuz yettigince ilac aldigi donemlerde 4444tane salat-i tefrice okuyoruz.
Tekrar basladik salat-ı tefriceye pzt gunu gene ilac gunumuz Allahi izniyle hayirlisiyla, saglikla atlatiriz insallah yardim edebilecek arkadaslarim sayisini yazarsa cok sevaba girer.
Simdiden Allh razı olsun.
----
mutluluknerdesinbenibul - 2744tane
perican55- 50tane
ozzge81- 200tane
katippp- 50tane
feyzabugra- 50tane
poeticcry- 50tane
asyetyz- 500tane
mutsuzpunk- 50tane
KALAN: 750 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?