- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha neredeyse bitti :)aaynaa 100 daha okudum.
CEMAL KIZI SEHER'İN ŞİFASI NİYETİNE:
OKUNAN TEFRİCİYE: 4200
KALAN TEFRİCİYE: 244
HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR ÇOK SEVİNDİM YA BENİM İÇİN BU KADAR DUAYI OKUYUP BİTİRDİNİZ AY NE MUTLU OLDUM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞ ANNEMİN BACAKLARINA ŞİFA OLUR AMİN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI HAYIRLARLA KABUL EDER İNŞaaynaa kalan 60i da okudum. Bitti canim. Duasini da ettim. Rabbim annecigine şifa bersin fersha kavustursun inşallah
atanmam için mi canım :) ALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et canım ben nasıl öderim hakkını tamam canım not edeyim ilk birinciyi sen okumuş oldun evtik yaşın kadar okutman lazım demişti bana ..31 tane kaldı 30 o zaman...aaynaa canım senin için Fetih okudum az önce. okunan sayıları bir yere not et istersen.
Evet canım atanman için bizzat bizim Kurumun mescidinde okudum ki uğur getirsin; belki buraya atanırsınatanmam için mi canım :) ALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et canım ben nasıl öderim hakkını tamam canım not edeyim ilk birinciyi sen okumuş oldun evtik yaşın kadar okutman lazım demişti bana ..31 tane kaldı 30 o zaman...
Ay canım nasıl sevindim bilemezsin Allah bin kez razi olsun hakkını Helal Et canım çok sevindim çok Allah en yakın zamanda gonlundekini muradini hayirlarla en kisa zamanda nasip eder inş amin sizin kurumun puanları yüksektir canım ya bilemedim olur mu şuan mat çalışıyorumEvet canım atanman için bizzat bizim Kurumun mescidinde okudum ki uğur getirsin; belki buraya atanırsın
bol bol matematik çalış canım. bizim kurumun puanlarını tam olarak bilmiyorum en son kaçla alıyor. ama matematiği herkes yapamadığı için fark attırıyor kpss de.Ay canım nasıl sevindim bilemezsin Allah bin kez razi olsun hakkını Helal Et canım çok sevindim çok Allah en yakın zamanda gonlundekini muradini hayirlarla en kisa zamanda nasip eder inş amin sizin kurumun puanları yüksektir canım ya bilemedim olur mu şuan mat çalışıyorum
çalışıyorum canım sözel derslerde konuları bitirmediklerim var onlara da ağırlık vereceğim merkezi atamayla alıyor sizin kurum sadece değil mi canım yoksa kendi açıktan aldığı oluyor mu mülakatlı falan?bol bol matematik çalış canım. bizim kurumun puanlarını tam olarak bilmiyorum en son kaçla alıyor. ama matematiği herkes yapamadığı için fark attırıyor kpss de.