ay canım aha şimdi ortalığı toparladım kaynanam her şeyi oğullarına söyleyen cinsten merak dersen ooo çok meraklı etrafı karıştıracak cinsten canım millete gidince sınavı anlatıp durma dedim dile düşüyorum milletin dilindeyken olacak işte olmuyor dedim malum kış eşimin gömleklerini yıkamam lazımdı evin içinde kurutuyorum onların çamaşırlarını da yıkadım en son ütüledim verdim ellerine sen git bir tane bluzu varmış da ya gelinden çekiniyorum şunları da yıkasak diye kocama de sanki çamaşırları yıkanmıyormuş gibi çok fena ya sen dedim oğlunla kavga mı ettireceksin beni ya yabancı mı o tabii söylerim çekindim diyor ne çekinmesi ya dedim ...
hayırlısıyla ALLAH hayırlı bir kapı benim de hayırlı olacağım oraya bir iş açarsa Mevlam bunlar melek olur o zaman bak şimdi bağır bağır kaynatama durumu anlatıyor ben duyuyorum yatak odasından sonra da hadi bakalım ders çalış canım ben şuan 31 yaşındayım o zaman 31 kere fetih suresi okuyacağım en başta ben kendim niyetimi mi söyleyeceğim canım kendim okurum eşim okur benim de birkaç kişi daha komşulardan bulurum bakalım bilmiyorum canım dua et sen de canım
korkuyorum sınavdan