- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
nixie_pixie ALLAH RAZI OLSUN CANIM 200 tane daha okumuşsun ben bu sıralar o kadar çok okumalarım var ki onlardan okuyamadım anneme hiç ama her duamda ona dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa 50 tane okudum Rabbim şifa versin
şu an hasta bir çocuğa okuyoruz canım. bu hafta biter. annen için haftaya tefriciyeye başlayacağım inşallah. 1 haftada tamamlarız merak etme . bu arada annenin ismini de yazalım mı buraya x kızı y diye? daha efdal olur.1. gizemliafra=>200
2.whitepearll==>200
3.Debusi==>500
4.kitapseverim=>200
5.1Sen====>100
6.kumrukusum=>200
7.nixie_pixie==>300
8.toprak89===>50
9.
şu an hasta bir çocuğa okuyoruz canım. bu hafta biter. annen için haftaya tefriciyeye başlayacağım inşallah. 1 haftada tamamlarız merak etme . bu arada annenin ismini de yazalım mı buraya x kızı y diye? daha efdal olur.
tabi ki. aaynaa arkadaşın annesinin hastalığı çok zor bir hastalık. Rabbim şifa versin. ben önümüzdeki hafta başlayacağım. bir haftada su gibi okuruz inşallah.canım benide etiketlersin okunan dualara yardımcı olmak isterim
cemal kızı seher canım annemin adı vallaha çok sevinirim bir tamamlayamdım o kadar dua ederken nasip bu zamana inşşu an hasta bir çocuğa okuyoruz canım. bu hafta biter. annen için haftaya tefriciyeye başlayacağım inşallah. 1 haftada tamamlarız merak etme . bu arada annenin ismini de yazalım mı buraya x kızı y diye? daha efdal olur.
bacaklarım şişti kızım diyor ödem akıyordu o durmuştu yine damla damla olsa da akmaya başlamış sanırım korkuyor yeniden sürekli akacak diye ne yapacağımı da bilemiyorum ya inş şişlikleri gider birazaaynaa tefriciyeden sonra değişik okumalar da yaparız annene canım merak etme. mümünin mümine ettiği dua kabul olunurmuş.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HAKKINIZI TÜM OKUYAN ARKADAŞLARIM HELAL EDİNcanım benide etiketlersin okunan dualara yardımcı olmak isterim
evvelallah haftaya tamamlarız sen üzülme.cemal kızı seher canım annemin adı vallaha çok sevinirim bir tamamlayamdım o kadar dua ederken nasip bu zamana inş
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SAĞOL CANIMevvelallah haftaya tamamlarız sen üzülme.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ETaaynaa canım 50 daha okudum aslında kendım ıçin okumustum 150 istersen onlarda annen için olsun
ALLAH RAZI OLSUN CNIM25 tane okudum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM