İşe gir para kazanmaya başla canım kızımlar havada uçar önüne kahven çayın gelirkızlar selam. kendimi bildim bileli sahip olduğum o durumdan bahsetmek istiyorum. şu an da aynı durumun içindeyim ve sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum.
annem çok sinirli biri. aslında dışardan birine karşı melek gibidir ama konu ev halkı olunca en ufak şeyi o kadar büyütüyor ki anlatamam. tartışma esnasında sürekli sözümü keser ve sesini yükselterek kontrolü elde tutmaya çalışır. yani anlayacağınız karşılıklı anlaşamıyoruz. ben aksine gerçekten çok sakin ve uyumlu bir insanım, çevremdeki herkes de böyle söyler. annem bunun lafını da yapar hep. çevrene davrandığın gibi davranmıyorsun, beni adam yerine koymuyorsun vs. kızlar her şeyi o kadar büyütüyor ki bazen küçük bir şakayı bile. ve tartışma esnasında hakaretler havada uçuşuyor, sürekli beddua ediyor. bu beddualar beni çok üzüyor. sinirle söylediğini bildiğimden çok umursamamaya çalışsam da çok üzülüyorum. ne yapmam gerekiyor, nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum. şimdi üniversitem tatile girdi ve neredeyse 1 ay tatil ve evin içinde bunalmaya başladım şimdiden. sizinle derdimi paylaşmak istedim, eğer benzer bir şey yaşayan, tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın
o zaman daha da büyüyorÇok sakin ve uyumlu olmamaya çalışabilirsin mesela♀
ettiği beddualar beni üzüyor zaten sinirle söylediğini bilsem bileAyy ananem geldi aklıma namazdan kalkar bütün çocuklarına bedduaya baslardı lanetbu yastan sonra değişmez idare edeceksin mecbur niye böyle yaparlar anlamak mümkün değil
Valla üzer tabi canım bizde kaldı anneannem dediğim gibi evin bereketi kesildi resmen beddualı ağzından annem babam maas alamadı bir sürü aksilikler oldu vs aslında ne büyük kötülük yapıyor farkında değil sinirle söylensede evi kişileri etkiliyor malesef konuşsun babanız filan yada saydığı bir aile büyüğü var ise rahatsızlığınızı dile getirinettiği beddualar beni üzüyor zaten sinirle söylediğini bilsem bile
anneannemi dinler tek bu konuda, ona anlatsam bu sefer niye anlatıyosun millete diyip öyle kızar diye bile düşünüyorumValla üzer tabi canım bizde kaldı anneannem dediğim gibi evin bereketi kesildi resmen beddualı ağzından annem babam maas alamadı bir sürü aksilikler oldu vs aslında ne büyük kötülük yapıyor farkında değil sinirle söylensede evi kişileri etkiliyor malesef konuşsun babanız filan yada saydığı bir aile büyüğü var ise rahatsızlığınızı dile getirin
Böyle davranan nenelerin sonu genelde huzur evi oluyor cocuklarım bana bakmıyo diye aglıyorlar sonraettiği beddualar beni üzüyor zaten sinirle söylediğini bilsem bile
Söylersin rahatsız oluyorum senin bedduaların yüzden her gün badireler atlatıyorum ölelim mi istiyorsun dersin belki ciddiyetini anlar olayınanneannemi dinler tek bu konuda, ona anlatsam bu sefer niye anlatıyosun millete diyip öyle kızar diye bile düşünüyorum
para kazansam yolumu bulmaya çalışırdım ama şimdi maddi olarak da bağımlıyım dediğiniz gibikıskanıyor seni.
benim de annem böyleydi ve daha kötü ne hakareti ne bedduası biter ama artık yanımda yapamıyor. 40 oldum artık çüş misliyle daha yüksek tonda geri iade olduğu için yapamıyor. ama sen daha öğrencisin ekonomik özgürlüğün yok. Hala emri altındasın. önemseme ama şimdilik.
yok yaa sinirle ediyor diye normallestirmeyin lütfen. Bir anne kızına beddua etmemeli hiç bir durumda. benim de kızım var hiç aklımın ucundan geçmiyor ona beddua etmek 9 yaşında ama benimki 9 yasinda bana ederdi. tamamen sen onun elinin altındasın diye egosunu tatmin ediyor. annelik öyle herkeste kutsal değil.para kazansam yolumu bulmaya çalışırdım ama şimdi maddi olarak da bağımlıyım dediğiniz gibiettiği beddualardan korkuyorum. sinirle ediyor neredeyse her kavgada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?