- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
-
- Konu Sahibi magic girl
Sağol canım ablama söyleyeyim hemen allahım 4 çoçuk doğurmuş kaç tane torun bir allahın kuluda götürmüyor herkes çalışıyor herkesin işi var ablam anca başkası ilgilenmez oda cuma günü götürebilirim işten izin alıp dediHiiim sanirim once bi nöroloji ye gidilmesi gerekir mr filan cekip beyinde fizyolojik bisey var mi die bakarlar allah korusun bi sn once gidin bence. Cok gecmis olsun
Ablama söyledim onun harici kimse ilgilenmiyor oda çok izin kullanmış anca cuma dedi ama drmuz var arıyacam mutlaka dedi zaten yeni farkettik geçen yaz ben anlatıyordum geçmişe dair birşeyler aman ne bileyim evladım unuttum diyordu fark etmedimnörolojiye gideceksiniz acilen
Ben yanında olsam birdakika durmam işte anca uzakdan ablamla kardeşlerim zaten ilgilenmez hatta onlara göre birşeyi yok annemizin ablamla biz abartıyoruz neyse ablam sağolsun herşeylerine koşuyorSoyle bi soz vardir ya bir anne 10 cocuga bakarda 10 cocuk bi anneye bakamaz bi yere sigdiramaz diye aklima geldikce bogazim dolar ne yapin edin kadini dr a goturun
Canım ben orda değilim olsam 1 dakika durmam ablamada söyledim acil götür diye ablam izin alamazsam gitmesem bile babamla gidecekler dedi annemde acayip dirençlidir hayatta gitmez dr ne yapcaz bakalım dedi ablam ne yap ne et götür abla çok ciddi durumu dedim benle konuşurken unuttu teldeAnne bu yahu...
Ve hastalık. Daha ilgili olun
Nöroloji dir cunku beyinle alakali. Hem nöroloji doktoruna şikayetinizi anlattiginizda o baska bir sey gerekiyorsa sizi yönlendirir
evet kızlar daha önce beni aramıyorlar diye konu açmışdım neyse birgün burdanda destek alarak çok kuvvetli sitem ettim artık arıyorlarşimdiki konum ise annem bunalımdayım diyor hayattan çok yoruldum kızım artık dinlenmek istiyorum ama ablanın çoçuklarına bak şimdi kardeşimin çoçuklarına bakıyor onları bakmak istemiyor ama kardeşim tınlamıyor acaba çoçuklardanmıdır bilemiyorum ama annem geçmişde ne yaşadıysa bizle kendiyle babamla hiçbirşey hatırlamıyor ablamla söylüyoruz bilmemki ben hatırlamıyorum diyor ama hiçbirşeyi hatırlamıyor ne yapsak ne etsek ablam nereye hangi bölüme hangi dra göstersin annemi telaştayız ablamda bana soruyor nereye götüreyim sen bilirsin diye bilmiyorum kızlar ne olur yardımcı olun unutması normalmi üzerinden 1 hafta geçincede unutuyormuş geçen telde benle konuşurken benide unuttu
Ah canım nerde herseferinde diyormuş ablam diyor imkanı yok diyormuş kardeşim iki tane kredim var hem ev hem araba imkanı yok işi bırakamam mafolurum diyormuş kaçkez konuşmuş babam ablam ama kardeşimde tık yok bide hanımefendi akşam alıp çoçuklarınıda gitmiyor evine kocasıyla yerler içerler 1 çaydanlık çay bitirmeden evlerine geçmezler bende ordayken şahit oldum kaçkez azıcık ablam birşey dese beni kıskanıyorsunuz fesatlar diyornörolojiye götürün ve çocuk konusunda kardeşinizle konuşun kadını rahat bıraksın, gücü yoksa hali yoksa ki psikolojisi de bozuk biraz rahat bıraksın yazık günah kadına
Ah canım nerde herseferinde diyormuş ablam diyor imkanı yok diyormuş kardeşim iki tane kredim var hem ev hem araba imkanı yok işi bırakamam mafolurum diyormuş kaçkez konuşmuş babam ablam ama kardeşimde tık yok bide hanımefendi akşam alıp çoçuklarınıda gitmiyor evine kocasıyla yerler içerler 1 çaydanlık çay bitirmeden evlerine geçmezler bende ordayken şahit oldum kaçkez azıcık ablam birşey dese beni kıskanıyorsunuz fesatlar diyor
Bak sen ne güzel anlayışlısın kardeşim resmen annem doğurmuş gibi davranıyor oturmaya giderdik geçen yaz ben gittiğimde kocasıyla sigara kahve keyfi yapıyor milletin balkonunda annem peşlerinde kadın hiçbir yere gidemiyor çoçuklar yaramaz kimse istemiyor gündz bakıyor akşamda kardeşim gelir kocasıyla yerler içerler yatmaya evlerine geçerler bide sor allahım karı koca annemi yerin dibine sokarlar eğitemedi çoçuklarımızı diye anneme çok üzülüyorum garibim bide çok hastaysakadın bakamayacağını zaten söylemiş çocuklara yazık üzüldüm annenize... benimde annem bakıyor şuan bakamam yada çok zor artık dese 5 dk düşünmem ya bakıcı yada işi bırakırım...
Ahhh be canım ne kreşi annem kışın demişki senin çoçukların var diye gazı sürekli açıyorum geçen ay ablan ödedi bu ayda yarısını sen öde yıkmış ortalığı yok ablam şişiriyor ohhh olduda kocası bunu aldattı ablamıda üzmüş yırtık birşey zaten kendisi kreşe hayatta para vermez pintinin önde gideni daha 26 yaşında kocaman evi güzelde arabası var artık ben girecem araya sabrediyorum yoksa fena yapacam laflarımla ben susarım konuştumda ağır konuşurumozaman bakıcı tutsun kreşe falan göndersin, anneniz öldükten sonra çok ah dersiniz, annenizin dinlenmeye ihtiyacı var artık beynini boşaltmaya ihtiyacı var, annene güvenerek mi yaptı çocukları, kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama toplanıp bu duruma hayır diyin, ömür gidiyor, benim annem öldü ve ben yapamadıklarım için o kadar pişmanım ki, inşaallah sizde pişman olmazsınız
annen rest çekemiyorsa sen çekeceksin resti kardeşine, birde damat kimki senin annene laf söyleyebilir yırtarım ortalığı yani, hem çocuk bakacak hemde damat ve kızında azar pes doğrusu annen sessiz sakinse sen çirkef olacaksın arkadaşım yazık ezdirme anneni...Bak sen ne güzel anlayışlısın kardeşim resmen annem doğurmuş gibi davranıyor oturmaya giderdik geçen yaz ben gittiğimde kocasıyla sigara kahve keyfi yapıyor milletin balkonunda annem peşlerinde kadın hiçbir yere gidemiyor çoçuklar yaramaz kimse istemiyor gündz bakıyor akşamda kardeşim gelir kocasıyla yerler içerler yatmaya evlerine geçerler bide sor allahım karı koca annemi yerin dibine sokarlar eğitemedi çoçuklarımızı diye anneme çok üzülüyorum garibim bide çok hastaysa
Ahhh be canım ne kreşi annem kışın demişki senin çoçukların var diye gazı sürekli açıyorum geçen ay ablan ödedi bu ayda yarısını sen öde yıkmış ortalığı yok ablam şişiriyor ohhh olduda kocası bunu aldattı ablamıda üzmüş yırtık birşey zaten kendisi kreşe hayatta para vermez pintinin önde gideni daha 26 yaşında kocaman evi güzelde arabası var artık ben girecem araya sabrediyorum yoksa fena yapacam laflarımla ben susarım konuştumda ağır konuşurum
nörolojiye götürün annenizi..yazılışını bilmiyorum ama alzaymır olamaz onlar geçmişi değil günceli unutyorlar anaannemde var..demans (bunama) desek bunu da anca doktor bilir..evet kızlar daha önce beni aramıyorlar diye konu açmışdım neyse birgün burdanda destek alarak çok kuvvetli sitem ettim artık arıyorlarşimdiki konum ise annem bunalımdayım diyor hayattan çok yoruldum kızım artık dinlenmek istiyorum ama ablanın çoçuklarına bak şimdi kardeşimin çoçuklarına bakıyor onları bakmak istemiyor ama kardeşim tınlamıyor acaba çoçuklardanmıdır bilemiyorum ama annem geçmişde ne yaşadıysa bizle kendiyle babamla hiçbirşey hatırlamıyor ablamla söylüyoruz bilmemki ben hatırlamıyorum diyor ama hiçbirşeyi hatırlamıyor ne yapsak ne etsek ablam nereye hangi bölüme hangi dra göstersin annemi telaştayız ablamda bana soruyor nereye götüreyim sen bilirsin diye bilmiyorum kızlar ne olur yardımcı olun unutması normalmi üzerinden 1 hafta geçincede unutuyormuş geçen telde benle konuşurken benide unuttu