Annem erkek kardeşime şiddet uyguluyor

Yadirgamayim diyorum ama nic olmuyor..
Boyle baski ve siddet gösteren bir ailede kiz gitmis 3-4 aydir tanidigi birinden hamile kalmis ailesinin haberi yok..
Erkek evden kacmak istiyor..

Baski altinda buyuyen cocuklarin normal bir hayat gecireceklerine nasil inanirlar ve bunu devam ettirirler?
3-4 ay tanıdığım biri değildi. Çok mesaj geld kaçırmışsınız aralarda. Neyse konu ben değilim şuanda erkek kardeşim. Normal olmuyor tabiki anneme göre de bizi çok serbest bıraktı o yüzden böyle olduk biz. memnun değil zaten hiç birimizden.

3-4 ay tanıdığım biri değildi. Çok mesaj geld kaçırmışsınız aralarda. Neyse konu ben değilim şuanda erkek kardeşim. Normal olmuyor tabiki anneme göre de bizi çok serbest bıraktı o yüzden böyle olduk biz. memnun değil zaten hiç birimizden.
Ben seni yadigamam cunku boyle baskici bi ailede buyumussun.. Senide uzmek istemem sadece tuhafima gidiyor hala inat edip baski ve siddet uygulamalari..

Ben seni yadigamam cunku boyle baskici bi ailede buyumussun.. Senide uzmek istemem sadece tuhafima gidiyor hala inat edip baski ve siddet uygulamalari..
yok üzülmedim canım. Yani varya bugün öyle kızdım ki iyi yapmışım bile dedim tövbe est -.-

annenı uyar ergen cocuk az daha buyusun ceker bıcagı deşer valla facıalara davetıye cıkarmasın annenız mutlaka konusun bunları soyleyın

konu sahıbı hamıle mısın aılenle mı yasıyoısun bu uzun sure saklayabılecegın bısey degıl sana zarar verırler bebegını de kendını de bı sekılde kurtarmalısın

aslında yaşına göre bu tarz seylere fazla tepkılı biri olması gerek kardeşinin. şimdi en deli dönemleri çünkü. annene karşılık dahi verebılır, tabii anlattıkların ve sana karsı olan konusması pıstıgını gösterıyor.
yazık yani! daha 16 yaşında ve bunun ilerisi var
karakterınde çok olumsuz şeyler bırakacak .
bugun o cocugunun canina tal eder bitane gecirir al buyur ondan anasina vurdu olur tabii hos bir sey degil ama konu sahibinin annesi sinirlari zorluyo gibi

Bence başka bi numaradan evi arayip .. kurumdan arıyorum çocuğunuzu dövdugunuze dair şikayet aldık falan diye bi güzel gözünü Korkut. Ya da bi tanıdığını eve gönder şikayet var falan diye. Belki korkar birdaha dovmez

Bence başka bi numaradan evi arayip .. kurumdan arıyorum çocuğunuzu dövdugunuze dair şikayet aldık falan diye bi güzel gözünü Korkut. Ya da bi tanıdığını eve gönder şikayet var falan diye. Belki korkar birdaha dovmez
Katılıyorum böyle bir şey yapın inanın ise yariyo

şikayet edin ama kendi numaranız olmasın.
siz onu korkutsanız, tehdit etseniz? ne bileyim dinsizin hakkından imansız gelir derler. (ben kalkıp dövün demiyorum ama yanlış anlaşılma olmasın)

Beni de annem küçükken çok doverdi. 12 yaş gibi bıraktı. Sonra 16 yaşındayken tartışırken elini kaldırdı ben de tuttum gözüne dik dik baktım vazgeçti. Delikanlı da annenden güçlüdür ona bunu hissettirse vazgeçer belki. Ergenlik çağında bir bireye yapılmayacak bi terbiyesizlik bu.

Allahım ne anneler var... Lütfen korkutma amaçlı değil, gerçekten şikayet edin. Bu çocuk ilerde nasıl bir birey olur ilerde bu şiddetle düşünsenize. Çocuğun ruh sağlığını etkiliyor. Derslerinden evliliğine kadar işinden askerliğine kadar sorunlu bir birey olmasını ben bile istemiyorum... :KK43:

Canm benm yaa daha 16 yasinda.bide erkek cocugu onun en deli zamanlari gururu var onunda.
Benm babamda erkek jardesimi bi kere haksiz yere dovmustu.
Kemerle hemde.biz yoktuk evde.kimse yoktu.
Acti sirtini gosterdi resmen kirbaclamis cocugu.
Annem gorunce bayildi.
Biz korkumuzdan gik diyemedik.
Normalde dovmez baba cocuklarini.ilk defa olmudtu.
Simdi oyle vijdan azabi cekiyoki el ustunde tutuyo kardesimi.
Allah sizin ebeveynlerinizede vijdan merhamet versin.
Yola gelsinler ins.
Sonrada asi oluyolar.karsi gelince saygisiz diyolar.
Gunah gunah Allah sorar

İçim cız etti valla okurken dudaklarım büzüştü, o yaşlarda benimde erkek kardeşim var. Hiçbir bireyin yaşamaması gereken üzücü bir durum. Alın karşınıza konuşun. Koca delikanlı olmuş, dövülür mü hiç :KK43:

erkek kardeşinizlede konuşun dövmek istediğinde diklensin. Korusun kendini. vurmaması için kuvvetini kullansın.. erkek kuvveti bu, küçükde olsa yaşı kendini korumaya çalışsın.

Hep anne baba hakkından bahsediyorlar hiç evlat hakkından bahseden yok. Evladından anne baba üzerinde hakkı var bunu gören yok.:KK43:
ben o konuyu çözdüm,hanı hep annen baba hakkından söz edip,kutsallaştıranlar varyakendileri ana,baba o yüzden,bırde piskolojık baskı yapmazlarmı,hakkımızı ödeyemezsınız,nasıl yanı derdim,böle bir adamın kaıdnın hakkını nasıl ödeyemem,buyuyunce öğrendım gerçeği,konu sahıbı bak ne dicem,kardeşin annenın iki elini tutsun,ve bana asla vuramazısn dıye bir dıklensın,geçen öle yaptım,anam bana vurcaktı,dimdik karşınında durdum,şok oldu,elini indirdi,bu arada nerdeyse 40 olacağım,

X