Annem Cok Duygusal Oldu

E

EU1

Ziyaretçi
[ slm kızlar ben hazıranın 7 sınde evlenıyorum annem bıze cok duskundur bana bellı etmek ıstemıyor ama acaıp duygusal oldu benden gızlı aglayıp duruyormus cok uzuluyorum kıyamıyorum anneme bakın ne dıcem gecenlerde yanı bır ıkı gun once (ben annemle yatıyorum babam yok) yıne yattık beraber bana ne dedı bılıyormusunuz bebısım bana masal anlatırmısın once saka sandım ama cok cıddıydı bana sarıl ve masal antal dedı ıcım okadar doldukı aglıyacaktım valla tamam dedım hangısını ıstıyorsun anlatayım dedım oda pamuk prenses ve yedı cuceler dedı ya guleyımmı aglıyayımmı sasırdım anneme sarıldım ve masalı anlattım ınanmıyacaksınız ama hemen uyudu sankı ben anne o cocuktu oyle hıssettım kıyamam ben bıtaneme hıc boyle gormemıstım onu evlencem dıye cok mutlu aslında ama bır okadarda uzgun ılk defa yasadıgım bu duyguyu sızlerle paylasmak ıstedım anneler cok kutsaldır benım ıcın annem herseyden daha ustun onu cok sevıyorum hepınızınde anneler gununu en ıcten dıleklerımle kutlarım a.s.a.s.

ayyyyy yazıkk yaaaa kolay mıı canımm kızı gelin gidiyoo besledi büyüttü şimdi başkalarına verecek gene iyi dayanıyolar....
annende şimdi duygusallık son sınırdadır sende üzüldügünü çaktırma daha kötü olursunuz tesseli ver anne sankii hep mii gidiyorum filan de ( ben ne anlarsammm akıl veriyorum bide ablamdan biliyorum :))))

Benim annemde gizli gizli çok ağlıyor.Her fırsatta sarılır öper koklar...senağlama
Hele tv.de duygusal bi sahne çıkmış olsa hemen bana bakarak gözleri dolar "ben sensiz ne yapacağım"diye.Çok zor gelecek evden ayrılmak çooook.senağlama

kız vermek kolay diil.... ahh ahh... çok zor ... anneciğin hem mutludur aslında hemde hüzünlü ... mürüvetini görecek ....ne mutlu ona..... bakma sen annciğin çok hassas tır o yüzden .. senide ne çok seviyodur..kimbilir... kız annesi olmak kolay diil...ayy ne bilim bak bende şaşırdım kendimi.....

evliler bu duyguyu çok iyi bilir ne kadar zordur baba evinden çıkmak o an öyle bişey olur ki bir an vazgeçmek geçer insanın aklından ama Allahın emri herkes birgün çıkacak o kapıdan Allah bütün bekarlara hayırlı kısmetler versin inşallah

canım bende nişanlıyım gerçekten çok zor ben nişanlımla gezmeye gitsem geldiğimde annemin gözleri ağlamaktan şişmiş durumda oluyo benden gizli gizli ağlıyo ben napıcam sen gidince falan diyor onu öyle görünce dayanamıyorum off off

şimdiden tebrik ediyorum sizi..mutluluklar diliyorum ve annenizin duygusallığını anne olmadan anlayamazsınız..bir anne olarak annenizi çok iyi anlıyorum belki kızım daha 11 yaşında ama bazen banada hüzünler çöküyor ve sonra hayırlısı diyorum..eşinizle mutlu olmanız annenize vereceğiniz en büyük hediyedir unutmayın...

şimdiden tebrik ediyorum sizi..mutluluklar diliyorum ve annenizin duygusallığını anne olmadan anlayamazsınız..bir anne olarak annenizi çok iyi anlıyorum belki kızım daha 11 yaşında ama bazen banada hüzünler çöküyor ve sonra hayırlısı diyorum..eşinizle mutlu olmanız annenize vereceğiniz en büyük hediyedir unutmayın...

haklısın ablacım gerçekten doğru biz mutlu olunca eminim annelerimizde mutlu olcak yüzleri gülcek ama yinede zor benim ailem böyle bişi beklemiodu ben 17 yaşındayım okuyodum okulu bıraktım önümde daha abim ablam var bide ben evin en küçüğü olarak anneme çok düşkünüm nereye gitse peşine düşerim şimdi yanlız kalıcak ayy şimdi bile yazarken gözlerim doluyo ama Allah hayırlısını nasip etsin

haklısınız kızlar bende aslında gıdıcegım ıcın uzuluyorum annemı cok sevıyorum ama buda doganın bır kanunu onu tesellı edıyorum bak sana torun yapıcam falan dıyorum guluyo kurban olurum ben anacıgıma

X