Annem by pass olacak çok korkuyorum yakını by pass olan varmı

minnos81

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
284
342
303
Sakarya
Annem p.tesi by pass olacak.hic bilmiyorduk kalbinden rahatsızlığı olduğunu genel kontrolde kalp doktoru şüphelenince anjiyo istedi ve sonuç 3 damar tıkalı çıktı.cok korkuyorum yakını by pass olan varmı neler yaşadınız.

Gecmiş olsun canım benim babam oldu 3 yıl olucak babam hep giderdi doktora göğüs doktoru bronşit die geri yollardı meğerse kackere kriz gecirmiş.ağrıya dayanamayıp acil özele gitti orda sölediler anjio olmasını babam düşüncem diyip yaptırmamış eşim onu hastaneden aldığı gibi iyi bi hastane var zorla oraya götürdü.zaten babam gittiği gibi yoğun bakıma aldılar ameliyata hazırladılar ertesi gün için bi kriz daha gecirseymiş ki o aksam mutlaka gcircekmiş kurtaramazdık dedi doktor.benim babamda 7 damar tıkalıydı 7 side değişti dizden ayak bileğine kadar damar aldılar diğer bacaktanda kasıktan ayak bileğine kadar aldılar göğsündende aldılar.Yüce Rabbşm vücudumuzu nasıl güzel yaratmş ki yedek damarlar var.çok şükür babam çok iyi ama piskolojik olarak biraz hassas bu ameliyatı olanlar bana göre erkekler çok tuhaf oluyolar.sormak istedin bişey varsa sor canım

Enistem olmustu ayri sehirlerdeydik ameliyat sonrasini nasil gecirdi bilmiyorum ama sikinti yasamadi sonradan.saglkliydi ama malesef trafik kazasinda kaybettik.merak etme hayirlisiyla atlatir insallah annen.sikintilarindan kurtulur.hangi sehirde olacak

Geçmiş olsun allah şifa versin
benim arkadaşım geçen ay oldu şimdi gayet iyi üzmeyin kendinizi

Cok gecmis olsun, umarim sorunsuz atlatirsiniz. Allah yardimciniz olsun.
Halamin esi oldu, Kayinvalidem oldu, ve yakin arkadasimin babasi oldu ve hepsi simdi cok iyiler. Burda yazmak dogru mu bilmem ama bu ameliyattan sonra huyu degisiyormus insanlarin biraz. Bu uc ornekte de olmus.
Sinirliyse sakin, sakinse huysuz gibi.

Anneannem 80 yasindayken oldu, eve yuruyerek geldi. Hayatina gayet saglikli devam ediyor. Korkmayin, eminim annenis daha genctir, bunyesi daha sagliklidir, eski sagligina kavusur. Icinizi ferah tutun.

Kayınpederim oldu geçtiğimiz pazartesi 3 damar değişti onun da. 11e doğru ameliyata aldıkar üç de falan yoğun bakıma alındı akşam yedi de uyandı bir gün yoğun bakımda kaldı şimdi normal odada kalıyor. Yürüyor tuvalete gidiyor yemeğini yiyor gayet iyi durumda şimdiden çok şükür. Artık eskisi gibi değil bu ameliyatlar çok yapılıyor ve risk de git gide düşüyor. Pazartesi de eve çıkacak mış. Şu an ağrısı falan da gayet iyi hissediyor. Allah acil şifalar versin sizlere de

Ya ben bunu bilmiyordum. Kayınpederim şeker gibi adamdır ameliyattan beri biraz huysuz ama biz hem sigarayı bırakmasına hem yeni ameliyattan çıkmış olmasına bağlıyorduk kalıcı değildir inşallah bu durum

Evet çok kişi var.
Hepside gayet iyi.
Hatta bi doktor arkadaş en çok yapılan ameliyat nerdeyse demişti bi konu ortasında.
Rahat olun ,korkutucu görünsede , doktorların sık yaptığı bir ameliyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…