Annem bebeğim için birşey yapmıyor

hospital55

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
5
0
16
Samsun
arkadaşlar bebeğim olcak ve daha önceden beşiği annem kendi alacağını söylerken bi anda isteksiz kaldı ilk torunu olacak ama hiç bir heves heyecan yok.arkadaşlarım bile neler yapmiş hırkalar yelekler.benim annemin becerisi olmasına ve hatta o kadar dile getirmeme rağmen yapmıyo cevap bile vermiyo.ister istemez aklımda olumsuz düşünceler oluyo anneme gitmek dahi içimden gelmiyor.ne yapmalıyım bilmiyorum eşime de anneme olan kırgınlığımı dile getirmek istemiyorum çünkü eşimin annesi o kadar çok şey alıyoki bebek için.kendi içmde yaşıyorum kırgınlığımı.

bebeğin daha doğmamış dgumuna ne kadar var bilmiyorum ama anneannesi sonucta yapar neden yapmasın hele bir dogumun yaklaşsın bakalım..bazı kesımlerde batıl ınanclar vardır

valla çok şaşırdım, tam tersi olur genelde...kız anneleri alırlar kaynanalar seyreder ve gelin hanımlarda bundan şikyet ederler....her nedense sizinki tersi olmuş..bence fazla büyütmeyin derim belki doğduktan sonra alacaktır...belki de kaynananızın bu kadar yoğun hazırlık yapması rahatsız etmiş içerlemiş olabilir... üstüne düşüp kendinizi boş yere hırpalamayın....bazı kadınlar becerikli olsalar bile örmek istemezler iştah gelmez...belkide iştah yoktur...torunu olacak diye kadından aşırı bi heyecan beklentisine girmeyin...sonuçta sizin kadar heyecanlı olmaması normal...usülen sevinmesi bile yeterlidir..

İlla birşey yapmak zorunda değilya.
Böyle bir sebepten annenize gitmek istememeniz çok yalnış.
Önemli olan bebeğiniz sağ salim doğsunda gerisi boş.

benim annem de öyle.

bak milletin anneleri neler örüyor diyorum. uğraşamam, hazırlar daha iyi diyor

ben de zaten şakasına takılıyorum

alıp almamak annenize kalmış.sadece almıyor diye annenizle görüşmek istememeniz yanlış..belki yapabilecek durumu yoktur ve sizi üzmemek için açıklamayapam ıyordur..eşinize bahsetmemekle en iyisini yapıyorsunuz..Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin..

başta heveslenip sonra isteksiz durması nedensiz olamaz vardır bir sıkıntısı mutlaka. belki de hamilesiniz diye size söylemeye çekiniyodur.

hey yarabbim bi sey yapması gerekmez ya varsın yapmasın ama bebegin sağlıklı dogsun git kendin yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…