Annelütfen.com alışveriş

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1
156
Merhaba arkadaşlar annelütfen.com dan kapıda ödemeli alışveriş yapan ve memnun kalan ya da kalmayanlar var mı?

ben bebeğimin biberonları ve emziklerini BENİM diye ekolojik bir deterjanla temizliyorum 1-2 ay önce BİM e gelmişti aldım kullandım ve çok memnun kaldım fakat bitmek üzere ve BİM e de bir daha gelmedi...Annelütfen.com da var...almayı düşünüyorum ama netten alışveriş yapmayı çok sevmiyorum kapıda ödemeli de sorun çıkarmı daha önce oradan bu şekilde alışveriş yapanınız var mı?

:19:28 kişi konumu okumuş ama fikri olan yok sanırım,,,benim bu konuda acele bilgi almam lazım...sizden gelen yorumlara göre siteden alışveriş yapıcam...haydi arkadaşlar yardım edin,,,fikir bekliyorum :16:

merhaba arkadaşlar annelütfen.com dan kapıda ödemeli alışveriş yapan ve memnun kalan ya da kalmayanlar var mı?

Ben bebeğimin biberonları ve emziklerini benim diye ekolojik bir deterjanla temizliyorum 1-2 ay önce bim e gelmişti aldım kullandım ve çok memnun kaldım fakat bitmek üzere ve bim e de bir daha gelmedi...annelütfen.com da var...almayı düşünüyorum ama netten alışveriş yapmayı çok sevmiyorum kapıda ödemeli de sorun çıkarmı daha önce oradan bu şekilde alışveriş yapanınız var mı?

5 parça ürün aldım. 22 gündür aldığım ürünler kargoya verilmedi. Telefonlarına cevap vermiyorlar. Kısacası kesinlikle bulaşılacak bir site değil. Paranız çarçur olmasın. O kadar fazla reklam vermişlerki piyasaya. Hemen hemen her sitede reklamları var. Ama işte kimse bilmiyor bunların ne mal olduğunu.

Merhaba,
üç defa bebek bezi sipariş ettim,güneş kremi,şampuan aldım,ertesi gün geldi,hiç bir sorun yaşamadım üstelik bebek bezini 3 paket aldığım için 20 TL indirim yapıldı.

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler...ben o konuyu açtığımı bile unutmuşum :1: siteden alışveriş yaptım önce aldığım bebek kozmetiği ürünler geldi mama sandalyemiz stoklarında olmadığı için önce tedarik ettiler 15 gün içinde de o geldi...şimndilik bi sorun yok gibi...hatta mama sandalyemizin ilk 3 taksidini de ödedik :16:

Back