Gebeliğe Hazırlık Annelik...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Hem anne olmak istiyorum, hem çok korkuyorum.
Maddi olarak iyiyiz, o konuda bir sıkıntı yok.
İkimizin arasıda çok iyi, o konuda da bir sıkıntı yok.
İkimizde bebek sahibi olmak istiyoruz.

Hani diyorlar ya gezemezsin diye, oda sorun değil. Ben evde vakit geçirmeyi cok seven biriyim.

Sürekli gezeyim, bir yerlere gideyim diye isteğim olmaz.
Yıllardır böyle alıstım. Evde vakit geçirmek bana iyi geliyor.

Ama ben yine de korkuyorum.
Çok büyük bir sorumluluk.
Annelik nasil bir duygu? Zorlukları neler? Eşimle aram bozulur mu? Soğukluk girer mi? Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı? Bunlar hep aklımda.
Ama bir yanda da bebek olsun istiyorum. Hemde çok. 2 aydır ugrasıyoruz. Gecen ay negatif sonuç aldım. Bakalım 15 gun sonra sonucu görecegim.

Hamileysem eğer pişmanlık duymayacagım istiyorum cunku ama bir korku var.
Siz de oldu mu bu korku? Nasil yendiniz?

Kafam karışık anlayacagınız

Not; konuyu nereye acmalıyım bilemedim, buraya tekrar açıyorum.

Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Ölene kadar bitmeyecek bi sorumluluk.. hem çok istiyorum hem de deli gibi korkuyorum. Özellikle eşimle arama soğukluk girmesinden çekiniyorum

Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Ölene kadar bitmeyecek bi sorumluluk.. hem çok istiyorum hem de deli gibi korkuyorum. Özellikle eşimle arama soğukluk girmesinden çekiniyorum
Ne kadardır evlisiniz?

2 yıl oldu. Ama korunmayı yeni bıraktık.sizin?
Çok iyi yapmışsınız.
2 yıl gayet iyi bence.
Bende 1 yıl sonrasında istiyordum ama 8 aylık evliyiz suan gecen ay negatifti bu ay ne olacak bilemiyorum.
Bende guatr var doktor ilaç vermemisti ama başka bir doktora gidecegim genelde 1 yıl ilaç kullandıktan sonra bebek icin tamammış.
Hayırlısı olsun, en hayırlı zamanda olsun.

Her kadının yaşadığı durum bu sanırım :) eşinize çok düşkünseniz oluyor bu durum bence. Ama bebeğinizi hissetmeye başladığınız zaman bağlanıyorsunuz büyük bir aşkla Allah isteyen herkese nasib etsin

Bende oyle diyordum... adetim geciktiginde olsa neyse olmasa daha iyi sanki diyodum hep icimden kan testimin sonucunu almaya giderken hep icimde bi korku vardi Allahim hayirlisi ise olsun hayirlisi degilse olmasin dedim hep ve hamileymisim esimle saskinlikla birbirimize baktigimizi hatirliyorum. Sevindimmi uzuldummu bilemedim yada icimdeki his neydi bilemedim hatta aksam oldugunda biz 2 kisi iyiydik ya dedim esime ne salakmisim zamanla oyle alistimki iyiki dedim hatta niye daha once yapmamisiz bile dedim her ultrason ayri heyecan mutluluk derken 4 aylik olduk sorunlar da pes pese geldi sonlandirmak zorunda kaldik. Anlayacagin o kadar uzgunum ki megerse biz eksikmisiz gercek askmis caninin bir parcasiymis en buyuk mutluluk en buyuk aciymis cok özlüyorum bebegimi keske boyle olmasaydi o ettigim laflar geliyo aklima simdi

cok uzuldum canım benim Allah sana sabır versin. Tekrar olur inşallah

cok uzuldum canım benim Allah sana sabır versin. Tekrar olur inşallah
Insallah bastan korkuyla baslasa da o kadar guzelki ve onu kaybetmek bir o kadarda acı dusunsene bastan 2 kisi iyiydik diosun resmen sevinmiyosun bile ama su an hayat devam etmiyo sanki durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…