- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Ya sutu doktum ben veremedim guvenip ama uc kismi degil. Yara sebepli degil yani. Distaki kahverengi kisim nokta nokta kanamisMerhaba. Bir arkadaşım da olmustu. Bebegi emdikten sonra kusmustu ve içinde kan olduğunu fark ettiler. Hastaneye götürdüler bebekten olur diye korktular. Ama memeden geliyormus. Sagiyorsaniz daha büyük ihtimal hatta. Yani. O pembe renk yaradan gelen kan. İçinden de gelebiliyor. O öyle icirilir mi bilmiyorum ama. Doktorunuz arayıp danisin en iyisi. Meme uçları yara oluyorsa anne sütünü sürmek iyi fayda ediyor. Geçmiş olsun
Kullaniyorumda yara degil ya uctada degil. Kahverengi kisim nokta nolta kandi. Hani su yag bezesi gibi nokta nokta sivilce gibi seyler var ya oralardan kan gelmistiYaralar için hemen lansinoh krem al canim
Benim ice donuk oldugu icin acı oluyo sol gogsumde kesin. Sag gogsum acimiyo. Bilgi icin cok tesekkurlerBirde eklemek isterim: sagarken agri veya yara oluyorsa büyük ihtimal tam dogru kullanılmıyor alet. Onu bi kontrol edin. Geçmiş olsun
Cokk geçmiş olsun kuzum eğer dr ulaşamasan aile hekiminize ya da sizi takip eden ebeye sor canimKullaniyorumda yara degil ya uctada degil. Kahverengi kisim nokta nolta kandi. Hani su yag bezesi gibi nokta nokta sivilce gibi seyler var ya oralardan kan gelmisti
Yani suan hastaneye acile gitsem mi napsam bilemedim. Yoksa yarina mi biraksamCokk geçmiş olsun kuzum eğer dr ulaşamasan aile hekiminize ya da sizi takip eden ebeye sor canim
Yara oldugunda lansinob suruyorum ama yara degil. Dis kisimda kahverengi alanda nokta nokta sivilce gibi seyler var ya. Oralardan kan geldi. Gogus ucumda yara degildi yaniBen yara yasamadim fakat gogsum acidigi zaman hemen hindistancevizi yagi ya da lansinoh krem surerdim. Her emzirmeden ve sagmadan sonra anne sutu surup kapatirdim. 17 aylik emiyor hala memeyi biraktigi zaman anne sutu surerim. Bebek tam kavramadiginda , makineyi tam oturtamadiginda yara olur diye duymustum.
Dedim yaa tlf ile en sağlıklısı ebeye sormak ama için rahat etmeyecekse git kuzum drYani suan hastaneye acile gitsem mi napsam bilemedim. Yoksa yarina mi biraksam
Tesekkur ederim..Dedim yaa tlf ile en sağlıklısı ebeye sormak ama için rahat etmeyecekse git kuzum dr
Rica ederim tatlimTesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?