Annelik

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Hanimlar. Konumun ueri burasi degil biliyorum ama reaksiyon alabilmek acisindan buraya yaziyorum. Oglum 3 aylik. Masallahimiz var. Emzirme problemlerimiz falan oldu uzun sure. Gerek okula giderken gerekse evde durucagim zamanlar ben sıksık sut sagiyorum. Sol gogus ucum ice donuk. O sagmaktan yara oldu zaten. Sagda hafif yara olucak gibi henuz olmadi.
Az once sağ gogsumu sağdım. Bitirdigimde farkettim sütün rengi pembe. Gogus ucumun yara oldugunu ve kanadigini dusundum ancak pompayi cektigimde farkettim ki gogus ucumun etrafindaki kahverengi kisim kanamiş. Göğüs ucumda ne yara nede kan var sadece distaki kahverengi kisim kanli.
Yasayan duyan bilen var mi? Hastaneye gitmeli miyim?
(telefondan yazdigim icin harf ve kelime kusurlarım var)

Merhaba. Bir arkadaşım da olmustu. Bebegi emdikten sonra kusmustu ve içinde kan olduğunu fark ettiler. Hastaneye götürdüler bebekten olur diye korktular. Ama memeden geliyormus. Sagiyorsaniz daha büyük ihtimal hatta. Yani. O pembe renk yaradan gelen kan. İçinden de gelebiliyor. O öyle icirilir mi bilmiyorum ama. Doktorunuz arayıp danisin en iyisi. Meme uçları yara oluyorsa anne sütünü sürmek iyi fayda ediyor. Geçmiş olsun

Merhaba. Bir arkadaşım da olmustu. Bebegi emdikten sonra kusmustu ve içinde kan olduğunu fark ettiler. Hastaneye götürdüler bebekten olur diye korktular. Ama memeden geliyormus. Sagiyorsaniz daha büyük ihtimal hatta. Yani. O pembe renk yaradan gelen kan. İçinden de gelebiliyor. O öyle icirilir mi bilmiyorum ama. Doktorunuz arayıp danisin en iyisi. Meme uçları yara oluyorsa anne sütünü sürmek iyi fayda ediyor. Geçmiş olsun
Ya sutu doktum ben veremedim guvenip ama uc kismi degil. Yara sebepli degil yani. Distaki kahverengi kisim nokta nokta kanamis

Ben yara yasamadim fakat gogsum acidigi zaman hemen hindistancevizi yagi ya da lansinoh krem surerdim. Her emzirmeden ve sagmadan sonra anne sutu surup kapatirdim. 17 aylik emiyor hala memeyi biraktigi zaman anne sutu surerim. Bebek tam kavramadiginda , makineyi tam oturtamadiginda yara olur diye duymustum.

Ben yara yasamadim fakat gogsum acidigi zaman hemen hindistancevizi yagi ya da lansinoh krem surerdim. Her emzirmeden ve sagmadan sonra anne sutu surup kapatirdim. 17 aylik emiyor hala memeyi biraktigi zaman anne sutu surerim. Bebek tam kavramadiginda , makineyi tam oturtamadiginda yara olur diye duymustum.
Yara oldugunda lansinob suruyorum ama yara degil. Dis kisimda kahverengi alanda nokta nokta sivilce gibi seyler var ya. Oralardan kan geldi. Gogus ucumda yara degildi yani

Back