Gebeliğe Hazırlık Annelik iç güdüsü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Marla91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
213
113
53
34
Hamileyken çocuğa bağlanmadiginiz ya da doğduktan sonra yoğun bir sevgi hissetmediğiniz oldu mu? Bu duygular zamanla mi oluşuyor sizce. Şimdiden teşekkür ederim.

Sanirim.yeni hamilesin en azından oyle tahmin ediyorum.karnim.cikana kadar hareketlerini.hissedene kadar daha farkliydi koruma bisey olcak.korkusu vardı ama tam.anlamiyla çocuk bebek.gibi delirme.gibi.bir his yasamadim abarti hareketlerini hissedince.diyorsun ki buyuyor sana.bagimli ve mutlu oluyorsun daha da alisiyorsun.hisse yedigine ictigine.daha da dikkat ediyorsun doğunca daha baska bir hismis dunyadaki tek.sey o oluyormus rabbim insallah o gunu sag salim.gosterir tum annelere 🙏💓

Hamileyken çocuğa bağlanmadiginiz ya da doğduktan sonra yoğun bir sevgi hissetmediğiniz oldu mu? Bu duygular zamanla mi oluşuyor sizce. Şimdiden teşekkür ederim.
Kimisinde içine düştüğü an başlar hissiyat kimisi öğrendiği an , kimisinde ilk hareketi hissettiğinde kimisinde doğduğunda kimisinde bebekle vakit geçirince oluyor bu bağ . Ancak büyük çoğunluk öğrendiği andan itibaren o bağlılığı hisseder annelik güdüyle başlar yanlış anlaşılmasın ama aynen hayvanlardaki gibidir o yüzden genel durum her annenin on kaplan gücünde olduğudur. Yani başta güçsüz vs biriyken anne olduğunu öğrendiğinde onu korumak için tam bir kaplan oluyor insan . Bu durum güdüsel bir durumdur süreç anneliği de olgunlastirir. Anneliği geç hissetmek de kesinlikle anormal bir durum değildir geç hisseden daha az anne değildir.
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle meleklerini nasip etsin 🙏🏻 annelik tarif edilemez inanılmaz biseydir henüz melegimi kucağıma almadım ama ben de on kaplan 🐅 gücünde bir anneyim.

Sanirim.yeni hamilesin en azından oyle tahmin ediyorum.karnim.cikana kadar hareketlerini.hissedene kadar daha farkliydi koruma bisey olcak.korkusu vardı ama tam.anlamiyla çocuk bebek.gibi delirme.gibi.bir his yasamadim abarti hareketlerini hissedince.diyorsun ki buyuyor sana.bagimli ve mutlu oluyorsun daha da alisiyorsun.hisse yedigine ictigine.daha da dikkat ediyorsun doğunca daha baska bir hismis dunyadaki tek.sey o oluyormus rabbim insallah o gunu sag salim.gosterir tum annelere 🙏💓

Hamile değilim ama tedavi görüyorum gebe kalmak için. Ama hissiyatim hiç yok olsa da olur olmasa da gibi hissediyorum ve bu yüzden kendimi suçluyorum :(

Hamile değilim ama tedavi görüyorum gebe kalmak için. Ama hissiyatim hiç yok olsa da olur olmasa da gibi hissediyorum ve bu yüzden kendimi suçluyorum :KK43:
Bu gayet normal canim ben de oyleydim inşallah olunca zamanla oluyor herkesin mantigi ayni degilki Allah insallah dogru zamanda yavrunuzu nasip etsin sen suclama kendini herkes doruklarda yasamak zorunda değil duygularini

Hamile değilim ama tedavi görüyorum gebe kalmak için. Ama hissiyatim hiç yok olsa da olur olmasa da gibi hissediyorum ve bu yüzden kendimi suçluyorum :KK43:

Benimde aynıydı tedavi sürecinde hep içimde acaba diye aklımın bir köşesinde vardı tedaviden sonra tutunduğunda çok birşey değişmedi bulantılar vs. Zor günler geçirdim ilk 3 ay hiç birşey hissetmesemde onu annelik iç güdüsü ile korumayı kollamayı asla ihmal etmedim 3. Aydan sonra değişiyor herşey şimdi daha yeni hareketlerini hissetmeye başladım dünyada ki en büyük mutluluk çok farklı bir tat biran önce kucağıma alsam diye sabırsızlanıyorum

Back