• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik duygusu

hlyahlya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
21
7
1
28
Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim ama anne olucam gibi hissetmiyorum bu annelik duygusunu ne zaman hissedicem veya siz ilk nasıl hisseytimiz

Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim ama anne olucam gibi hissetmiyorum bu annelik duygusunu ne zaman hissedicem veya siz ilk nasıl hisseytimiz
Daha çok yeni. Karnın büyüyecek hareketlerini hissedeceksin ultrasonda görceksin vs o zaman hissedersin

Henüz çok küçük, sağlıkla kucağınıza alın. Hareketlerini hissedince yavaştan başlar ama ben kendi adıma asıl annelik duygularını (görev bilincinden çıkıp duygusal olarak anne olduğuma dair duyguları) bebeğim 3 aylık olduktan sonra hissetmeye başlamıştım. Bana bilinçli güldüğünde dış dünyaya açılmasına rağmen bende rahatladığında…

İlk kalp atışı, ultrasondaki ilk hareketleri, cinsiyetin belli olduğu o an, ilk tekmeleri 💞 hepsi birer süreç. O günlerin yakında gelecek. Şu an tadını çıkar hem bedenen hem ruhen elinden gelenin en sağlıklısını yap pozitif ol. Zamanı gelince bebeğinle arandaki bağ daha da artacak. Acele etme keyfini çıkar 🥰🥰

Back