Annelik duygusu mu yardım.

asim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
19
0
47
:KK43:Bugün defne'nin ölüm haberiyle herkes üzüldü,üzüldük..Hemde 2yaşında bir oglu varmış.Ben haberi duyunca sadece oglu aklıma geldi.Bende anneyim 2 tane oglum var.Ya o anda bana bir şey olursa çocuklarım nolur diye düşünmeye başladım.ve ölüm korkusu beynimin içinde.Böyle ölüm olaylarından çok etkileniyorum.haberleri bile izleyemiyorum acaba panik atakmıyım?Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var...herşey beyinde başlıyor ama yenemiyorum .başım agrısa acaba beyin kanamasımı?kolum agrısa kalp krizimi ?olumlu düşenemiyorummm...yardım edin arkadaşlar.. sevgilerleee:KK58:

ben de dün gec bağırsağıma bi ağrı saplandı direk aklıma 'heralde ölüyorum' geldi :44:
ben de çok etkileniyorum ve korkuyorum :KK25:

Bende 31 ocakta doğum yaptım eve geldiğim gün vefat etmiş . Lohusalik haliyle cok sarsıldım . Benide aynı korkular sardı. Günlerce ağladım.Hatta bebek yaptığımız icin pişman oldum. Daha sonra herşeyin allahtan olduğunu , dua etmekten başka elimden birşey gelemeyeceğini, bu düşünceleri takıntı haline getirerek sütümüde azaltacağımı düşünerek sadece iyi şeyleri düşünmeye çalıştım ve atlattım cok şükür. Daha önceden de ağır depresyon geçirdiğim için yeniden yaşayacağım diye cok korkmuştum

X