- 7 Mayıs 2016
- 11
- 2
- 1
- 38
Yardımınıza ihtiyacım var ! Çok sıkıntadayım! Çok çaresizim ! Duygularımı anlatamıyorum kimseye ! Ailem ya dağılacak yada bu evden bi cenaze çıkacak ! Alköl ve madde bağımlısı bir kardeş , haksızlıklarla dolu aile , annemle hiç bi Zaman anlaşamayan ve buna hasret kalan ben, maddi durum iyi ama sürekli gerileyen bir çatı altında yaşayan biz! Şuan belkide canlı bombanın üstünde oturuyorum! Her han herşey olabilir ! Kardeşimi anlatmak için bi kitap yazmak gerek ! O kadar sıkıntı verdi ki bize aile de sinir kalmadı ! Annemle ben hiçbir zaman aynı dilden konuşamadık ! Küçükken haksız yere yediğim dayakları , her ortamda aşağılanmalar , içime ata ata şuan ki yaşadığım aile ! Bir anne Nasıl kızına sürekli beddua küfür eder ! Bir anne ne olursa olsun alköl bağımlısı madde bağımlısı da olsa oğlunun ölmesini ister! Bir baba neden bunca yıldan sonra değişir ve kalbi kötü olur ! Evet kardeşim bizi maffetti ! Ama o daha 5 yaşında başladı dayaklar yemeye anne gündüz vururdu , baba akşam ! Ceza vermek yerine o zayıf vücuda ne dayaklar atıldı! Baba ve anne ; idare idare, para kazanma hırsları yüzünden bugünlere geldik ! Giden bizim çocukluk ! Zaman'ında annemin babamın büyük konuşmaları , kınadıkları , ne varsa hepsini yaşadık ! Bende arada kaynadım . Anne evladının kötülüğünü istemez, ben anneyim , ben babayım , diye diye dayak ,beddua ,küfür sözlü şiddet yapmaları mı gerekirdi? Annedir alttan al , babadır boşver yut diye diye yaşım 30 a geldi ! Artık çok soğudum herşeyden ! Hep evde durdum destek oldum , hep alttan alan ben oldum , şimdi benim hakkım nerde , kim benim o yollarımı geri vercek? Ben ne yapmalıyım vicdanım rahat ama gidemiyorum bu evden gitsem nereye gitçem ? kime ? Akraba arkadaş bi yere kadar ! Boğuluyorım bu evde !
Son düzenleme: