- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ben de 4 yildir istiyorum olmuyor olan dusuyor 4 gebelik ama canli yok bunlar hep sinav bak sen istememussin korunurken olmus sabret diycem ama sana uygun bi tavsiye degil sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok haklisiniz dikkare alicam soyledikleriniziBence siz bipolarsiniz(benzer fikirleri bilerek konusuyorum )muhakkak bi uzman yardımı ve ilaç tedavisi almalısınız düşüncelerin hiç normal değil sorunlarını reddetmek sana yarar sağlamaz çocukları bırakıp nefes almak biraz kendine dönmek lazım.. Bu şekilde krese veremem anneme bırakmam diyerek ; en çok onlara ve kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde olan bi anneden iyi bi öğretmen ilgili bir Anneanne yeğdir. Herkes 4 4luk anne olamaz çocuk size göre değil evet o yüzden onları seven is nedeniyle sürekli yanlarında olmayan bi anne daha iyi bence hayata yeniden karışın tedavi kurslar sonrasında is hayatı gerekirse eve de bi yardimci eve de çocuklara da yetisirsiniz hemde mutlu olabilirsiniz umarim..
Bi an kendim yaziyormua gibi hissettim. Benimde oglum 2 yasina girmek uzere ve asla asla artik cocuk istemiyorum. Allah olmayanlara versin. Annem kv kb esim kayinlarim herkes gun icinde ilgileniyo ama olmuyoda olmuyo. Hi cocuguma kizmiyorum hic ona hep sefkatli davraniyorum ama hic zevk almiyorum onunla yaptigim hic bi seyden. Psikiyatriye gittim su an bi antidepresan kullaniyorum daha iyiyim ama hala hala zevk almiyorum ne esimle ne de oglunla gecirdigim zamandan.. bekarligimi ozluyorum hep.. bencede hastalikli bi durumdayiz. Bi firsatini bulayim terapiye gidecem. Senin durumun daha zor. Ben en azindan aksam oglumu yatirip 5 saat kadar kendime zaman ayiriyorum ve cok sukur gece uyanmiyo. Mutlaka doktora gorun. Benimkinin sebebi gecirdigim agir cocukluk ve eergenlik donemi.. cok cok iyi biliyorum. Insallah huzura erersin. Cok iyi anliyorum seni. Asiri mukemmelliyetciyim ben bunun da buyuk etkisi oldugunu soylemisti doktorum. Ne kadar ilac kullanirsan kullan bunu bi noktada kendin yenmek icin cabalamalisin dedi ama olmuyorrr. Allah ayardimcimiz olsun. Dertsiz başim derdi ayri bi zorHemen elestiriye hazir olup topa tutacak arkadaslar bi dursun ciddi bi bunalimda oldugumu belirtiyim basta biraz empati kurmanizi rica ediyorum saglikli dusunemiyorum kucuk bebegim oldugu icin bi pskiyatirdan yardim alicam ama firsatim yok
Ben 7 yillik evliyim esimle severek evlendim cok zorluklar cektik hep yaninda oldum ve bu sene devlet memuru oldu ailemde ev verdi derken hayatimiz iyice duzene girdi 6 yasinda ve 10 aylik 2 kizim var bebekle ilgilendigim icin calismiyorum fakat yapamiyorum erken yasta anne oldum ilk gece hamile kalmistim kizima derken cocugun hic bana gore olmadigini cok gergin cok stresli bi kadin oldugumu anladim ve asla 2.cocugu istemedim kizimi cok seviyorum yanlis anlasilmasin ama sorumluluk beni kasiyor mesela en basit kizim hala lazimliga kaka yapiyo gunde 3 kere kaka dokmek beni sinir ediyor kucuk kizim nerdeyse yasina gircek her gece 5 kere uyaniyorum ve aglama krizine giriyorum ek besin hala almiyo tam 10 ay bitti beceremiyorum azimli deilim hirsli deilim becerikli hic deilim allah beni yeyim icim geziyim diye yaratmis cocuklariyla yapilan hic biseyden insan zevk almazmi ben almiyorum birlikte piknige gideriz burnumdan gelir herkes eglenir ben onlari avuturum cok bunalinca esim saolsun ilgileniyo aksamdan aksama oynuyo uyutuyo yemegini yediriyo ama yetmiyoki aksama kadar yasamaktan beziyorum bildigin olmek istiyorum surekli mizik mizik agladikca duvarlara vurmaktan ellerim yara icinde vucudum yara dokuyo kaldiramiyorum evet bi ben deilim ama ben zayifim demekki idare edemiyorum esim diyoki sen cok bunaldin alisveris merkezine goturuyo cocuklarla zevk almiyorum istiyorumki sadece ikimiz olalim ha deki cocuklari annene filan birak o zamanda aklim hep onda kaliyo yine keyf almiyorum hayattan..ne onlarla oluyo ne onlarsiz
Ben anne olmak icin dogru kisi deilmisim bunu kizim dogunca anladim ve yillarca igneyle korundum ikinci kizima korunarak hamile kaldim aldirmak icin cok mucadele verdim esim israrla istedi ben yardimci olurum hep yaninda olurum dedi ha elinden geldigince oluyoda..ama sabah gidiyo aksam 7 de geliyo i geldigindede bitap dusmus oluyorum mizmiz bi bebek saat basi uyaniyo esimle paylasimimiz bile kalmadi o ilgi bekliyo oburu ilgi bekliyo...
Kac sene gecti kabullenemedim alisamadim basta dogum sonrasi depresyondur gecer dedim gecmedi bitmedi bak suan deli gibi bagriyo kucuk ve yo-rul-dum onlara kizip vicdan azabindan her gun olmekten yada onlara kizmamak icin kendime zarar vermekten...
Esime gelince sasiriyorum hayat dolu kizlariyla vakit gecirmeyi seviyo e nolcak haftada toplasan kac saat birlikte sonra kendine vakit ayirabiliyo hayalleri var gerceklestirmek istedigi idealleri var bende oldum olasi karamsar bakan bu bakis acisindan kurtulamuyorum gecligim gitti guzelligim gitti cevrem gitti cocuklu ailelerle cocuklu arkadaslarla vakit gecirmeyi sevmiyorum e hayat bekarligimdaki gibide olmuyo cocuklar varken ...
tek istegim kendilerini kurtarmalari ama bunu beklemeye sabrimda yok tek bildigim kendime gelmem gerek onlarin bana sevgime ilgime ihtiyaclari var benimsa takatim yok bezginlik yorgunluk mutsuzluk ele gecirmis beni..sagliklilar bin sukur hastada olabililerdi veya ben saglikliyim bin sukur elim ayagim tutuyo ac acikta deilim ama bunlari bilmek davrabislarima ruhuma yetmiyo haykirmak istiyorum Beni bana birakin dusun yakamdan demek istiyorum sonra kizim bi gulucuk atiyo dusuncelerimden utaniyorum acil psikolojik yardim alcam farkindayim durumun ama vaktim yok iste
Bu arada sunuda ekleyim ben hep boyleydim hep mutsuz hep dertkupu hep omur torpusu..bekardim mutsuzdum herkesi mutsuz ederdim iyi bi evlat olamadim iyi bi ogrenci olamadim iyi bi arkadas iyi bi anne hic biri icin dogru kisi deildim ben ask kadiniydim hep cok seven tutkulu ask la yetinen sorumlulugu gorunce kacan....esimin yada cocuklarimin tek sucu hayatlarinda benim olmam...allah islah etsin beni allah sabir versin iman guzelligi versin ne deyim yanlislarimi biliyorumda icraate dokup duzeltemiyorum
Sizin konunuzun ''doğan büyür'' diyen üyelere ders olmasını diliyorum.
Eşini baba olma hakkında mahrum bırakmaya hakkın yok diyenlere de.
Annelik her şeydir, biz anne olmadan hiçiz diyenlere de.
Üst üste gelmesi normal. Çocuk sahibi olmak dünyadaki en büyük sorumluluktur.
İnsanı gerçekten bazı şeylerden mahrum bırakır. Buna baştan istekli olmayan bir insanın elbette hoşnutsuz olması beklenir.
Siz kendinizi suçlamayın, kötü bir insan falan değilsiniz. Ama kendi ruh sağlığınız ve çocuklarınız açısından yardım almanız iyi olur. Eşiniz de ne kadar yardım ederse etsin daha fazla sorumluluk üstlenmeli.
agladikca duvarlara vurmaktan ellerim yara icinde